Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Re: Cum merge campionatu

Post by bunicutzu »

am facut si eu azi un egal norocos cu RIP. a fost un punct peste mine, pentru ca a avut TS mai mare. in sfarsit am ajuns la 90 TS. dar voi scadea iar ca e batalie mare pe CB-ul meu.

@be_best: la toti ne e greu :) de asta am sustinut intotdeauna ca e bine sa promovezi cand poti (respectiv sa castigi A-ul cand poti) pentru ca sezonul urmator nu se stie ce se intampla. Dar un bun manager se cunoaste in situatii dificile, nu cand echipa castiga tot pe linie :) e cel mai simplu sa te retragi cand dai de greu.
davos
Team Board Member

Post by davos »

Daca bat locu 1 . care este pe 1 cu diferenta de 2 goluri . Promovez fara griji .
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.

Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
dardar_3

Post by dardar_3 »

napoleonard wrote:
dardar_3 wrote: Apoi sa-l matrasesc pe pe Napo... pardon... pe Horiacles :mrgreen:
de cand ai promovat in A se intampla numai lucruri ciudate cu echipa mea...random peste random, rosii peste rosii, puncte pierdute aiurea, ...daca nu te bat la scor :P e clar cine e in spatele tuturor :mrgreen:

O sa vezi tu cum o sa imi menajez echipa... numai pentru tine... :mrgreen:
Diavolo
bizone

Post by bizone »

bunicutzu wrote:am facut si eu azi un egal norocos cu RIP. a fost un punct peste mine, pentru ca a avut TS mai mare. in sfarsit am ajuns la 90 TS. dar voi scadea iar ca e batalie mare pe CB-ul meu.
rivlaii pot sa nu-l mai ia in calcul pe bunicutzu, da semne de oboseala si nu-i mai ies calculele :lol: chiar azi ma ''certam'' cu napo ca ai avut ghinion cu RIP :D

ps. sunt curios daca te-ai prins :mrgreen: Daca nu, oricum e mai bine, treci mai usor peste... :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
dardar_3

Post by dardar_3 »

Aveti noroc ca sezonu asta nu ma bat la titlu :mrgreen: Programul insa imi place cum e structurat. Abia astept zilele de 19 martie si 16 aprilie :mrgreen:
Diavolo
Razvanica

Post by Razvanica »

dardar_3 wrote:Aveti noroc ca sezonu asta nu ma bat la titlu :mrgreen: Programul insa imi place cum e structurat. Abia astept zilele de 19 martie si 16 aprilie :mrgreen:
Ti-ai blocat deja miercurea dinainte? :lol: :twisted:
Harder, better, faster, stronger
dardar_3

Post by dardar_3 »

Nope... Baietii mei stiu ca e important meciul si se pregatesc de un meci mare... in orice conditii :D
Diavolo
napoleonard

Post by napoleonard »

dardar_3 wrote:Aveti noroc ca sezonu asta nu ma bat la titlu :mrgreen: Programul insa imi place cum e structurat. Abia astept zilele de 19 martie si 16 aprilie :mrgreen:
da ce-i atunci? :mrgreen: fi mai clar, ca uite unii fac calcule, mai gresesc, mai se prind, si iese cu "plus" in loc de "minus"...ca la SP nu e ca pe punga de faina ca se accepta la gramaj "±5". ai ratat ai luat rosu :mrgreen:
Image
marius alin

Post by marius alin »

f greu in B, mai ales cu TS ul varza... dupa o prima sapt petrecuta in acest esalon a rezultat o victorie, 2 egaluri si o infrangere ... TS ul a crescut la 88, dar pt meciul de luni contra lui ic33 am 4 titulari suspendati si 2 accidentati, deci un meci f greu in care ma multumesc si cu un egal

multa bafta
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
ic33
Team Board Member

Post by ic33 »

marius alin wrote:f greu in B, mai ales cu TS ul varza... dupa o prima sapt petrecuta in acest esalon a rezultat o victorie, 2 egaluri si o infrangere ... TS ul a crescut la 88, dar pt meciul de luni contra lui ic33 am 4 titulari suspendati si 2 accidentati, deci un meci f greu in care ma multumesc si cu un egal

multa bafta
lasa nu te tot plange acolo ca nici eu nu sunt intr-o situatie mai muna ca tine :wink:
dragos

Post by dragos »

o nebunie sa declansat in aceasta dimineata, dupa ce F.C.Delta Tulcea a castigat meciul disputat acasa in fata a 8.000 de fani ai acestei echipe, cu scorul de 3 - 0 , ceea ce a propulsat echipa pe locul 4 in campionat la 1 pct. diferenta de locurile 2;3 si 2 pcte. de locul 1 :mrgreen:

P.S. - nici un gol primit dupa desfasurarea celor 5 etape de joc;
be_best
Team President

Post by be_best »

Pe 4 la 1p de locul 1 unde in mod normal trebuia sa fiu eu - cu 2 puncte avans :evil: .
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
Viola

Post by Viola »

O victorie in deplasare cu 3-2 cu ajutorul random-ului carea a fost de partea mea ( mare minune :D ) momentan pe 8 dar la doar 3 puncte de locul 2.
Revenit cu Vulturii Lugoj
Razvanica

Post by Razvanica »

Cum nu aveam nici LM, nici RM care sa scoata peste 55 si cum adversarul era printre echipele bune din liga, am bagat echipa a treia si am avut un profit bunicel din bilete :mrgreen: Acum sper sa fi gandit corect si sa il bat pe ala cu care am maine...
Harder, better, faster, stronger
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

Inca o victorie dar urmeaza maine un meci greu cu locul 4...

Manager:gogumagic

Echipa:ABCraiova
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”