SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
i já gratuluji... dnes jsem konečně postoupil z C4 divize, kterou si ty opustil před třema sezonama, tak doufam, ze pujdu v tvych slepejich ... a ze nejsou rozhodne spatne (1 sezona - vyhra v B2, 2sezona - vyhra v A, 3 sezona - vyhra v SP cupu) 

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
- Team Board Member

http://www.wokna.estranky.cz , http://www.cesky-sejf.estranky.cz
Hodne hracu na prodej, od kazdyho neco - http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 2&t=128178
Hodne hracu na prodej, od kazdyho neco - http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 2&t=128178
Takže 29.října v brzkých ranních hodinách odehraje náš tým první pohárový zápas ve své historii......zároveň nejspíše poslední v této sezóně...sice to není bůhví jak silný tým, ale s mojím týmem se to stejně nedá házet do jedné kupy....Moji hráči nejsou vytrénovaní ještě ani zpoloviny. Prostě pohár pro mě bude něco znamenat až tak příští sezónu, kdy už by můj tým mohl za něco stát
Ale při mém štěstí narazím na nějakého D-éčkaře
Ikdyž je tu šance, že G-éčkař, proti kterému budu hrát, mě podcení ajá mu natrhnu prdel
Asi bychc se měl vzbudit
EDIT: Ještě jsem i na 100% rozhodčího nastavil 100% agresivitu....
Když ale náhodou postoupím, asi nebudu mít s kým hrát 

EDIT: Ještě jsem i na 100% rozhodčího nastavil 100% agresivitu....

Last edited by kOrflUs on Sun Oct 26, 2008 11:50 am, edited 1 time in total.

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
-
Jako předkrm je nám ve středu servírován belgický tým Nielsx3Febe (divize G.80). Vzhledem k tomu, že byl založen letos 28.dubna, tak by neměl klást tuhý odpor. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
První mač hrejm u čtvrté tváře (4th_Face), taktéž eFkař, ale pozicově líp nasazené, takže se tam jen pojedem proběhnout a hurá středa volná, a nejen tato 

-
- Team President
Tak mna zajtra caka typek ktory je v G divizii na 6.mieste a hra vykony okolo 105. Mali by sme ho dat ale pri mojom stasti nikto nikdy nevie 

HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
Prohrál jsem 3:1......nečekaně.... 

Manažer:kOrflUs
Tým: Korflusáčtí Piňďouři
Sezona/Divize-umístění: 25./H.590-7;26./H.590-?
-
Soupeř nás nepřekvapil ničím, hrál to co jsme od něj čekali a po součtech 106:123 jsme u něj vyhráli 2:4. Největší měrou se na výsledku podepsal odcházející LF Petr Drápela, který docílil hattricku. Jinak pro nás samozřejmě skončilo utkání finanční ztrátou, která byla vyčíslen na 185.809 EUR. V dalším kole se pokusíme z této částky něco umazat, neboť hrajeme na svém kolbišti a soupeřem nám bude další G-divizní tým, tentokrát slovenský tým Koco Solivar z divize G.153. Naším cílem nemůžem být proto nic jiného než postup do dalšího kola. Srdečně vás zveme na tento zápas hraný na našem stadionu Bláťáku příští středu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
FC Tigers - čilec widlákof 0:4 (0:4), výkony 71:99, vypuštěný pohár při kterém jsme prohráli rozdílem 2 tříd. Tak se tu s vámi loučím a přeju hodně štěstí 

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Tak jsem vyhrál 4:0. To je pkné, ne?
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... eID=771794

-
Tak, a středy máme volný
...jasná prohra 3:0, toš sme aspoň potěšili domácí fandy...ale ti naši nejsou spokojeni ani z půlky 

-
Po výhře doma nad Hčkařem 4:0 mě v příštím kole čeká venku vedoucí tým F. divize. Vzhledem k včerejší bouřce a více než 4000 volných míst na stadiónu a také stejnoměrnému rozdělování příjmů pro oba týmy jsem vyšel ze zápasu těsně v plusových hodnotách. Příště už ale nechám postoupit Fkařa a udělám si volné středy 

SK Kobeřice - E.36
-
- Team President
Gunners stars - FC Koptyas 0:0 p.k. 12 - 11
vykony: 110 - 100
Tak sp ma zasa chcelo pekne nasrat ale sa mu to nepodarilo
ja uz vazne neviem co mam robit.
Dalsi zapas
FC De Rekenbreinen team ktory je momentalne na 10.mieste v C-ečku to bude beton ktory nam aj tak nepomoze takze sa rovno mozem rozlucit

vykony: 110 - 100
Tak sp ma zasa chcelo pekne nasrat ale sa mu to nepodarilo

Dalsi zapas

HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
-
ac misutka prague 0 - 7 WMA HK LVY manšaft
4 brankáři v poli, v útoku dvě LB a v bráně střední útočník.....ani toto nepomohlo a po výkonu 51 v poháru SP končíme

4 brankáři v poli, v útoku dvě LB a v bráně střední útočník.....ani toto nepomohlo a po výkonu 51 v poháru SP končíme

FC Valeo Stolany - AC Arktida 0:0 (1:3 p)
Chtěl jsem kvůli lize vypustit, takže hrálo Béčko a málem se jim to nepovedlo. Strašná nuda - průběh zápasu čítá jen šest důležitých okamžiků, toho asi nejzajímavější - penaltu v 69' minutě soupeř neproměnil. Jak je naším dobrým zvykem, ve vyřazovacích zápasech umíme (zejména beci) kopat penalty tak, aby je brankář v pohodě chytil. Jen tu první se nám povedlo dát.
výkony 96:104
0:1 (
99%)
Takže spokojenost, zisk z poháru za tuhle sezónu činí 3386 euro.
Jdeme trénovat ty penalty, brankáři mají volno, místo nich tam dáme jen figurínu.
Chtěl jsem kvůli lize vypustit, takže hrálo Béčko a málem se jim to nepovedlo. Strašná nuda - průběh zápasu čítá jen šest důležitých okamžiků, toho asi nejzajímavější - penaltu v 69' minutě soupeř neproměnil. Jak je naším dobrým zvykem, ve vyřazovacích zápasech umíme (zejména beci) kopat penalty tak, aby je brankář v pohodě chytil. Jen tu první se nám povedlo dát.
výkony 96:104

Takže spokojenost, zisk z poháru za tuhle sezónu činí 3386 euro.

Jdeme trénovat ty penalty, brankáři mají volno, místo nich tam dáme jen figurínu.