SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by tomkycz »

tak první kolo vynechávám, to čumím... :D
jancarik

Post by jancarik »

tomkycz wrote:tak první kolo vynechávám, to čumím... :D
ja uz 4 sezonu po sobe az druhy kolo :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Hák

Post by Hák »

Letos je to novinka. Jsem zvědav jestli ty souboje týmů ze stejných divizí a jen těch nižších budou jen první kolo a pak už klasický random, nebo jak to bude...
SK Kobeřice - E.36
kopeckar

Post by kopeckar »

I u nás bude první středa využita k jiným než herním účelům. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Azor

Post by Azor »

Nesouhlasím s tím systémem v první kole! :evil: Proč musím hrát těžký souboj s týmem ze své divize? Vždyt' je to nespravedlivé! pro Fkaře! :evil: Oni se pobijí a v duelu slabých háčkařů vyjde jeden vítěz a to slabý! Mělo by to být tak,že by Háčkař by přivítal doma Fkaře! A i v dalších kolech by měl tým z nižší divize výhodu domácího Já vím že by hodně háčkařů vypadlo,ale zase by ve 2.kole nebylo moc slabých týmů,jako je bude teď!
Angee

Post by Angee »

Azor wrote:Nesouhlasím s tím systémem v první kole! :evil: Proč musím hrát těžký souboj s týmem ze své divize? Vždyt' je to nespravedlivé! pro Fkaře! :evil: Oni se pobijí a v duelu slabých háčkařů vyjde jeden vítěz a to slabý! Mělo by to být tak,že by Háčkař by přivítal doma Fkaře! A i v dalších kolech by měl tým z nižší divize výhodu domácího Já vím že by hodně háčkařů vypadlo,ale zase by ve 2.kole nebylo moc slabých týmů,jako je bude teď!
Možná je to proto, aby si aj ti háčkaři mohli uloupnout kousek koláče, které rozdává SP v Poháru :wink: :D
Image
Azor

Post by Azor »

Angee wrote:
Azor wrote:Nesouhlasím s tím systémem v první kole! :evil: Proč musím hrát těžký souboj s týmem ze své divize? Vždyt' je to nespravedlivé! pro Fkaře! :evil: Oni se pobijí a v duelu slabých háčkařů vyjde jeden vítěz a to slabý! Mělo by to být tak,že by Háčkař by přivítal doma Fkaře! A i v dalších kolech by měl tým z nižší divize výhodu domácího Já vím že by hodně háčkařů vypadlo,ale zase by ve 2.kole nebylo moc slabých týmů,jako je bude teď!
Možná je to proto, aby si aj ti háčkaři mohli uloupnout kousek koláče, které rozdává SP v Poháru :wink: :D
jasně,oni dostanou odměny,ale ty Fkaři,kteří se piplali s týmem min. půl rok nedostanou nic,bo je vyřadí třeba favorit jeho divize! :evil: A to mi připadá nespravedlé, že háčkař který hraje týden a zvítězí s výkonem 80 a Fkař,který zahraje výkon 130, vypadne! :evil:
EDIT:A je tu také diskriminace!!!!!!!!! jak jsem se díval,tak třeba týmy z F.2 mají volno!!! A ty nižší efka hrají proti sobě! No prosim,a jak jsem měl ovlivnit moje nasazení do H ligy? :evil: Takže je to blbé,když někteří efkaři mají volno a někteří ne-to je jasná diskriminace!!!!!
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

já mám volno... a nestěžuju si... :)
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
kofi

Post by kofi »

Anebo taky Fkař proti Déčkařovi a jel bys zvalchovanej domů, tak si nestěžuj :roll: Ono je hrozně nespravedlivé, že si dostal Fkaře, ale že by Fkaře dostal Háčkař, to je samozřejmě v pořádku...
FC Alkoholicks
Slanec

Post by Slanec »

Azor wrote:jasně,oni dostanou odměny,ale ty Fkaři,kteří se piplali s týmem min. půl rok nedostanou nic,bo je vyřadí třeba favorit jeho divize! :evil: A to mi připadá nespravedlé, že háčkař který hraje týden a zvítězí s výkonem 80 a Fkař,který zahraje výkon 130, vypadne! :evil:
EDIT:A je tu také diskriminace!!!!!!!!! jak jsem se díval,tak třeba týmy z F.2 mají volno!!! A ty nižší efka hrají proti sobě! No prosim,a jak jsem měl ovlivnit moje nasazení do H ligy? :evil: Takže je to blbé,když někteří efkaři mají volno a někteří ne-to je jasná diskriminace!!!!!
Hmmm no třeba já bych si zejtra pohár rád zahrál (narozdíl od loňska a předloňska) a akorát budu čekat na nějakýho vítěze. To je přece diskriminace mě :mrgreen: Tohle je prostě o náhodě, SP se nikdy nezavděčí všem. To je jako ve fotbale a kvalifikaci na MS nebo tak. Třeba se tam dostanou slabý týmy z Asie, kteří pak dostanou kotel od Němců a z Evropy se tam třeba nedostane Anglie, ačkoli by tam udělala větší díru do světa, ale měla těžkou kvalifikační skupinu a vypadla. Tak to prostě chodí a jak říkal se smíchem náš učitel na ZSV, když holkám dával špatný známky za stejnej výkon, kterej jsme třeba předvedli my kluci: "Svět je nespravedlivej, zvykejte si na to" :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
kopeckar

Post by kopeckar »

V prvním kole moc radosti není. Snad jen to, že náš soupeř rumunský tým FC Cetatea Burdujeni, který je v jedné z divizí F momentálně na sestupových pozicích, má velmi úzký kádr a i jeho kvalita by nás neměla ohrožovat. Bohužel hrajeme venku a stadion je jen pro 8.000 lidí, takže průvan do naší kasičky. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tomkycz

Post by tomkycz »

pro nás ještě horší zprávy, jelikož pohár pravidelně vypouštíme, dostali jsme nejhoršího možného soupeře. Hrajeme venku :? , u háčkaře založeného 22.2.2009, stadion bude mít 5 tis míst, výkony mužstva jsou kolem 43, což asi nedáme ani omylem ale zkusíme to, třeba rupnem na penalty :( to zase provaříme ranec... zrušit pohár !!!
Azor

Post by Azor »

Fc Grudziądz 2 - 3 Baníček Výkony:111-121 Stadion byl pro 6000 lidí Ztráta: -€ 96267 Příště hrajeme na půdě AC MUNDA DĚČÍN (15 v E.60)
Last edited by Azor on Wed Mar 04, 2009 9:53 am, edited 1 time in total.
ARSENAL1414
Team President

Post by ARSENAL1414 »

TrenchTown Gunners - Kořenec 2:0

Výkony: 105 - 104

Presli sme prvym kolom. Neviem ci sa mam radovat pretoze v druhom kole hrame na ihrisku H-ckara a tam by sme mohli zasa vyhrat
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76

TrenchTown Gunners

One Love - Arsenal !!!
Error

Post by Error »

Výhra kontumačně na (ne)hřišti soupeře z divize :|
Error >> FK Lipina
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”