Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Mirek
Team Board Member

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Mirek »

MošnaM wrote:Pravděpodobně se ptáš na celkový výkon. Ano, záleží na tom, v jaké minutě padne červená. Každý hráč přináší svým výkonem část celkového výkonu a pokud hraje méně minut, přinese méně. Hodně zjednodušeně vzato, když si výkon hráče vydělíš šesti, máš zhruba jeho přínos (př.hráč s výkonem 72 přináší týmu cca 12 bodů výkonu) a ten rozdělíš podle odehraných minut (př. když bude vyloučen třeba v 66.minutě, tak přinese týmu o 4 body méně, tj cca 8 bodů).
Červenou jako druhou žlutou dostává dost často hráč s nejvyšší agresivitou. Narozdíl od toho červenou přímo dostane libovolný hráč - klidně ten s agresivitou nejmenší. A rozdíl jo pak také v trestu - za dvě žluté jsem ještě neregistroval jiný trest, než jedno utkání, zatímco za přímou červenou může být trest až tuším 5 zápasů - tady doufám, že se nepletu :wink: .
Tak to vychází i mě. Já dostal za redku zatím nejvíc 4 zápasy stop, ale možná že i víc bych mohl dostat.
Mě už párkrát napadlo, jak hraje střídající hráč. Např. původní měl taktiku "Hra po křídle", střídajícímu vyhovuje taktika "Přihrávky". Tipnul bych si, že hra mu tam hodí taktiku "Normální". :shock:
Ještě jsem se chtěl zeptat, co ovlivňuje HODNOCENÍ TÝMU :?:
kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

MošnaM wrote:Pravděpodobně se ptáš na celkový výkon. Ano, záleží na tom, v jaké minutě padne červená. Každý hráč přináší svým výkonem část celkového výkonu a pokud hraje méně minut, přinese méně. Hodně zjednodušeně vzato, když si výkon hráče vydělíš šesti, máš zhruba jeho přínos (př.hráč s výkonem 72 přináší týmu cca 12 bodů výkonu) a ten rozdělíš podle odehraných minut (př. když bude vyloučen třeba v 66.minutě, tak přinese týmu o 4 body méně, tj cca 8 bodů).
Červenou jako druhou žlutou dostává dost často hráč s nejvyšší agresivitou. Narozdíl od toho červenou přímo dostane libovolný hráč - klidně ten s agresivitou nejmenší. A rozdíl jo pak také v trestu - za dvě žluté jsem ještě neregistroval jiný trest, než jedno utkání, zatímco za přímou červenou může být trest až tuším 5 zápasů - tady doufám, že se nepletu :wink: .
Takže přispěju svou troškou do mlýna i já. Dnes červená po dvou žlutých v 73.minutě a tým podal o 3 body nižší výkon než mohl. Jinak tu redku po dvou žlutých dostal až 3 nejagresívnější hráč, pokud nepočítám GK. A to borec s agresí o 1% nižší nechytil žádnou. No od rozhodčího 23% bych čekal, že nechá hře větší spád. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
MošnaM

Post by MošnaM »

kopeckar wrote:Takže přispěju svou troškou do mlýna i já. Dnes červená po dvou žlutých v 73.minutě a tým podal o 3 body nižší výkon než mohl......
67:6:92*19 = 2.3 --- já myslím, že to tak nějak vychází. Ono je tady hrozně moc zaokrouhlování (už výkon je zaokrouhlen - mohl být 66,6 až 67,4) a pro přesný výsledek bychom museli započítat vliv taktiky - hrál jsi dlouhé míče, tudíž výkon útoku má zvětšení díky koeficientu a vyloučený byl útočník, a další věci. Nehledě k tomu, že jak předpokládaný výkon (asi z Battle) a skutečný výkon je zaokrouhlen v každé řadě - na to jsem už také upozorňoval, že my si tady sčítáme zaokrouhlené výkony řad a u každé může být až 0,5 bodu zaokrouhlení, což znamená, že výsledný celkový výkon může být zkreslen až o 1,5 bodu oběma směry :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
ACS
Team President

Post by ACS »

Mirek wrote:Ještě jsem se chtěl zeptat, co ovlivňuje HODNOCENÍ TÝMU :?:
Hodnocení týmu je průměr hodnocení všech tvých hráčů. Je to celkem k ničemu :wink:
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

ACS wrote:
Mirek wrote:Ještě jsem se chtěl zeptat, co ovlivňuje HODNOCENÍ TÝMU :?:
Hodnocení týmu je průměr hodnocení všech tvých hráčů. Je to celkem k ničemu :wink:
Aha, dík. Mě nebylo jasný, co to číslo vyjadřuje. Po prohrách si někdy klidně stoupá a po výhrách klesá. Takže asi stačí příchod juniora a jde dolů. :lol:
Slanec

Post by Slanec »

Mirek wrote:Aha, dík. Mě nebylo jasný, co to číslo vyjadřuje. Po prohrách si někdy klidně stoupá a po výhrách klesá. Takže asi stačí příchod juniora a jde dolů. :lol:
Hodnocení týmu nemůžeme výhrama klesat nebo stoupat. Spopkojensot fanoušků klasá prohrama a stoupá výhrama, nálada v týmu klesá odchodama a příchodama nových hráčů, stoupá, když nebudeš kupovat ani prodávat a rychleji bude růst, když navíc budeš vyhrávat zápasy a hodnocení týmu klesá, když ti přijde nebo koupíš juniora (slabej) a stoupá, když takovýho hráče prodáš viz. jak říkal ACS, jinak ještě může stoupnout tím, že se ti hráči zlepšují (u vytrénovaných pomocí zkušeností, ale i to ti napsal ACS), ale hodnocení týmu nevypovídá o kvalitě týmu...
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
kofi

