SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
tak první kolo vynechávám, to čumím... 

-
ja uz 4 sezonu po sobe az druhy kolotomkycz wrote:tak první kolo vynechávám, to čumím...

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
Letos je to novinka. Jsem zvědav jestli ty souboje týmů ze stejných divizí a jen těch nižších budou jen první kolo a pak už klasický random, nebo jak to bude...
SK Kobeřice - E.36
-
I u nás bude první středa využita k jiným než herním účelům. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Nesouhlasím s tím systémem v první kole!
Proč musím hrát těžký souboj s týmem ze své divize? Vždyt' je to nespravedlivé! pro Fkaře!
Oni se pobijí a v duelu slabých háčkařů vyjde jeden vítěz a to slabý! Mělo by to být tak,že by Háčkař by přivítal doma Fkaře! A i v dalších kolech by měl tým z nižší divize výhodu domácího Já vím že by hodně háčkařů vypadlo,ale zase by ve 2.kole nebylo moc slabých týmů,jako je bude teď!

-
Možná je to proto, aby si aj ti háčkaři mohli uloupnout kousek koláče, které rozdává SP v PoháruAzor wrote:Nesouhlasím s tím systémem v první kole!Proč musím hrát těžký souboj s týmem ze své divize? Vždyt' je to nespravedlivé! pro Fkaře!
Oni se pobijí a v duelu slabých háčkařů vyjde jeden vítěz a to slabý! Mělo by to být tak,že by Háčkař by přivítal doma Fkaře! A i v dalších kolech by měl tým z nižší divize výhodu domácího Já vím že by hodně háčkařů vypadlo,ale zase by ve 2.kole nebylo moc slabých týmů,jako je bude teď!

jasně,oni dostanou odměny,ale ty Fkaři,kteří se piplali s týmem min. půl rok nedostanou nic,bo je vyřadí třeba favorit jeho divize!Angee wrote:Možná je to proto, aby si aj ti háčkaři mohli uloupnout kousek koláče, které rozdává SP v PoháruAzor wrote:Nesouhlasím s tím systémem v první kole!Proč musím hrát těžký souboj s týmem ze své divize? Vždyt' je to nespravedlivé! pro Fkaře!
![]()

EDIT:A je tu také diskriminace!!!!!!!!! jak jsem se díval,tak třeba týmy z F.2 mají volno!!! A ty nižší efka hrají proti sobě! No prosim,a jak jsem měl ovlivnit moje nasazení do H ligy?

-
- Team President
já mám volno... a nestěžuju si... 

White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
-
Anebo taky Fkař proti Déčkařovi a jel bys zvalchovanej domů, tak si nestěžujAzor wrote:Nesouhlasím s tím systémem v první kole!Proč musím hrát těžký souboj s týmem ze své divize? Vždyt' je to nespravedlivé! pro Fkaře!

FC Alkoholicks
-
Hmmm no třeba já bych si zejtra pohár rád zahrál (narozdíl od loňska a předloňska) a akorát budu čekat na nějakýho vítěze. To je přece diskriminace měAzor wrote:jasně,oni dostanou odměny,ale ty Fkaři,kteří se piplali s týmem min. půl rok nedostanou nic,bo je vyřadí třeba favorit jeho divize!A to mi připadá nespravedlé, že háčkař který hraje týden a zvítězí s výkonem 80 a Fkař,který zahraje výkon 130, vypadne!
EDIT:A je tu také diskriminace!!!!!!!!! jak jsem se díval,tak třeba týmy z F.2 mají volno!!! A ty nižší efka hrají proti sobě! No prosim,a jak jsem měl ovlivnit moje nasazení do H ligy?Takže je to blbé,když někteří efkaři mají volno a někteří ne-to je jasná diskriminace!!!!!

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
V prvním kole moc radosti není. Snad jen to, že náš soupeř rumunský tým FC Cetatea Burdujeni, který je v jedné z divizí F momentálně na sestupových pozicích, má velmi úzký kádr a i jeho kvalita by nás neměla ohrožovat. Bohužel hrajeme venku a stadion je jen pro 8.000 lidí, takže průvan do naší kasičky. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
pro nás ještě horší zprávy, jelikož pohár pravidelně vypouštíme, dostali jsme nejhoršího možného soupeře. Hrajeme venku
, u háčkaře založeného 22.2.2009, stadion bude mít 5 tis míst, výkony mužstva jsou kolem 43, což asi nedáme ani omylem ale zkusíme to, třeba rupnem na penalty
to zase provaříme ranec... zrušit pohár !!!

Fc Grudziądz 2 - 3 Baníček Výkony:111-121 Stadion byl pro 6000 lidí Ztráta: -€ 96267 Příště hrajeme na půdě AC MUNDA DĚČÍN (15 v E.60)
Last edited by Azor on Wed Mar 04, 2009 9:53 am, edited 1 time in total.
-
- Team President
TrenchTown Gunners - Kořenec 2:0
Výkony: 105 - 104
Presli sme prvym kolom. Neviem ci sa mam radovat pretoze v druhom kole hrame na ihrisku H-ckara a tam by sme mohli zasa vyhrat
Výkony: 105 - 104
Presli sme prvym kolom. Neviem ci sa mam radovat pretoze v druhom kole hrame na ihrisku H-ckara a tam by sme mohli zasa vyhrat
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!