Kosmin wrote:cn doreste sa vada sfarsitul acelei dezbateri e invitat s-o vada la inceputul topicului Diviziei A
Pfuai de mine, ce chitibusari O sa am viata grea Saru'mana, era bine de stiut, dar tot mi se pare un sistem mai bun decat ala cu golaverajul. O sa scriu specificatii detaliate inainte de inceperea campionatului
yoy...in A o sa fie 10 echipe....din care o sa fie 3 pe podium si 4 retrogradeaza....si 3 o sa fie "la mijlocul clasamentului" ...hmm..cam aiurea un pic...trebuia sa retrogradeze doar 2 si sa promoveze din B tot 2...sa fie bataia mai mare
..nu zic asta neaparat din postura de echipa "favorita " la retrogradare...pt ca pana incepe campionatul mai este..si cine stie ce planuri o s aiba fiecare ehipa in parte...si oricum din cate am observat si editia trecuta de CRSP Div. A ..au fost doar 2..3 echipe care nu au avut nici o sansa ...ori au lasato mai moale...deci 2 locuri ar fi ceva...in fine..s-a votat acest sistem...ne supunem
Kosmin wrote:cn doreste sa vada sfarsitul acelei dezbateri e invitat s-o vada la inceputul topicului Diviziei A
Pfuai de mine, ce chitibusari O sa am viata grea Saru'mana, era bine de stiut, dar tot mi se pare un sistem mai bun decat ala cu golaverajul. O sa scriu specificatii detaliate inainte de inceperea campionatului
eu ti-am spus ca eu am patit-o o data si n-as vrea sa treci prin ce-am trecut atunci ca tre sa ai nervii tari si mia criteriu cu meciurile directe mi se pare mai bun dar daca nu-s specificate cum trebe conditiile iti da mari batai de cap si daia am pus sistemu cu golaveraju ca nu-l puteai interpreta dupa bunul plac
minasthiryt wrote:yoy...in A o sa fie 10 echipe....din care o sa fie 3 pe podium si 4 retrogradeaza....si 3 o sa fie "la mijlocul clasamentului" ...hmm..cam aiurea un pic...trebuia sa retrogradeze doar 2 si sa promoveze din B tot 2...sa fie bataia mai mare
..nu zic asta neaparat din postura de echipa "favorita " la retrogradare...pt ca pana incepe campionatul mai este..si cine stie ce planuri o s aiba fiecare ehipa in parte...si oricum din cate am observat si editia trecuta de CRSP Div. A ..au fost doar 2..3 echipe care nu au avut nici o sansa ...ori au lasato mai moale...deci 2 locuri ar fi ceva...in fine..s-a votat acest sistem...ne supunem
Nu sunt de acord cu tine. Cand retrogradau 2 din 8 nu a fost mare lupta la retrogradare. Asa, sa zicem ca 2 din 10 or sa cedeze repede dar pentru celelalte 2 locuri va fi lupta mare. Plus ca asa or sa aiba mai multe echipe sansa sa joace in A, o sa fie turnover mai mare
minasthiryt wrote:yoy...in A o sa fie 10 echipe....din care o sa fie 3 pe podium si 4 retrogradeaza....si 3 o sa fie "la mijlocul clasamentului" ...hmm..cam aiurea un pic...trebuia sa retrogradeze doar 2 si sa promoveze din B tot 2...sa fie bataia mai mare
Nu sunt de acord cu tine. Cand retrogradau 2 din 8 nu a fost mare lupta la retrogradare. Asa, sa zicem ca 2 din 10 or sa cedeze repede dar pentru celelalte 2 locuri va fi lupta mare. Plus ca asa or sa aiba mai multe echipe sansa sa joace in A, o sa fie turnover mai mare
Razvanica wrote:
la prima editie a fost acest criteriu si cum atunci primele 2 clasate au terminat la egalitate de pcte si in meciurile directe tot egaluri doar intr-un meci direct s-a marcat iar atunci cei 2 manageri implicati a gandit meciu direct cum il avantaja
probabil asta din cauza ca managerii s-au gandit sa aplice si regula golului inscris in deplasare.dar cum in SP scorul e cam random,asta nu se va aplica.Deci daca doua echipa sunt la egalitate sa ia meciul direct daca sunt egale(puncte si goluri in aceste meciuri)se va trece la golaveraj ,nr victorii etc(nu stiu cum e acu)...
marius alin wrote:nu au promovat 4 din B acum ? .... eu parca stiam ca pica 4 din 12...
Pai erau 8 echipe, au picat 2 si au intrat 4, deci sunt 10... Nu pot fi mai mult de 10 echipe pentru ca si asa 18 etape abia incap intr-un sezon de SP.
sper ca n-ati modificat nimic pe aici la regulament!? o regula noua pe care o propun eu ptr cei care joaca meciuri cu mine miercuri: sa jucam marti sau joi acu serios