Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Cupa SP.
si io cred ca si-o ia. si sper sa si-o ia 

Nush ce sa zic... Williams Boys a schimbat ieri antrenorul, Inter Milano o sa il schimbe azi... Cred ca o sa fie factorul decisiv si ca o sa isi completeze vitrina de trofee.
Harder, better, faster, stronger
-
Razvanica wrote:Nush ce sa zic... Williams Boys a schimbat ieri antrenorul, Inter Milano o sa il schimbe azi... Cred ca o sa fie factorul decisiv si ca o sa isi completeze vitrina de trofee.
nu cred ca ii poate face fata inter........doar daca e random-ul de partea lui pentru ca williams soccer boys are jucatori mai buni si scoate mai mult pe linii decat inter milano....plus ca joaca acasa si nici unul nu au suspendati.cred ca victoria va fi de partea celor de la williams..
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Nush cum ai ajuns tu la concluzia asta. Uite, notele din primul 11 de maine pentru cele 2 echipe (cu mentiunea ca pentru Williams Boys am supraestimat usor) :unicool wrote: williams soccer boys are jucatori mai buni si scoate mai mult pe linii decat inter milano...
Inter Milano
75
74 72 72
74 73 71 73
75 74 73
Williams Boys
70
69 71 71
70 69 68 70
70 70 70
Asta chiar a avut grija sa aiba primul 11 la maxim. E adevarat ca daca i se accidenteaza ceva, e mancat...
-
Succes bizone!
Probabil o sa bage la misto echipa indiferent de rezultatul din cupa(daca o sa fie fericit iti da meciul
iar daca o sa piarda isi pune in vanzare toti jucatorii
)

Diavolo
-
o sa vezi maine de unde....notele alea sunt maxime dar jucatorii lui inter milano sunt batrani si nu vor performa atat...vedem maine...pana atunci doar speculatii.Razvanica wrote: Nush cum ai ajuns tu la concluzia asta.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
unicool, daca ai vreodata nevoie de cineva care sa iti analizeze adversarii, sa stii ca nu cer foarte multi bani
Pentru mine era clar ca Inter Milano a avut o tactica mai buna, chiar daca imi pare rau ca a castigat... Partea buna e ca l-a batut si bizone acum la 10.

Pentru mine era clar ca Inter Milano a avut o tactica mai buna, chiar daca imi pare rau ca a castigat... Partea buna e ca l-a batut si bizone acum la 10.
-
ar trebui sa te mai uiti putin prin clasamente,realizari,etc si apoi sa imi propui ceva.Razvanica wrote:unicool, daca ai vreodata nevoie de cineva care sa iti analizeze adversarii, sa stii ca nu cer foarte multi bani![]()

-
da, in momentul in care a schimbat antrenorul a fost clar. pana atunci ... era la limita datorita avantajului terenului propriu. Cand Inter a schimbat antrenorul, 8-9 jucatori din echipa ce a jucat au facut moral 100 din moral 91, 94, 95. si acolo s-a decis.
Pai m-am uitat, tocmai de-aia am fost surprins de afirmatia ta cu jucatorii mai buni... Dar na, m-am gandit ca poate tu esti super tare pe piata de transferuri si asa ai ajuns la realizarile respective. De-asta ti-am propus o mana de ajutor (bineinteles contra cost) atunci cand o sa ai nevoieunicool wrote:ar trebui sa te mai uiti putin prin clasamente,realizari,etc si apoi sa imi propui ceva.![]()
![]()
![]()
![]()

Pana atunci era clar ca o sa il schimbebunicutzu wrote:da, in momentul in care a schimbat antrenorul a fost clar. pana atunci ...

-
[quote="Razvanica"]m-am gandit ca poate tu esti super tare pe piata de transferuri si asa ai ajuns la realizarile respective. /quote]
stau foarte prost la capitolul transferuri....cate transferuri vezi la mine?

stau foarte prost la capitolul transferuri....cate transferuri vezi la mine?

-
l-am batut acum intr-o cupa amicala folosind 7 rezerve iar el titularii, insa e adevarat ca eu aveam jucatorii 100%.
POLI TIMISOARA!!!!

-
HahaRazvanica wrote:Pana atunci era clar ca o sa il schimbebunicutzu wrote:da, in momentul in care a schimbat antrenorul a fost clar. pana atunci ...