SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by PaTTTTrick »

i já gratuluji... dnes jsem konečně postoupil z C4 divize, kterou si ty opustil před třema sezonama, tak doufam, ze pujdu v tvych slepejich ... a ze nejsou rozhodne spatne (1 sezona - vyhra v B2, 2sezona - vyhra v A, 3 sezona - vyhra v SP cupu) :P
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kojotus_kokotus
Team Board Member

Post by kojotus_kokotus »

Image
kOrflUs
Team Board Member

Post by kOrflUs »

Takže 29.října v brzkých ranních hodinách odehraje náš tým první pohárový zápas ve své historii......zároveň nejspíše poslední v této sezóně...sice to není bůhví jak silný tým, ale s mojím týmem se to stejně nedá házet do jedné kupy....Moji hráči nejsou vytrénovaní ještě ani zpoloviny. Prostě pohár pro mě bude něco znamenat až tak příští sezónu, kdy už by můj tým mohl za něco stát :D Ale při mém štěstí narazím na nějakého D-éčkaře :D Ikdyž je tu šance, že G-éčkař, proti kterému budu hrát, mě podcení ajá mu natrhnu prdel :D Asi bychc se měl vzbudit :mrgreen: :mrgreen:

EDIT: Ještě jsem i na 100% rozhodčího nastavil 100% agresivitu.... :mrgreen: Když ale náhodou postoupím, asi nebudu mít s kým hrát :D
Last edited by kOrflUs on Sun Oct 26, 2008 11:50 am, edited 1 time in total.
Image

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
kopeckar

Post by kopeckar »

Jako předkrm je nám ve středu servírován belgický tým Nielsx3Febe (divize G.80). Vzhledem k tomu, že byl založen letos 28.dubna, tak by neměl klást tuhý odpor. :lol:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Angee

Post by Angee »

První mač hrejm u čtvrté tváře (4th_Face), taktéž eFkař, ale pozicově líp nasazené, takže se tam jen pojedem proběhnout a hurá středa volná, a nejen tato :D
Image
ARSENAL1414
Team President

Post by ARSENAL1414 »

Tak mna zajtra caka typek ktory je v G divizii na 6.mieste a hra vykony okolo 105. Mali by sme ho dat ale pri mojom stasti nikto nikdy nevie :roll:
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76

TrenchTown Gunners

One Love - Arsenal !!!
kOrflUs
Team Board Member

Post by kOrflUs »

Prohrál jsem 3:1......nečekaně.... :mrgreen:
Image

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
kopeckar

Post by kopeckar »

Soupeř nás nepřekvapil ničím, hrál to co jsme od něj čekali a po součtech 106:123 jsme u něj vyhráli 2:4. Největší měrou se na výsledku podepsal odcházející LF Petr Drápela, který docílil hattricku. Jinak pro nás samozřejmě skončilo utkání finanční ztrátou, která byla vyčíslen na 185.809 EUR. V dalším kole se pokusíme z této částky něco umazat, neboť hrajeme na svém kolbišti a soupeřem nám bude další G-divizní tým, tentokrát slovenský tým Koco Solivar z divize G.153. Naším cílem nemůžem být proto nic jiného než postup do dalšího kola. Srdečně vás zveme na tento zápas hraný na našem stadionu Bláťáku příští středu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Slanec

Post by Slanec »

FC Tigers - čilec widlákof 0:4 (0:4), výkony 71:99, vypuštěný pohár při kterém jsme prohráli rozdílem 2 tříd. Tak se tu s vámi loučím a přeju hodně štěstí :wink:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Jurajs89
Assistant Manager

Post by Jurajs89 »

Tak jsem vyhrál 4:0. To je pkné, ne? :) http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... eID=771794
Angee

Post by Angee »

Tak, a středy máme volný :P ...jasná prohra 3:0, toš sme aspoň potěšili domácí fandy...ale ti naši nejsou spokojeni ani z půlky :|
Image
Hák

Post by Hák »

Po výhře doma nad Hčkařem 4:0 mě v příštím kole čeká venku vedoucí tým F. divize. Vzhledem k včerejší bouřce a více než 4000 volných míst na stadiónu a také stejnoměrnému rozdělování příjmů pro oba týmy jsem vyšel ze zápasu těsně v plusových hodnotách. Příště už ale nechám postoupit Fkařa a udělám si volné středy :)
SK Kobeřice - E.36
ARSENAL1414
Team President

Post by ARSENAL1414 »

Gunners stars - FC Koptyas 0:0 p.k. 12 - 11

vykony: 110 - 100

Tak sp ma zasa chcelo pekne nasrat ale sa mu to nepodarilo :lol: ja uz vazne neviem co mam robit.

Dalsi zapas :arrow: FC De Rekenbreinen team ktory je momentalne na 10.mieste v C-ečku to bude beton ktory nam aj tak nepomoze takze sa rovno mozem rozlucit :wink: :wink:
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76

TrenchTown Gunners

One Love - Arsenal !!!
misutka

Post by misutka »

ac misutka prague 0 - 7 WMA HK LVY manšaft

4 brankáři v poli, v útoku dvě LB a v bráně střední útočník.....ani toto nepomohlo a po výkonu 51 v poháru SP končíme :cry: :cry: :cry:
Image
misutka - ac misutka prague - Zpátky v C.4
http://svobodufanouskum.ultrassparta.cz
Kyu-san
Assistant Manager

Post by Kyu-san »

FC Valeo Stolany - AC Arktida 0:0 (1:3 p)

Chtěl jsem kvůli lize vypustit, takže hrálo Béčko a málem se jim to nepovedlo. Strašná nuda - průběh zápasu čítá jen šest důležitých okamžiků, toho asi nejzajímavější - penaltu v 69' minutě soupeř neproměnil. Jak je naším dobrým zvykem, ve vyřazovacích zápasech umíme (zejména beci) kopat penalty tak, aby je brankář v pohodě chytil. Jen tu první se nám povedlo dát.

výkony 96:104
Image 0:1 (Image 99%)

Takže spokojenost, zisk z poháru za tuhle sezónu činí 3386 euro. :lol:
Jdeme trénovat ty penalty, brankáři mají volno, místo nich tam dáme jen figurínu.
Sporting Stolany FC - E80
http://ssfc.webnode.cz
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”