Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Se(basty)an
Team President

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Se(basty)an »

Slanec wrote: Nevim jestli na to existuje přímá odpověď, ale tebe bych se chtěl. Jakého zápasu se to týká?? :lol:
Ještě se ptej ty jeden... :lol:
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
jancarik
Member of the Soccer Project Association

Post by jancarik »

Se(basty)an wrote:
Slanec wrote: Nevim jestli na to existuje přímá odpověď, ale tebe bych se chtěl. Jakého zápasu se to týká?? :lol:
Ještě se ptej ty jeden... :lol:
jestli to bylo na kelisku tak zitra v 10.00
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

Jde vám soccerproject přes mobil ? já když zadám své uživatelské jméno a heslo a kliknu na přihlásit se tak mi naskočí pouze stránka s výběrem jazyka.
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
geo75

Post by geo75 »

no, sice nejsem nový, ale jednu radu potřebuji, protože to nejsem schopen dnes nikde najít - jakou taktiku na jaké rozestavení hráčů? zkouším si teď různé a nejsem si jistý, až na ty, které používám běžně. :lol: :wink:
Macropus Ultras Mania FC

Image
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

geo75 wrote:no, sice nejsem nový, ale jednu radu potřebuji, protože to nejsem schopen dnes nikde najít - jakou taktiku na jaké rozestavení hráčů? zkouším si teď různé a nejsem si jistý, až na ty, které používám běžně. :lol: :wink:
http://www.spnoviny.wz.cz/index2.php?st ... anky&id=46
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Jak dlouho musím mít trenéra, aby mi při propuštění stoupla morálka??

A o kolik stoupne? Všem o 10 procetních bodů? Nebo o 10% nebo na max?

Prosím nutně co nejdříve.

Díky PaTTrick
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tomkycz

Post by tomkycz »

PaTTTTrick wrote:Jak dlouho musím mít trenéra, aby mi při propuštění stoupla morálka??

Díky PaTTrick
posledně se to tu řešilo. Mělo to být tak že trenéra musíš mít aspoň jednu SP sezónu, ale ode mě je to bez záruky. Morálka se zvedne hráčům o 10%, ti co mají nad 90% tak na max, to mám sám vyzkoušené, ale trenéra jsem měl tenkrát skoro dvě sezóny když jsem ho propouštěl...
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tomkycz wrote:
PaTTTTrick wrote:Jak dlouho musím mít trenéra, aby mi při propuštění stoupla morálka??

Díky PaTTrick
posledně se to tu řešilo. Mělo to být tak že trenéra musíš mít aspoň jednu SP sezónu, ale ode mě je to bez záruky. Morálka se zvedne hráčům o 10%, ti co mají nad 90% tak na max, to mám sám vyzkoušené, ale trenéra jsem měl tenkrát skoro dvě sezóny když jsem ho propouštěl...
no já toho mého najímal začátkem 24sezony (ted je konec26).. je to skoro tři sezony, protože mu za 7dnu vyprší tří-letá smlouva.. takže by to mělo být v pohodě......a že všem s 90%+ se to zvýší na 100% je přesně to co jsem potřeboval slyšet.. díky
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

zevfifefif wrote:Jde vám soccerproject přes mobil ? já když zadám své uživatelské jméno a heslo a kliknu na přihlásit se tak mi naskočí pouze stránka s výběrem jazyka.
Já valím na mobilu přes operu mini a fakčí mě to bez problémů. I kámošovi jsem to nainstaloval a taky mu to valí. Normálně přes prohlížeč v mobilu jsem si ani neškrkl.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
TULEN
Team Manager

Post by TULEN »

Tak sem zvědavej jestli se to zvýšení platů zaměstnancům projeví např. na příchodu kvalitnějších hráčů z juniorky!!!!Teď sem podepsal šéftrenéra mládeže z 900 na 8500!!!!!!!!!Vydřiduši!Přijde mi to nespravedlivé.Bude zase o něco těžší vydělat peníze a kompenzace za více reklam????K SMÍCHU!!!!
jancarik

Post by jancarik »

TULEN wrote:Tak sem zvědavej jestli se to zvýšení platů zaměstnancům projeví např. na příchodu kvalitnějších hráčů z juniorky!!!!Teď sem podepsal šéftrenéra mládeže z 900 na 8500!!!!!!!!!Vydřiduši!Přijde mi to nespravedlivé.Bude zase o něco těžší vydělat peníze a kompenzace za více reklam????K SMÍCHU!!!!
za takovej balik musi prijit kazdejch 10 dni peknej borec ale neprijde stejne nic nechapu
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Jako kompenzaci těchto výdajů se asociace SoccerProjectu rozhodla zvýšit počet reklam na stadiónech.
To je myšleno jako počet reklamních ploch nebo množství reklam? Ani u jednoho nevidím rozdíl. Ploch mám stejně a reklam mám 4, ale žádnou použitelnou.
Je také na zvážení manažerů, jak kvalitní zaměstnance a na jaké posty je opravdu nutně potřebují pro chod klubu ...
To si SP odbory moc nepomohly. Jako první u mně letí asistent trenéra, stejně dělá kulový. Ale nerozumím tomu o kvalitě zaměstnance. On je třeba trenér A se 100% lepší než trenér B taky se 100%? A jak se to pozná?
Hadis

Post by Hadis »

TULEN wrote:Tak sem zvědavej jestli se to zvýšení platů zaměstnancům projeví např. na příchodu kvalitnějších hráčů z juniorky!!!!Teď sem podepsal šéftrenéra mládeže z 900 na 8500!!!!!!!!!Vydřiduši!Přijde mi to nespravedlivé.Bude zase o něco těžší vydělat peníze a kompenzace za více reklam????K SMÍCHU!!!!
To je síla. Není to tak dávno, co jsem dostal zprávu, že můj trenér bere 1600 a je vydřiduch. Pokud budu muset podepsat za 10 tis E, tak kde na to vezmu ? To by ty reklamy musely být do max 5. dnů, abych na to vydělal. :x

Uvidíme, jaký to bude v praxi
AC Had Bozak

Slanec

Post by Slanec »

No to je teda fakt novinka :evil: Ještě že u každýho minimálně jednu sezónu mám, ale nemyslím si, že by tato změna byla obzvláště nutná.

EDIT: Kdyby aspoň byl zase ten starej dobrej SanMax za 200K :twisted:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
TULEN
Team Manager

Post by TULEN »

Hadis wrote:
To je síla. Není to tak dávno, co jsem dostal zprávu, že můj trenér bere 1600 a je vydřiduch. Pokud budu muset podepsat za 10 tis E, tak kde na to vezmu ? To by ty reklamy musely být do max 5. dnů, abych na to vydělal. :x

Uvidíme, jaký to bude v praxi
V praxi to bude jednoduchý!Místo cca 8000/týdně zaplatíš cca 70 000!A to je nepříjemný a nepřiměřený krok tvůrců hry!A ještě k těm reklamám nabídka na 4 nové reklamy od 14 do 35 dnů to se opravdu vyplatí! :?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”