Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Re: Cum merge campionatu

Post by Black_eagle »

am facut un egal si sunt salvat si matematic de la retrogradare.sunt pe locul 7 la 8 puncte de locul 11.cam gata sezonul pentru mine.
Image
Image
Power
Assistant Manager

Post by Power »

S-au terminat socotelile in liga mea, pe care o castig si promovez in D, dupa un 3-2 acasa azi cu locul 3 in care iar am scos 137 pe linii. Sezonul viitor poate reusesc in sfarsit sa ating pragul de 140, mai ales daca revin la formula 3-4-3. Incepusem deja sa ma plictisesc, era deja al 4-lea sezon de E si nu mai acceptam din nou locul 3. Toate la timpul lor au venit, acum pot face fata cu brio diviziei superioare.
cro1981

Post by cro1981 »

Victorie cu 1 - 0 si ne-am asigurat matematic calificarea de pe locul 1. Sa vedem ce facem in E 7
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
unicool

Post by unicool »

asteptam ultima etapa in care practic nu avem cum sa ratam victoria si implicit promovarea in C.in c ne adunam fortele,tragem aer adanc in piept si fortam promovarea.....sa vedem daca vom reusi sa ajungem in B la maximum de performanta din partea jucatorilor.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
voyna
Team Board Member

Post by voyna »

Ramanem in G, indiferent de rezultatul ultimei etape.
Kosmin

Post by Kosmin »

o victorie cu 7-0 in fata unui bot, in care juniorii sau mai rodat oleaca :mrgreen: locul 3 asigurat si asteptam sezonul viitor pt o repromavare in E :roll:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

desi am 2 victorii saptamana asta, tot la 1 punct de salvare sunt. adversarii castiga miraculos :( toata speranta (de 2 bani) ramane in ultimul meci. toti 3 jucam acasa, eu castig in mod normal, numai ca si adversarii pot face asta. nasol
dardar_3

Post by dardar_3 »

Nasol bunicutzule... :cry: Cei doi care sunt deasupra liniei au adversari mult mai tari decat ce ai tu joi dimineata. Sokol Oldřichovice ar trebui sa joace la victorie pentru ca locul 4 aduce mai multi bani decat locul 5. Din pacate campionul en-titre nu prea are pentru ce juca. Decat poate pentru demnitate.

Eu am pierdut si locul 3 in divizia B. Iar m-a traznit randomu aiurea.(eliminat + accidentare stupida a singurului LF valid). Joi probabil voi pierde si locul 4. Ne concentram pe sezonul viitor, cand sper sa iau cupa SP. :twisted:
Diavolo
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Al doilea egal cu random, dupa cel de ieri.
S-ar putea sa nu prind locul 5. Asta e.
Sezonul viitor jucam la promovare.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Black_eagle

Post by Black_eagle »

m-am salvat ieri;azi si joi joc doar sa nu platesc salarii.adica am pierdut cu 5-1
Last edited by Black_eagle on Tue Oct 14, 2008 11:14 am, edited 1 time in total.
Image
Image
Razvanica

Post by Razvanica »

Locul 1 l-a batut pe fostul loc 2, iar eu am batut cu 6-1 la o echipa deja retrogradata, asa ca am urcat pe 2, la 2 puncte de locul 3, cu care am meci joi :twisted: Un egal mi-ar ajunge, desi in principiu ar trebui sa il bat fara probleme, mai ales ca joc acasa (dar o sa fac si un transfer azi sau maine asa ca obiectivul este meci nul). Pacat ca am ratat primul loc din cauza unei prostii... :cry:
Harder, better, faster, stronger
Daimon

Post by Daimon »

prima retrogradare din cariera. as putea da vina pe accidentari si ghinion (care au avut un rol mare, cu 3 pct eram acum linistit) , dar cea mai mare problema a fost ca am scapat din vedere varsta titularilor si m-am trezit fara un sfert de echipa.

teoretic ar mai fi ceva sanse care tin insa de domeniul sf, asa ca ma apuc de azi de vandut/cumparat si sper sa reusesc sa termin pe 1 in D, ca tot imi lipseste trofeul.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

dardar_3 wrote:Nasol bunicutzule... :cry: Cei doi care sunt deasupra liniei au adversari mult mai tari decat ce ai tu joi dimineata. Sokol Oldřichovice ar trebui sa joace la victorie pentru ca locul 4 aduce mai multi bani decat locul 5. Din pacate campionul en-titre nu prea are pentru ce juca. Decat poate pentru demnitate.
Eu am pierdut si locul 3 in divizia B. Iar m-a traznit randomu aiurea.(eliminat + accidentare stupida a singurului LF valid). Joi probabil voi pierde si locul 4. Ne concentram pe sezonul viitor, cand sper sa iau cupa SP. :twisted:
foarte nasol. Inter Milano joaca si in cupa, are jucatori batrani, a si transferat in ultimele zile => nu sper.
Sokol Oldrichovice nu are RF defel, plus un CM suspendat, Horiaciles joaca si in cupa. => sperante foarte mici.

Asta e, m-am trezit cam tarziu, si atunci unii/altii au jucat altceva fata de ce ma asteptam. asa ca au ramas astia doi deasupra liniei. Asta e, mai mergem in B sa mai luam ceva oxigen, ca in A e cam rarefiat aerul.
agri
Team President

Post by agri »

victorie in deplsare cu 0 - 1 , dupa un meci in care ratarile au fost la ele acasa;
oricum, final de sezon exceptional : castigarea primului loc in divizie si promovare in F, dupa doar un sezon petrcut in G;
sper ca si celalat final de sezon sa fie la fel de bun ca si acesta, ca umare a intarii echipei
succes tuturor!!!
Viola

Post by Viola »

Si eu cobor din C in D sa vedem ce ne asteapta la anul in D
Revenit cu Vulturii Lugoj
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”