protoze h,g,f a eckaru je xkrat vic nez tech nahore, je to proste o nahode. Kdybych uz neco menil tak by to bylo dvoukolovy finale a nebo aspon neutralni hriste pri soucasnem jednom zapasujohn.terry. wrote:na je na.... proč se SP nerozdělí na H,G,F,E a potom D,C,B,A protože to pak neni šance
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Tak náš pohárový zápas měl jasný průběh. Bohužel pro nás jsme vyhráli s čímž jsme sice počítali, ale není to pro nás příjemné zjištění. Ovšem na soupeřův úchvatný výkon 50 bychom nestačili ani kdybychom já nevim co. Vyhráli jsme 9:2 na hřišti soupeře. V dalším kole nás čeká tým FC Henrik, kde se už tedy vypouštět bude. Jsme momentálně něco kolem 170K v mínusu z tohoto turnaje.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
- Team President
My sme do 2.Kola do stali 11. team divízie G.600 AC Milan ***** ktorý momentálne podáva výkony okolo 100 takže nič iné ako výhru brať nebudeme
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
Tak, dneska jsme si odzkoušeli rozestavení 5 - 3 - 2 a dlouhými míči za obranu zdolali soupeřův agresivní beton 4 :1. Možná by byl zápas zajímavější, kdyby měl soupeř nějaké útočníky a nehráli by mu v útoku krajní záložníci, ale aspoň jsme poznali jinou taktiku. Výdělek zatím 18.000€ a příště nás čeká tým, který hraje v H na osmé pozici, samozřejmě zase venku, aspoň že má stadion 8.000
skutečný život má nesrovnatelně vyšší hodnotu než CM 20 let, při 100% xp výkon 78 a agr.0
-
Tak jsme venku...aneb hlásíme se k Angeemu na duet.
Hrálo něco mezi A a B týmem a bohužel to o dva bodíky v celkovým výkonu nestačilo. Nicméně jsme si přišli na krásných cca 53.000, takže aspoň něco.

Hrálo něco mezi A a B týmem a bohužel to o dva bodíky v celkovým výkonu nestačilo. Nicméně jsme si přišli na krásných cca 53.000, takže aspoň něco.

FC Alkoholicks
Já sem hral s nějakým týmem z Géčka... Vyhrál jsem venku 3:2.. no a další týden hraju proti týpkovi z Déčka.. zase u něj... takže zase příjmy žadny nebudou
mě štvou 

-
Já jsem hrál na hřišti týmu z H divize. Letos jsem se rozhodl SP pohár vypustit, protože se záchranou v C budu mít plné ruce práce i bez poháru. Utkání soupeř bohužel vypustil lépe než my a postupujeme do dalšího kola. Zatím tedy ztráta 300 K. Když k tomu přičtu příští zápas opět venku a u géčkaře, tipuju letošní pohár na - 500 K. No neber to 

Andrew - Sokol Čejč
-
ja hraju az druhy kolo FC Udánky
co tim myslel
letos to pro zmenu nevypoustim cile ale taky zadny nejsou snad jen hrad doma 

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
pohárová mise úspěšně ukončena v prvním kole a po výkonu 71 jsme prohráli na půdě géčkaře 4:0. Nutné zlo pro zachování šance v bojích o nejvyšší příčky v mojí D divizi, po zúžení kádru se musíme řádně šetřit a volné středy nám k tomu dost pomohou...
-
- Team President
Pohárová mise neúspěšně neukončena výhra 0:3 po výkonec 74 - 98 Po finanční stránce jsem venku vydělal € 2500
V přištím kole Doma RI OKNA ZLIN pokuď uhraje výkon 100 tak jako v prvním kole tak mně VYŘADÍ

V přištím kole Doma RI OKNA ZLIN pokuď uhraje výkon 100 tak jako v prvním kole tak mně VYŘADÍ

White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
-
S losem pro druhé kolo panuje maximální spokojenost. H-divizní australský tým The Experience založený 10.listopadu 2008 by neměl našim chlapcům dělat sebemenší potíže. Hrajeme doma a tak pokladna nepůjde do mínusu. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
Jen aby nám to ladilokofi wrote:Tak jsme venku...aneb hlásíme se k Angeemu na duet.![]()

-
Na to bacha, to je pravda...já sice zpívám rád a dlouho, ale jen když v okruhu padesáti metrů kolem mě nikdo není a nebo ve sprše, kde, díky tekoucí vodě, vytvářím dojem, že se topím nebo, že zase řve buben u pračky...Angee wrote: Jen aby nám to ladilo
něco takovýho s něčím sladit není jednoduchý...

FC Alkoholicks
-
- Team President
Tak 1. kolo SP Poháru v 37. sezóně jsme pohodově odehráli venku na hřišti Beetle-Team Utd., odkud jsme si přivezli výhru 1:3. Sestava do zápasu byla vybrána podle klíče: "Kdo je nejméně unaven?", což bylo umožněno vykartováním a zraněním několika soupeřovo klíčových postů. Sami jsme postrádali pouze RM a to doslova dvojnásobně, neboť jediný pravý záložník, kterého v současnosti máme, byl jak vykartovaný, tak navíc zraněný.
Druhé kolo ovšem nabídne zcela jiný scénář! Los nám přidělil Inter Nymburk a to znovu na hřišti soupeře. Naši scouti zjistili, že Inter - podobně jako náš tým - vede jeden manažer již téměř dva roky (my jsme výročí slavili přesně na Vánoce) a v současné době provádí podobnou restrukturalizaci, jakou jsme prošli v uplynulých sezónách my. Tzn. klesl do nejspodnějších soutěží, nakoupil výhradně mladé a neagresivní hráče a má velké ambice dobudoucna. Očekáváme velmi tvrdý souboj, jehož výsledek může ovlivnit mnoho faktorů. V ideálním případě je soupeř schopen zahrát doma výkon 136,62 a my venku 136,86. Takže to bude na nože a dost možná, že i na penalty.
Pro nás je však SP jednoznačná priorita a nic než postup nemůžeme akceptovat.
Druhé kolo ovšem nabídne zcela jiný scénář! Los nám přidělil Inter Nymburk a to znovu na hřišti soupeře. Naši scouti zjistili, že Inter - podobně jako náš tým - vede jeden manažer již téměř dva roky (my jsme výročí slavili přesně na Vánoce) a v současné době provádí podobnou restrukturalizaci, jakou jsme prošli v uplynulých sezónách my. Tzn. klesl do nejspodnějších soutěží, nakoupil výhradně mladé a neagresivní hráče a má velké ambice dobudoucna. Očekáváme velmi tvrdý souboj, jehož výsledek může ovlivnit mnoho faktorů. V ideálním případě je soupeř schopen zahrát doma výkon 136,62 a my venku 136,86. Takže to bude na nože a dost možná, že i na penalty.

Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

My máme slabý kádr jak hovado!