sa nu-l lasi pe napo singur acolo, ca se sufocabunicutzu wrote:foarte nasol. Inter Milano joaca si in cupa, are jucatori batrani, a si transferat in ultimele zile => nu sper.dardar_3 wrote:Nasol bunicutzule...Cei doi care sunt deasupra liniei au adversari mult mai tari decat ce ai tu joi dimineata. Sokol Oldřichovice ar trebui sa joace la victorie pentru ca locul 4 aduce mai multi bani decat locul 5. Din pacate campionul en-titre nu prea are pentru ce juca. Decat poate pentru demnitate.
Eu am pierdut si locul 3 in divizia B. Iar m-a traznit randomu aiurea.(eliminat + accidentare stupida a singurului LF valid). Joi probabil voi pierde si locul 4. Ne concentram pe sezonul viitor, cand sper sa iau cupa SP.
Sokol Oldrichovice nu are RF defel, plus un CM suspendat, Horiaciles joaca si in cupa. => sperante foarte mici.
Asta e, m-am trezit cam tarziu, si atunci unii/altii au jucat altceva fata de ce ma asteptam. asa ca au ramas astia doi deasupra liniei. Asta e, mai mergem in B sa mai luam ceva oxigen, ca in A e cam rarefiat aerul.