Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Razvanica
Member of the Soccer Project Association

Re: Divizia A

Post by Razvanica »

Kosmin wrote:cn doreste sa vada sfarsitul acelei dezbateri e invitat s-o vada la inceputul topicului Diviziei A :wink:
Pfuai de mine, ce chitibusari :roll: O sa am viata grea :evil: Saru'mana, era bine de stiut, dar tot mi se pare un sistem mai bun decat ala cu golaverajul. O sa scriu specificatii detaliate inainte de inceperea campionatului :|
Harder, better, faster, stronger
minasthiryt

Post by minasthiryt »

yoy...in A o sa fie 10 echipe....din care o sa fie 3 pe podium si 4 retrogradeaza....si 3 o sa fie "la mijlocul clasamentului" :lol: ...hmm..cam aiurea un pic...trebuia sa retrogradeze doar 2 si sa promoveze din B tot 2...sa fie bataia mai mare :idea:

..nu zic asta neaparat din postura de echipa "favorita " la retrogradare...pt ca pana incepe campionatul mai este..si cine stie ce planuri o s aiba fiecare ehipa in parte...si oricum din cate am observat si editia trecuta de CRSP Div. A ..au fost doar 2..3 echipe care nu au avut nici o sansa ...ori au lasato mai moale...deci 2 locuri ar fi ceva...in fine..s-a votat acest sistem...ne supunem :twisted:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Kosmin

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:
Kosmin wrote:cn doreste sa vada sfarsitul acelei dezbateri e invitat s-o vada la inceputul topicului Diviziei A :wink:
Pfuai de mine, ce chitibusari :roll: O sa am viata grea :evil: Saru'mana, era bine de stiut, dar tot mi se pare un sistem mai bun decat ala cu golaverajul. O sa scriu specificatii detaliate inainte de inceperea campionatului :|
eu ti-am spus :lol: ca eu am patit-o o data si n-as vrea sa treci prin ce-am trecut atunci ca tre sa ai nervii tari :twisted: si mia criteriu cu meciurile directe mi se pare mai bun dar daca nu-s specificate cum trebe conditiile iti da mari batai de cap si daia am pus sistemu cu golaveraju ca nu-l puteai interpreta dupa bunul plac :twisted:
Razvanica

Post by Razvanica »

minasthiryt wrote:yoy...in A o sa fie 10 echipe....din care o sa fie 3 pe podium si 4 retrogradeaza....si 3 o sa fie "la mijlocul clasamentului" :lol: ...hmm..cam aiurea un pic...trebuia sa retrogradeze doar 2 si sa promoveze din B tot 2...sa fie bataia mai mare :idea:

..nu zic asta neaparat din postura de echipa "favorita " la retrogradare...pt ca pana incepe campionatul mai este..si cine stie ce planuri o s aiba fiecare ehipa in parte...si oricum din cate am observat si editia trecuta de CRSP Div. A ..au fost doar 2..3 echipe care nu au avut nici o sansa ...ori au lasato mai moale...deci 2 locuri ar fi ceva...in fine..s-a votat acest sistem...ne supunem :twisted:
Nu sunt de acord cu tine. Cand retrogradau 2 din 8 nu a fost mare lupta la retrogradare. Asa, sa zicem ca 2 din 10 or sa cedeze repede dar pentru celelalte 2 locuri va fi lupta mare. Plus ca asa or sa aiba mai multe echipe sansa sa joace in A, o sa fie turnover mai mare :wink:
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Razvanica wrote:
minasthiryt wrote:yoy...in A o sa fie 10 echipe....din care o sa fie 3 pe podium si 4 retrogradeaza....si 3 o sa fie "la mijlocul clasamentului" :lol: ...hmm..cam aiurea un pic...trebuia sa retrogradeze doar 2 si sa promoveze din B tot 2...sa fie bataia mai mare :idea:

Nu sunt de acord cu tine. Cand retrogradau 2 din 8 nu a fost mare lupta la retrogradare. Asa, sa zicem ca 2 din 10 or sa cedeze repede dar pentru celelalte 2 locuri va fi lupta mare. Plus ca asa or sa aiba mai multe echipe sansa sa joace in A, o sa fie turnover mai mare :wink:

cum spui tu ....sefu :roll:

p.s. am specificat..asa s-a votat...ne supunem :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Razvanica

Post by Razvanica »

minasthiryt wrote: cum spui tu ....sefu :roll:
Daca vrei poti sa fii tu seful, sa stii :lol:
bizone

Post by bizone »

si eu sunt de acord cu meciurile directe :twisted: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Razvanica wrote:
crezi ca nu eram...daca era de cva? :lol: :roll:

p.s. am incredere in tine ca o sa te descurci si sper sa faci fatza la ce te-ai inhamat :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Kosmin wrote:
Razvanica wrote:
la prima editie a fost acest criteriu si cum atunci primele 2 clasate au terminat la egalitate de pcte si in meciurile directe tot egaluri doar intr-un meci direct s-a marcat iar atunci cei 2 manageri implicati a gandit meciu direct cum il avantaja
probabil asta din cauza ca managerii s-au gandit sa aplice si regula golului inscris in deplasare.dar cum in SP scorul e cam random,asta nu se va aplica.Deci daca doua echipa sunt la egalitate sa ia meciul direct daca sunt egale(puncte si goluri in aceste meciuri)se va trece la golaveraj ,nr victorii etc(nu stiu cum e acu)...
Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Faceti ce vreti, eu oricum retrogradez. :lol: :mrgreen:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
marius alin

Post by marius alin »

nu au promovat 4 din B acum ? .... eu parca stiam ca pica 4 din 12...
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Razvanica

Post by Razvanica »

marius alin wrote:nu au promovat 4 din B acum ? .... eu parca stiam ca pica 4 din 12...
Pai erau 8 echipe, au picat 2 si au intrat 4, deci sunt 10... Nu pot fi mai mult de 10 echipe pentru ca si asa 18 etape abia incap intr-un sezon de SP.
marius alin

Post by marius alin »

greseala mea, nu stiu dc credeam ca au fost 10 echipe in A :D
multa bafta
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Mykutzu

Post by Mykutzu »

Razvanica wrote:
Mai este valabila oferta aia cu seful? :lol: :mrgreen:
Si cum zicea domn' profesor: "Ai, n-ai mingea tragi la poarta!"
napoleonard

Post by napoleonard »

sper ca n-ati modificat nimic pe aici la regulament!? :mrgreen: o regula noua :twisted: pe care o propun eu ptr cei care joaca meciuri cu mine miercuri: sa jucam marti sau joi :mrgreen: acu serios :lol:
Image
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”