Morala devenita slogan: "Promoveaza cand poti, ca nu se stie ce te asteapta in sezonul urmator !"
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Locul 2, un egal si restul victorii la un gol difererenta
dar fara random intotdeuana am avut puncte mai multe pe linii (cel putin 1).
Morala devenita slogan: "Promoveaza cand poti, ca nu se stie ce te asteapta in sezonul urmator !"
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
dragos
- Member of the Soccer Project Association
victorie in deplasare in fata unui roman din campionat cu scorul de 1 - 3
neinvinsi suntem in acest sezon si ocupam locul 3 la diferente 1 pct de locul 2 si 2 pcte de 1
neinvinsi suntem in acest sezon si ocupam locul 3 la diferente 1 pct de locul 2 si 2 pcte de 1
Victorie si am ajuns la egalitate de puncte cu locu 1 ... locul pe care cu siguranta voi termina :>

Dragi romanasi ... mai exact napoleonard si bunici ... sper sa vad aceasi pozitie la final d campionat pentru voi ... :>

-
bunicutzu
multumesc multumesc, ce frumos ar fi ... desi napo cred ca si-ar dori o usoara schimbare
napo l-a batut pe Horiaciles acasa, eu am facut egal cu el in deplasare, e bine
dar napo, sa nu uitam, campionatul se castiga/pierde la echipele mici, trebuie sa ramanem concentrati. mai e mult pana departe.
2-1 in deplasare, primul meci fara accidentati sau eliminati.Razvanica wrote:Acum sper sa fi gandit corect si sa il bat pe ala cu care am maine...
Harder, better, faster, stronger
-
Viola
Victorie acasa cu 1-0 si momentan pe 6 in C.4 la 3 puncte de locul 2 dar e cam rar aerul prin C 
Revenit cu Vulturii Lugoj
-
napoleonard
sigur va fi o usoara schimbarebunicutzu wrote:multumesc multumesc, ce frumos ar fi ... desi napo cred ca si-ar dori o usoara schimbarenapo l-a batut pe Horiaciles acasa, eu am facut egal cu el in deplasare, e bine
dar napo, sa nu uitam, campionatul se castiga/pierde la echipele mici, trebuie sa ramanem concentrati. mai e mult pana departe.

Mai ... mai .... ce clasament avem in A... sa nu il deochi...
Sper sa tina cat mai mult asa (primele 2 locuri) si asteptam completarea locurilor 3 si 4 apoi sa va caftiti intre voi!
Sper sa tina cat mai mult asa (primele 2 locuri) si asteptam completarea locurilor 3 si 4 apoi sa va caftiti intre voi!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
-
bunicutzu
mai ... cu mine nu va avea meci usor
ii pregatesc niste surprize
numa sa nu iau rosu
si din pacate TS-ul nu va fi 100%.
-
dardar_3
Joia viitoare ai meci de set napo
E posibil sa o fur... insa returu e la mine... sper sa ai destul avans in campionat... caci eu ma concentrez pe cupa si pe restructurare sezonul asta... Si la anu incerc din nou promovarea in A 
Diavolo
Cine cel mai bun din SP? Si cine este dupa el? Sa ne bucuram, cei mai buni din A sunt napo si buni
!
Succese!
Succese!
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
napoleonard
eu in locul tau m-as baga numai pe restructurare sezonul asta.dardar_3 wrote:eu ma concentrez pe cupa si pe restructurare sezonul asta... Si la anu incerc din nou promovarea in A
legat de meciurile cu tine am in plan duzina de goluri si fara cartonase

Si eu cred la fel .. mai ales campionatul ajunge siguir in Banat, Balint are mana buna...
:
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
in SP sunt mai mari sansele decat in liga lu militzica, acolo ar fi maaare mirare sa nu ajunga in groapa.