Post by kofi »

Slanec wrote:
Mirek wrote:Aha, dík. Mě nebylo jasný, co to číslo vyjadřuje. Po prohrách si někdy klidně stoupá a po výhrách klesá. Takže asi stačí příchod juniora a jde dolů. :lol:
Hodnocení týmu nemůžeme výhrama klesat nebo stoupat. Spopkojensot fanoušků klasá prohrama a stoupá výhrama, nálada v týmu klesá odchodama a příchodama nových hráčů, stoupá, když nebudeš kupovat ani prodávat a rychleji bude růst, když navíc budeš vyhrávat zápasy a hodnocení týmu klesá, když ti přijde nebo koupíš juniora (slabej) a stoupá, když takovýho hráče prodáš viz. jak říkal ACS, jinak ještě může stoupnout tím, že se ti hráči zlepšují (u vytrénovaných pomocí zkušeností, ale i to ti napsal ACS), ale hodnocení týmu nevypovídá o kvalitě týmu...
Teoreticky může klesat po prohře nebo výhře :mrgreen:
Akorát, že to nezávisí přímo na těch výhrách/prohrách, ale na hráčích, kterým, když spadne morálka, klesne hodnocení atd...také může hráčům po zápase spadnout nějaký skill, tudíž i hodnocení, a na světě je další pokles...samozřejmě, že by to bylo v rámci desetin procent (což při zaokrouhlení tu celou hodit taky může...)
Čistě teoreticky... :P
FC Alkoholicks
ACS
Team President

Post by ACS »

kofi wrote:Teoreticky může klesat po prohře nebo výhře :mrgreen:
Akorát, že to nezávisí přímo na těch výhrách/prohrách, ale na hráčích, kterým, když spadne morálka, klesne hodnocení atd...také může hráčům po zápase spadnout nějaký skill, tudíž i hodnocení, a na světě je další pokles...samozřejmě, že by to bylo v rámci desetin procent (což při zaokrouhlení tu celou hodit taky může...)
Čistě teoreticky... :P
To ovšem pouze potvrzuje to, že je to údaj absolutně k ničemu.

Čistě teoreticky, samozřejmě :P
ciernyjas
Groundsman

Post by ciernyjas »

hraci ktory maju bonus za vytazstvo ho dostanu aj ked nehraju v zapase? :shock:
ACS
Team President

Post by ACS »

ciernyjas wrote:hraci ktory maju bonus za vytazstvo ho dostanu aj ked nehraju v zapase? :shock:
Ten dostávají pouze hráči na hřišti + na lavičce. Hráči, kteří k zápasu nebyli nominovaní vůbec, dostávají pouze základní plat. Toto platí pro ligu a pohár. V přátelských zápasech a turnajích se bonus nevyplácí nikomu.
petrix
Coach

Post by petrix »

Zdarec, když se pls podíváte na útok (zápasy: liga,pohár) v mém týmu Petrix team- proč tam jsou takové velké rozdíly: od 26 - 17?? Proč měl soupeř v Poháru lepší výkon- 119:112?? :(
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

petrix wrote:Zdarec, když se pls podíváte na útok (zápasy: liga,pohár) v mém týmu Petrix team- proč tam jsou takové velké rozdíly: od 26 - 17?? Proč měl soupeř v Poháru lepší výkon- 119:112?? :(
To myslíš tu otázku vážne? Jak jsi se proboha dostal až do E? Když hraješ permanentně 5-3-2, tak součet výkonu těch dvou útočníků nikdy nebude moc vysoký. Obzvlášť, když ti jednoho vyloučí v 60 min, jako se ti stalo v poháru. Na BattleStrategy byl návod i se vzorečky, jak se to počítá.
foppa 13

Post by foppa 13 »

petrix wrote:Zdarec, když se pls podíváte na útok (zápasy: liga,pohár) v mém týmu Petrix team- proč tam jsou takové velké rozdíly: od 26 - 17?? Proč měl soupeř v Poháru lepší výkon- 119:112?? :(
Jak už zmínil Mirek, jsou to opravdu velmi podivné otázky... Co Ti na těch číslech není jasné? V obraně je číslo vysoké protože si hrál na 5 obránců. V záloze nižší, protože si hrál na 3 záložníky a jeden dostal červenou a v útoku je nejnižší, protože si hrál na dva útočníky a jeden dostal červenou. Co Ti na tom není jasný?

A na poslední otázku je jednoduchá odpověď... Lépe nastavil agresivitu vůči hráčům, a i když měl hráče o malinko slabší jak Ty, tak nedostal 2 červené a proto měl zaslouženě lepší výkon a vyhrál.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
petrix
Coach

Post by petrix »

Soupeř se dostal do vedení v 47.min(tudíž mě přehrával, když jsem byl ještě v plném počtu), od té doby gól nepadl, mé vyloučení bylo v 66. a 70.min;)
foppa 13

Post by foppa 13 »

Na tom nevidím také nic divného. Nikde není psáno, že lepší tým musí vyhrát. Kdyby tomu tak bylo, tak je ze mě díky sázení milionář. Bohužel... není.

A to že dal gol neznamená, že Tě přehrával. Na střely můžeš vyhrát 20:1 a stejně můžeš prohrát 0:1 na góly...
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”