Cupa SP.

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Re: Cupa SP.

Post by bunicutzu »

si io cred ca si-o ia. si sper sa si-o ia :)
dardar_3

Post by dardar_3 »

Si eu sper sa ia bataie. Chiar de la penalty-uri sa fie si mai dureros :D
Diavolo
Razvanica

Post by Razvanica »

Nush ce sa zic... Williams Boys a schimbat ieri antrenorul, Inter Milano o sa il schimbe azi... Cred ca o sa fie factorul decisiv si ca o sa isi completeze vitrina de trofee.
Harder, better, faster, stronger
unicool

Post by unicool »

Razvanica wrote:Nush ce sa zic... Williams Boys a schimbat ieri antrenorul, Inter Milano o sa il schimbe azi... Cred ca o sa fie factorul decisiv si ca o sa isi completeze vitrina de trofee.

nu cred ca ii poate face fata inter........doar daca e random-ul de partea lui pentru ca williams soccer boys are jucatori mai buni si scoate mai mult pe linii decat inter milano....plus ca joaca acasa si nici unul nu au suspendati.cred ca victoria va fi de partea celor de la williams..
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Razvanica

Post by Razvanica »

unicool wrote: williams soccer boys are jucatori mai buni si scoate mai mult pe linii decat inter milano...
Nush cum ai ajuns tu la concluzia asta. Uite, notele din primul 11 de maine pentru cele 2 echipe (cu mentiunea ca pentru Williams Boys am supraestimat usor) :

Inter Milano
75
74 72 72
74 73 71 73
75 74 73

Williams Boys
70
69 71 71
70 69 68 70
70 70 70

Asta chiar a avut grija sa aiba primul 11 la maxim. E adevarat ca daca i se accidenteaza ceva, e mancat...
bizone

Post by bizone »

eu maine am meci de cupa cu The Williams Soccer Boys :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
dardar_3

Post by dardar_3 »

Succes bizone! :mrgreen: Probabil o sa bage la misto echipa indiferent de rezultatul din cupa(daca o sa fie fericit iti da meciul :) iar daca o sa piarda isi pune in vanzare toti jucatorii :) )
Diavolo
unicool

Post by unicool »

Razvanica wrote: Nush cum ai ajuns tu la concluzia asta.
o sa vezi maine de unde....notele alea sunt maxime dar jucatorii lui inter milano sunt batrani si nu vor performa atat...vedem maine...pana atunci doar speculatii.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Razvanica

Post by Razvanica »

unicool, daca ai vreodata nevoie de cineva care sa iti analizeze adversarii, sa stii ca nu cer foarte multi bani :wink:

Pentru mine era clar ca Inter Milano a avut o tactica mai buna, chiar daca imi pare rau ca a castigat... Partea buna e ca l-a batut si bizone acum la 10.
unicool

Post by unicool »

Razvanica wrote:unicool, daca ai vreodata nevoie de cineva care sa iti analizeze adversarii, sa stii ca nu cer foarte multi bani :wink:
ar trebui sa te mai uiti putin prin clasamente,realizari,etc si apoi sa imi propui ceva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

da, in momentul in care a schimbat antrenorul a fost clar. pana atunci ... era la limita datorita avantajului terenului propriu. Cand Inter a schimbat antrenorul, 8-9 jucatori din echipa ce a jucat au facut moral 100 din moral 91, 94, 95. si acolo s-a decis.
Razvanica

Post by Razvanica »

unicool wrote:ar trebui sa te mai uiti putin prin clasamente,realizari,etc si apoi sa imi propui ceva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai m-am uitat, tocmai de-aia am fost surprins de afirmatia ta cu jucatorii mai buni... Dar na, m-am gandit ca poate tu esti super tare pe piata de transferuri si asa ai ajuns la realizarile respective. De-asta ti-am propus o mana de ajutor (bineinteles contra cost) atunci cand o sa ai nevoie :lol:
bunicutzu wrote:da, in momentul in care a schimbat antrenorul a fost clar. pana atunci ...
Pana atunci era clar ca o sa il schimbe :wink:
unicool

Post by unicool »

[quote="Razvanica"]m-am gandit ca poate tu esti super tare pe piata de transferuri si asa ai ajuns la realizarile respective. /quote]

stau foarte prost la capitolul transferuri....cate transferuri vezi la mine? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bizone

Post by bizone »

l-am batut acum intr-o cupa amicala folosind 7 rezerve iar el titularii, insa e adevarat ca eu aveam jucatorii 100%.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

Razvanica wrote:
bunicutzu wrote:da, in momentul in care a schimbat antrenorul a fost clar. pana atunci ...
Pana atunci era clar ca o sa il schimbe :wink:
Haha :) era clar pentru noi, dar ia intreaba-l pe el? El a schimbat antrenorul noaptea tarziu pentru ca nu ii era clar daca poate sa-l schimbe la 2 sezoane sau la 1 sezon. si a tot discutat cu diferiti alti manageri cehi, si abia noaptea s-a hotarat sa-l schimbe.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”