Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Re: Cum merge campionatu

Post by bizone »

bunicutzu wrote:
dardar_3 wrote:Nasol bunicutzule... :cry: Cei doi care sunt deasupra liniei au adversari mult mai tari decat ce ai tu joi dimineata. Sokol Oldřichovice ar trebui sa joace la victorie pentru ca locul 4 aduce mai multi bani decat locul 5. Din pacate campionul en-titre nu prea are pentru ce juca. Decat poate pentru demnitate.
Eu am pierdut si locul 3 in divizia B. Iar m-a traznit randomu aiurea.(eliminat + accidentare stupida a singurului LF valid). Joi probabil voi pierde si locul 4. Ne concentram pe sezonul viitor, cand sper sa iau cupa SP. :twisted:
foarte nasol. Inter Milano joaca si in cupa, are jucatori batrani, a si transferat in ultimele zile => nu sper.
Sokol Oldrichovice nu are RF defel, plus un CM suspendat, Horiaciles joaca si in cupa. => sperante foarte mici.

Asta e, m-am trezit cam tarziu, si atunci unii/altii au jucat altceva fata de ce ma asteptam. asa ca au ramas astia doi deasupra liniei. Asta e, mai mergem in B sa mai luam ceva oxigen, ca in A e cam rarefiat aerul.
sa nu-l lasi pe napo singur acolo, ca se sufoca :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bunicutzu wrote:Asta e, m-am trezit cam tarziu, si atunci unii/altii au jucat altceva fata de ce ma asteptam. asa ca au ramas astia doi deasupra liniei. Asta e, mai mergem in B sa mai luam ceva oxigen, ca in A e cam rarefiat aerul.
sa nu ne ascundem dupa deget, eu te-am bagat in B :cry: daca faceam egal luni acum sarbatoream ca am ramas 2 romani in A :( ..imi pare rau, mai ajutat mult sezonul trecut cand eram in lupta ptr promovare, si acum uite rasplata :twisted:

ps. bizone, n-ai tu "plamani" ptr prima liga :mrgreen:
Image
dardar_3

Post by dardar_3 »

napo... pozeaza tu clasamentu acolo ca in 2-3 sezoane il prinzi pe The Skunks din urma... :D primitivus e multumit de munca ta la echipa? :mrgreen:

bunicutzule, sper sa ai noroc maine si sa se incurce domokun cu inter milano... ca altfel... :( ... sper sa nu pici in B1 ca va fi naspa la anu cu promovarea... :roll:
Diavolo
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai locul 11 duce in B1? :D ca de castigat castig maine, dar depind de ceilalti.
dardar_3

Post by dardar_3 »

Nope... :mrgreen: 13 si 14 duc in B1... acum am aflat... :twisted:
Diavolo
napoleonard

Post by napoleonard »

dardar_3 wrote: primitivus e multumit de munca ta la echipa? :mrgreen:
cine e primitivus? :?: :mrgreen:

si lasa tu pozele la clasament, mai bine uita-te in sus, trage aer puternic in piept (asta daca te tin si pe tine plamanii :mrgreen: ) si urca in sus langa mine si ...sper bunicutzu :wink:
Image
bizone

Post by bizone »

poate incerc sezonul viitor sa ajung acolo ca sa te sufoc :lol: :mrgreen: Cum zicea si dardar, ai grija sa n-ajungi ca si The Skunks. Oricum la anul vei avea doi adversari usori, astia doi ce au promovat de la mine din liga sunt foarte slabi.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Am reusit sa pierd in ultima etapa cu 5-0 cu un boot :oops: :lol: :lol: :lol:
aveam nevoie de aceasta infrangere pentru a putea retrograda. sper sa aung cat mai repede in H :mrgreen:

P.S. Succes Bunicutzu in B, sa ajungi din nou in A cat mai repede :wink:
agri
Team President

Post by agri »

victorie cum nu se putea mai bine in fata suporterilor pentru sfarsitul de sezon cu 4 - 1
FC Manchester ocupanta primului loc in div G 404;
promovare in F si va fi un sezon fotbalistic foarte greu
ce s-a propus la inceputul acestui sezon am reusit impreuna cu toti membri clubului sa ducem la bun sfarsit.
Kosmin

Post by Kosmin »

am batut lideru care a ajuns pe 2 dar eu am terminat pe 3 :cry: acum incepem o campanie de transferuri in care ne descotorosim de juc agresivi ca ne-au mancat zilele si de praf :lol:

felictari bunicutzule pt performanta obtinuta :lol: mi-a schimbat dimineata :mrgreen: in bine :D
cro1981

Post by cro1981 »

Victorie cu 5 - 3 intr-un meci fara miza deoarece eram deja calificat de pe locul 1. Sa vedem cum ne descurcam in E 7.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
bunicutzu

Post by bunicutzu »

multumesc kosmine de felicitari, imi mai luminezi ziua cand vad ca sunt si care se bucura pentru mine. cat despre sezonul urmator vom adopta motto-ul: Orice sut in fund e, in fond, un pas inainte.
bizone

Post by bizone »

bafta bunicuztule sezonul viitor :wink: Nu-i bai, sunt convins ca vei reveni in A. Cred ca in retrogradarea ta a contat decisiv nu neaparat cartonasele rosii, ci mai ales perioada aia in care ai lipsit si ai lasat echipa altui manager. N-am inteles nici acum formulele de echipa ce le-a folosit in meciurile de liga.

Eu am terminat la mijlocul clasamentului, o pozitie buna pana la urma. Singurul regret este ca in A s-au dus doua echipa slabe, care sezonul viitor vor retrograda. Incepand din sezonul viiitor voi da mai multa atentie campionatului si poate poate va iesi ceva :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
dardar_3

Post by dardar_3 »

Imi pare rau pentru tine bunicutzule. In meciul "englezului" cu Inter Milano(are un nume predestinat) s-a decis. Horiacles a castigat pe merit si Sokol Oldřichovice a jucat cu prima echipa, insa TS-ul slab si-a spus cuvantu.

Eu am terminat in final pe 5. (Atat eu cat si adversarul nu puteam prograsa in urma meciului). Am salvat insa vreo 200k la salarii. Cei care au promovat au echipe bune... de divizia C... Insa bravo lor ca s-au calificat. Ii astept insa la anu inapoi. :D

In divizia B1 vine si spawn de sezonul viitor. Vom fi 3 romani. Sper sa promoveze minim 1. Sunt insa cativa adversari bunicei care vor veni la noi in divizie. Insa vedem pe parcurs ce va fi.

Succes in sezonul viitor! :wink:
Diavolo
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Am terminat pe 6. Daca nu aveam TS jalnic la inceput castigam divizia fara probleme. :roll:

Asta este, sezonul viitor promovez.

Ps.: Cine mai vine in C8? ca am ramas doar cu Progresul Berceni. Vacarm a retrogradat.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”