Ještě se ptej ty jeden...Slanec wrote: Nevim jestli na to existuje přímá odpověď, ale tebe bych se chtěl. Jakého zápasu se to týká??

Moderator: Czech Moderators
Ještě se ptej ty jeden...Slanec wrote: Nevim jestli na to existuje přímá odpověď, ale tebe bych se chtěl. Jakého zápasu se to týká??
jestli to bylo na kelisku tak zitra v 10.00Se(basty)an wrote:Ještě se ptej ty jeden...Slanec wrote: Nevim jestli na to existuje přímá odpověď, ale tebe bych se chtěl. Jakého zápasu se to týká??
http://www.spnoviny.wz.cz/index2.php?st ... anky&id=46geo75 wrote:no, sice nejsem nový, ale jednu radu potřebuji, protože to nejsem schopen dnes nikde najít - jakou taktiku na jaké rozestavení hráčů? zkouším si teď různé a nejsem si jistý, až na ty, které používám běžně.![]()
posledně se to tu řešilo. Mělo to být tak že trenéra musíš mít aspoň jednu SP sezónu, ale ode mě je to bez záruky. Morálka se zvedne hráčům o 10%, ti co mají nad 90% tak na max, to mám sám vyzkoušené, ale trenéra jsem měl tenkrát skoro dvě sezóny když jsem ho propouštěl...PaTTTTrick wrote:Jak dlouho musím mít trenéra, aby mi při propuštění stoupla morálka??
A o kolik stoupne? Všem o 10 procetních bodů? Nebo o 10% nebo na max?
Prosím nutně co nejdříve.
Díky PaTTrick
no já toho mého najímal začátkem 24sezony (ted je konec26).. je to skoro tři sezony, protože mu za 7dnu vyprší tří-letá smlouva.. takže by to mělo být v pohodě......a že všem s 90%+ se to zvýší na 100% je přesně to co jsem potřeboval slyšet.. díkytomkycz wrote:posledně se to tu řešilo. Mělo to být tak že trenéra musíš mít aspoň jednu SP sezónu, ale ode mě je to bez záruky. Morálka se zvedne hráčům o 10%, ti co mají nad 90% tak na max, to mám sám vyzkoušené, ale trenéra jsem měl tenkrát skoro dvě sezóny když jsem ho propouštěl...PaTTTTrick wrote:Jak dlouho musím mít trenéra, aby mi při propuštění stoupla morálka??
A o kolik stoupne? Všem o 10 procetních bodů? Nebo o 10% nebo na max?
Prosím nutně co nejdříve.
Díky PaTTrick
Já valím na mobilu přes operu mini a fakčí mě to bez problémů. I kámošovi jsem to nainstaloval a taky mu to valí. Normálně přes prohlížeč v mobilu jsem si ani neškrkl.zevfifefif wrote:Jde vám soccerproject přes mobil ? já když zadám své uživatelské jméno a heslo a kliknu na přihlásit se tak mi naskočí pouze stránka s výběrem jazyka.
za takovej balik musi prijit kazdejch 10 dni peknej borec ale neprijde stejne nic nechapuTULEN wrote:Tak sem zvědavej jestli se to zvýšení platů zaměstnancům projeví např. na příchodu kvalitnějších hráčů z juniorky!!!!Teď sem podepsal šéftrenéra mládeže z 900 na 8500!!!!!!!!!Vydřiduši!Přijde mi to nespravedlivé.Bude zase o něco těžší vydělat peníze a kompenzace za více reklam????K SMÍCHU!!!!
To je myšleno jako počet reklamních ploch nebo množství reklam? Ani u jednoho nevidím rozdíl. Ploch mám stejně a reklam mám 4, ale žádnou použitelnou.Jako kompenzaci těchto výdajů se asociace SoccerProjectu rozhodla zvýšit počet reklam na stadiónech.
To si SP odbory moc nepomohly. Jako první u mně letí asistent trenéra, stejně dělá kulový. Ale nerozumím tomu o kvalitě zaměstnance. On je třeba trenér A se 100% lepší než trenér B taky se 100%? A jak se to pozná?Je také na zvážení manažerů, jak kvalitní zaměstnance a na jaké posty je opravdu nutně potřebují pro chod klubu ...
To je síla. Není to tak dávno, co jsem dostal zprávu, že můj trenér bere 1600 a je vydřiduch. Pokud budu muset podepsat za 10 tis E, tak kde na to vezmu ? To by ty reklamy musely být do max 5. dnů, abych na to vydělal.TULEN wrote:Tak sem zvědavej jestli se to zvýšení platů zaměstnancům projeví např. na příchodu kvalitnějších hráčů z juniorky!!!!Teď sem podepsal šéftrenéra mládeže z 900 na 8500!!!!!!!!!Vydřiduši!Přijde mi to nespravedlivé.Bude zase o něco těžší vydělat peníze a kompenzace za více reklam????K SMÍCHU!!!!
V praxi to bude jednoduchý!Místo cca 8000/týdně zaplatíš cca 70 000!A to je nepříjemný a nepřiměřený krok tvůrců hry!A ještě k těm reklamám nabídka na 4 nové reklamy od 14 do 35 dnů to se opravdu vyplatí!Hadis wrote:To je síla. Není to tak dávno, co jsem dostal zprávu, že můj trenér bere 1600 a je vydřiduch. Pokud budu muset podepsat za 10 tis E, tak kde na to vezmu ? To by ty reklamy musely být do max 5. dnů, abych na to vydělal.TULEN wrote:Tak sem zvědavej jestli se to zvýšení platů zaměstnancům projeví např. na příchodu kvalitnějších hráčů z juniorky!!!!Teď sem podepsal šéftrenéra mládeže z 900 na 8500!!!!!!!!!Vydřiduši!Přijde mi to nespravedlivé.Bude zase o něco těžší vydělat peníze a kompenzace za více reklam????K SMÍCHU!!!!![]()
Uvidíme, jaký to bude v praxi