Tak to vychází i mě. Já dostal za redku zatím nejvíc 4 zápasy stop, ale možná že i víc bych mohl dostat.MošnaM wrote:Pravděpodobně se ptáš na celkový výkon. Ano, záleží na tom, v jaké minutě padne červená. Každý hráč přináší svým výkonem část celkového výkonu a pokud hraje méně minut, přinese méně. Hodně zjednodušeně vzato, když si výkon hráče vydělíš šesti, máš zhruba jeho přínos (př.hráč s výkonem 72 přináší týmu cca 12 bodů výkonu) a ten rozdělíš podle odehraných minut (př. když bude vyloučen třeba v 66.minutě, tak přinese týmu o 4 body méně, tj cca 8 bodů).
Červenou jako druhou žlutou dostává dost často hráč s nejvyšší agresivitou. Narozdíl od toho červenou přímo dostane libovolný hráč - klidně ten s agresivitou nejmenší. A rozdíl jo pak také v trestu - za dvě žluté jsem ještě neregistroval jiný trest, než jedno utkání, zatímco za přímou červenou může být trest až tuším 5 zápasů - tady doufám, že se nepletu.
Mě už párkrát napadlo, jak hraje střídající hráč. Např. původní měl taktiku "Hra po křídle", střídajícímu vyhovuje taktika "Přihrávky". Tipnul bych si, že hra mu tam hodí taktiku "Normální".

Ještě jsem se chtěl zeptat, co ovlivňuje HODNOCENÍ TÝMU