Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cristalqw
Team Manager

Re: Cum merge campionatu

Post by cristalqw »

Locul 2, un egal si restul victorii la un gol difererenta :) dar fara random intotdeuana am avut puncte mai multe pe linii (cel putin 1).
Morala devenita slogan: "Promoveaza cand poti, ca nu se stie ce te asteapta in sezonul urmator !" 8)
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
dragos
Member of the Soccer Project Association

Post by dragos »

victorie in deplasare in fata unui roman din campionat cu scorul de 1 - 3
neinvinsi suntem in acest sezon si ocupam locul 3 la diferente 1 pct de locul 2 si 2 pcte de 1 :wink:
DoTy
Team President

Post by DoTy »

Victorie si am ajuns la egalitate de puncte cu locu 1 ... locul pe care cu siguranta voi termina :>
Image
DoTy
Team President

Post by DoTy »

Dragi romanasi ... mai exact napoleonard si bunici ... sper sa vad aceasi pozitie la final d campionat pentru voi ... :>
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

multumesc multumesc, ce frumos ar fi ... desi napo cred ca si-ar dori o usoara schimbare :) napo l-a batut pe Horiaciles acasa, eu am facut egal cu el in deplasare, e bine :) dar napo, sa nu uitam, campionatul se castiga/pierde la echipele mici, trebuie sa ramanem concentrati. mai e mult pana departe.
Razvanica

Post by Razvanica »

Razvanica wrote:Acum sper sa fi gandit corect si sa il bat pe ala cu care am maine...
2-1 in deplasare, primul meci fara accidentati sau eliminati.
Harder, better, faster, stronger
Viola

Post by Viola »

Victorie acasa cu 1-0 si momentan pe 6 in C.4 la 3 puncte de locul 2 dar e cam rar aerul prin C :?
Revenit cu Vulturii Lugoj
napoleonard

Post by napoleonard »

bunicutzu wrote:multumesc multumesc, ce frumos ar fi ... desi napo cred ca si-ar dori o usoara schimbare :) napo l-a batut pe Horiaciles acasa, eu am facut egal cu el in deplasare, e bine :) dar napo, sa nu uitam, campionatul se castiga/pierde la echipele mici, trebuie sa ramanem concentrati. mai e mult pana departe.
sigur va fi o usoara schimbare :twisted:.. vezi ca eu am batut afara la domokun, tu ai afara la el...trebe batut...si sper sa nu se adevereasca vechea zicala romaneasca cu 2 se bat...nu mai zic nimic ca nu vreau sa am gura spurcata :mrgreen:
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

Mai ... mai .... ce clasament avem in A... sa nu il deochi...
Sper sa tina cat mai mult asa (primele 2 locuri) si asteptam completarea locurilor 3 si 4 apoi sa va caftiti intre voi! :D
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mai ... cu mine nu va avea meci usor :) ii pregatesc niste surprize :P numa sa nu iau rosu :D si din pacate TS-ul nu va fi 100%.
dardar_3

Post by dardar_3 »

Joia viitoare ai meci de set napo :mrgreen: E posibil sa o fur... insa returu e la mine... sper sa ai destul avans in campionat... caci eu ma concentrez pe cupa si pe restructurare sezonul asta... Si la anu incerc din nou promovarea in A 8)
Diavolo
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Cine cel mai bun din SP? Si cine este dupa el? Sa ne bucuram, cei mai buni din A sunt napo si buni :P !

Succese!
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
napoleonard

Post by napoleonard »

dardar_3 wrote:eu ma concentrez pe cupa si pe restructurare sezonul asta... Si la anu incerc din nou promovarea in A 8)
eu in locul tau m-as baga numai pe restructurare sezonul asta. :twisted: am o presimtire ca sezonul asta campionatul si cupa merg in Banat :wink:
legat de meciurile cu tine am in plan duzina de goluri si fara cartonase :twisted:
Image
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Si eu cred la fel .. mai ales campionatul ajunge siguir in Banat, Balint are mana buna... :lol: :
www.invictawatch.com
Daimon

Post by Daimon »

in SP sunt mai mari sansele decat in liga lu militzica, acolo ar fi maaare mirare sa nu ajunga in groapa.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”