SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by frankie_doparoma »

john.terry. wrote:na je na.... proč se SP nerozdělí na H,G,F,E a potom D,C,B,A protože to pak neni šance
protoze h,g,f a eckaru je xkrat vic nez tech nahore, je to proste o nahode. Kdybych uz neco menil tak by to bylo dvoukolovy finale a nebo aspon neutralni hriste pri soucasnem jednom zapasu
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Slanec

Post by Slanec »

Tak náš pohárový zápas měl jasný průběh. Bohužel pro nás jsme vyhráli s čímž jsme sice počítali, ale není to pro nás příjemné zjištění. Ovšem na soupeřův úchvatný výkon 50 bychom nestačili ani kdybychom já nevim co. Vyhráli jsme 9:2 na hřišti soupeře. V dalším kole nás čeká tým FC Henrik, kde se už tedy vypouštět bude. Jsme momentálně něco kolem 170K v mínusu z tohoto turnaje.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Angee

Post by Angee »

Letos opět si možem v topicu "SP Pohár" zanotoval "Skončili jsme jasná zpráva!" :D
Image
ARSENAL1414
Team President

Post by ARSENAL1414 »

My sme do 2.Kola do stali 11. team divízie G.600 AC Milan ***** ktorý momentálne podáva výkony okolo 100 takže nič iné ako výhru brať nebudeme
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76

TrenchTown Gunners

One Love - Arsenal !!!
wc-man
Team Manager

Post by wc-man »

Tak, dneska jsme si odzkoušeli rozestavení 5 - 3 - 2 a dlouhými míči za obranu zdolali soupeřův agresivní beton 4 :1. Možná by byl zápas zajímavější, kdyby měl soupeř nějaké útočníky a nehráli by mu v útoku krajní záložníci, ale aspoň jsme poznali jinou taktiku. Výdělek zatím 18.000€ a příště nás čeká tým, který hraje v H na osmé pozici, samozřejmě zase venku, aspoň že má stadion 8.000
skutečný život má nesrovnatelně vyšší hodnotu než CM 20 let, při 100% xp výkon 78 a agr.0
kofi

Post by kofi »

Tak jsme venku...aneb hlásíme se k Angeemu na duet. :lol:
Hrálo něco mezi A a B týmem a bohužel to o dva bodíky v celkovým výkonu nestačilo. Nicméně jsme si přišli na krásných cca 53.000, takže aspoň něco. :)
FC Alkoholicks
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

Já sem hral s nějakým týmem z Géčka... Vyhrál jsem venku 3:2.. no a další týden hraju proti týpkovi z Déčka.. zase u něj... takže zase příjmy žadny nebudou :( mě štvou :(
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Já jsem hrál na hřišti týmu z H divize. Letos jsem se rozhodl SP pohár vypustit, protože se záchranou v C budu mít plné ruce práce i bez poháru. Utkání soupeř bohužel vypustil lépe než my a postupujeme do dalšího kola. Zatím tedy ztráta 300 K. Když k tomu přičtu příští zápas opět venku a u géčkaře, tipuju letošní pohár na - 500 K. No neber to :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
jancarik

Post by jancarik »

ja hraju az druhy kolo FC Udánky :mrgreen: co tim myslel :lol: letos to pro zmenu nevypoustim cile ale taky zadny nejsou snad jen hrad doma :D
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
tomkycz

Post by tomkycz »

pohárová mise úspěšně ukončena v prvním kole a po výkonu 71 jsme prohráli na půdě géčkaře 4:0. Nutné zlo pro zachování šance v bojích o nejvyšší příčky v mojí D divizi, po zúžení kádru se musíme řádně šetřit a volné středy nám k tomu dost pomohou...
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

Pohárová mise neúspěšně neukončena výhra 0:3 po výkonec 74 - 98 Po finanční stránce jsem venku vydělal € 2500 :D
V přištím kole Doma RI OKNA ZLIN pokuď uhraje výkon 100 tak jako v prvním kole tak mně VYŘADÍ :lol:
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
kopeckar

Post by kopeckar »

S losem pro druhé kolo panuje maximální spokojenost. H-divizní australský tým The Experience založený 10.listopadu 2008 by neměl našim chlapcům dělat sebemenší potíže. Hrajeme doma a tak pokladna nepůjde do mínusu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Angee

Post by Angee »

kofi wrote:Tak jsme venku...aneb hlásíme se k Angeemu na duet. :lol:
Hrálo něco mezi A a B týmem a bohužel to o dva bodíky v celkovým výkonu nestačilo. Nicméně jsme si přišli na krásných cca 53.000, takže aspoň něco. :)
Jen aby nám to ladilo :lol:
Image
kofi

Post by kofi »

Angee wrote: Jen aby nám to ladilo :lol:
Na to bacha, to je pravda...já sice zpívám rád a dlouho, ale jen když v okruhu padesáti metrů kolem mě nikdo není a nebo ve sprše, kde, díky tekoucí vodě, vytvářím dojem, že se topím nebo, že zase řve buben u pračky...
něco takovýho s něčím sladit není jednoduchý... :lol:
FC Alkoholicks
dawron
Team President

Post by dawron »

Tak 1. kolo SP Poháru v 37. sezóně jsme pohodově odehráli venku na hřišti Beetle-Team Utd., odkud jsme si přivezli výhru 1:3. Sestava do zápasu byla vybrána podle klíče: "Kdo je nejméně unaven?", což bylo umožněno vykartováním a zraněním několika soupeřovo klíčových postů. Sami jsme postrádali pouze RM a to doslova dvojnásobně, neboť jediný pravý záložník, kterého v současnosti máme, byl jak vykartovaný, tak navíc zraněný.

Druhé kolo ovšem nabídne zcela jiný scénář! Los nám přidělil Inter Nymburk a to znovu na hřišti soupeře. Naši scouti zjistili, že Inter - podobně jako náš tým - vede jeden manažer již téměř dva roky (my jsme výročí slavili přesně na Vánoce) a v současné době provádí podobnou restrukturalizaci, jakou jsme prošli v uplynulých sezónách my. Tzn. klesl do nejspodnějších soutěží, nakoupil výhradně mladé a neagresivní hráče a má velké ambice dobudoucna. Očekáváme velmi tvrdý souboj, jehož výsledek může ovlivnit mnoho faktorů. V ideálním případě je soupeř schopen zahrát doma výkon 136,62 a my venku 136,86. Takže to bude na nože a dost možná, že i na penalty. :-) Pro nás je však SP jednoznačná priorita a nic než postup nemůžeme akceptovat.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”