Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Cum merge campionatu
am facut un egal si sunt salvat si matematic de la retrogradare.sunt pe locul 7 la 8 puncte de locul 11.cam gata sezonul pentru mine.

S-au terminat socotelile in liga mea, pe care o castig si promovez in D, dupa un 3-2 acasa azi cu locul 3 in care iar am scos 137 pe linii. Sezonul viitor poate reusesc in sfarsit sa ating pragul de 140, mai ales daca revin la formula 3-4-3. Incepusem deja sa ma plictisesc, era deja al 4-lea sezon de E si nu mai acceptam din nou locul 3. Toate la timpul lor au venit, acum pot face fata cu brio diviziei superioare.
-
Victorie cu 1 - 0 si ne-am asigurat matematic calificarea de pe locul 1. Sa vedem ce facem in E 7
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
asteptam ultima etapa in care practic nu avem cum sa ratam victoria si implicit promovarea in C.in c ne adunam fortele,tragem aer adanc in piept si fortam promovarea.....sa vedem daca vom reusi sa ajungem in B la maximum de performanta din partea jucatorilor.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Ramanem in G, indiferent de rezultatul ultimei etape.
-
o victorie cu 7-0 in fata unui bot, in care juniorii sau mai rodat oleaca
locul 3 asigurat si asteptam sezonul viitor pt o repromavare in E 

-
desi am 2 victorii saptamana asta, tot la 1 punct de salvare sunt. adversarii castiga miraculos
toata speranta (de 2 bani) ramane in ultimul meci. toti 3 jucam acasa, eu castig in mod normal, numai ca si adversarii pot face asta. nasol

-
Nasol bunicutzule...
Cei doi care sunt deasupra liniei au adversari mult mai tari decat ce ai tu joi dimineata. Sokol Oldřichovice ar trebui sa joace la victorie pentru ca locul 4 aduce mai multi bani decat locul 5. Din pacate campionul en-titre nu prea are pentru ce juca. Decat poate pentru demnitate.
Eu am pierdut si locul 3 in divizia B. Iar m-a traznit randomu aiurea.(eliminat + accidentare stupida a singurului LF valid). Joi probabil voi pierde si locul 4. Ne concentram pe sezonul viitor, cand sper sa iau cupa SP.

Eu am pierdut si locul 3 in divizia B. Iar m-a traznit randomu aiurea.(eliminat + accidentare stupida a singurului LF valid). Joi probabil voi pierde si locul 4. Ne concentram pe sezonul viitor, cand sper sa iau cupa SP.

Diavolo
-
Al doilea egal cu random, dupa cel de ieri.
S-ar putea sa nu prind locul 5. Asta e.
Sezonul viitor jucam la promovare.
S-ar putea sa nu prind locul 5. Asta e.
Sezonul viitor jucam la promovare.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
m-am salvat ieri;azi si joi joc doar sa nu platesc salarii.adica am pierdut cu 5-1
Last edited by Black_eagle on Tue Oct 14, 2008 11:14 am, edited 1 time in total.

Locul 1 l-a batut pe fostul loc 2, iar eu am batut cu 6-1 la o echipa deja retrogradata, asa ca am urcat pe 2, la 2 puncte de locul 3, cu care am meci joi
Un egal mi-ar ajunge, desi in principiu ar trebui sa il bat fara probleme, mai ales ca joc acasa (dar o sa fac si un transfer azi sau maine asa ca obiectivul este meci nul). Pacat ca am ratat primul loc din cauza unei prostii... 

Harder, better, faster, stronger
prima retrogradare din cariera. as putea da vina pe accidentari si ghinion (care au avut un rol mare, cu 3 pct eram acum linistit) , dar cea mai mare problema a fost ca am scapat din vedere varsta titularilor si m-am trezit fara un sfert de echipa.
teoretic ar mai fi ceva sanse care tin insa de domeniul sf, asa ca ma apuc de azi de vandut/cumparat si sper sa reusesc sa termin pe 1 in D, ca tot imi lipseste trofeul.
teoretic ar mai fi ceva sanse care tin insa de domeniul sf, asa ca ma apuc de azi de vandut/cumparat si sper sa reusesc sa termin pe 1 in D, ca tot imi lipseste trofeul.
-
foarte nasol. Inter Milano joaca si in cupa, are jucatori batrani, a si transferat in ultimele zile => nu sper.dardar_3 wrote:Nasol bunicutzule...Cei doi care sunt deasupra liniei au adversari mult mai tari decat ce ai tu joi dimineata. Sokol Oldřichovice ar trebui sa joace la victorie pentru ca locul 4 aduce mai multi bani decat locul 5. Din pacate campionul en-titre nu prea are pentru ce juca. Decat poate pentru demnitate.
Sokol Oldrichovice nu are RF defel, plus un CM suspendat, Horiaciles joaca si in cupa. => sperante foarte mici.
Asta e, m-am trezit cam tarziu, si atunci unii/altii au jucat altceva fata de ce ma asteptam. asa ca au ramas astia doi deasupra liniei. Asta e, mai mergem in B sa mai luam ceva oxigen, ca in A e cam rarefiat aerul.
victorie in deplsare cu 0 - 1 , dupa un meci in care ratarile au fost la ele acasa;
oricum, final de sezon exceptional : castigarea primului loc in divizie si promovare in F, dupa doar un sezon petrcut in G;
sper ca si celalat final de sezon sa fie la fel de bun ca si acesta, ca umare a intarii echipei
succes tuturor!!!
oricum, final de sezon exceptional : castigarea primului loc in divizie si promovare in F, dupa doar un sezon petrcut in G;
sper ca si celalat final de sezon sa fie la fel de bun ca si acesta, ca umare a intarii echipei
succes tuturor!!!
-
Si eu cobor din C in D sa vedem ce ne asteapta la anul in D
Revenit cu Vulturii Lugoj