@be_best: la toti ne e greu

Moderator: Romanian Moderators
napoleonard wrote:de cand ai promovat in A se intampla numai lucruri ciudate cu echipa mea...random peste random, rosii peste rosii, puncte pierdute aiurea, ...daca nu te bat la scordardar_3 wrote: Apoi sa-l matrasesc pe pe Napo... pardon... pe Horiaclese clar cine e in spatele tuturor
rivlaii pot sa nu-l mai ia in calcul pe bunicutzu, da semne de oboseala si nu-i mai ies calculelebunicutzu wrote:am facut si eu azi un egal norocos cu RIP. a fost un punct peste mine, pentru ca a avut TS mai mare. in sfarsit am ajuns la 90 TS. dar voi scadea iar ca e batalie mare pe CB-ul meu.
Ti-ai blocat deja miercurea dinainte?dardar_3 wrote:Aveti noroc ca sezonu asta nu ma bat la titluProgramul insa imi place cum e structurat. Abia astept zilele de 19 martie si 16 aprilie
da ce-i atunci?dardar_3 wrote:Aveti noroc ca sezonu asta nu ma bat la titluProgramul insa imi place cum e structurat. Abia astept zilele de 19 martie si 16 aprilie
lasa nu te tot plange acolo ca nici eu nu sunt intr-o situatie mai muna ca tinemarius alin wrote:f greu in B, mai ales cu TS ul varza... dupa o prima sapt petrecuta in acest esalon a rezultat o victorie, 2 egaluri si o infrangere ... TS ul a crescut la 88, dar pt meciul de luni contra lui ic33 am 4 titulari suspendati si 2 accidentati, deci un meci f greu in care ma multumesc si cu un egal
multa bafta