Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

foppa 13
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by foppa 13 »

Ono ani nejde o to, zdali je hráč z centra nebo ne, ale (nedotrénovaného) juniora bere BS prostě za hotového hráče a tak i když může ještě trénovat, vypočítá to částku jako za maxnutého. Takže BS juniora nikdy nevypočítá správně.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Killer IIV
Assistant Coach

Post by Killer IIV »

Jaký je rozdíl mezi SW a CB?
agamator
Team Manager

Post by agamator »

Killer IIV wrote:Jaký je rozdíl mezi SW a CB?
SW hraje svůj maximální výkon pouze v pětičlenné obraně veprostřed...tudíž má uplatnění pouze v 5-3-2 a 5-4-1 na jediném místě...proto je to hráč v porovnání s ostatníma nejlevnější
Agamator, FK CHMEL, C.6
MošnaM

Post by MošnaM »

martak1221 wrote:Ahoj všichni jsem nováček, tak sem teď možná budu psát častěji:D
moje první otázka: vždycky když kupuju nějaké hráče nebo prodávám tak určuju cenu podle tohoto simulátoru .......
Trochu pozdě, ale přece :lol: .
Já bych cenu neurčoval podle simulátoru, ale podíval bych se na trh (TL), za kolik se prodávají srovnatelní hráči s tím mým. Nejdůležitější parametry u vytrénovaných hráčů jsou post, věk, agrese, celkové hodnocení, výkon. Musím najít na TL hráče, který se co nejvíce zhoduje s tím mým a podívat se na jaké ceně je (on i hráči okolo) a jaký je zájem (počet zájemců). A podle toho cenu určuji.
U nevytrénovaných hráčů nerozhoduje celkové hodnocení a výkon, ale hodnota skryté vlastnosti, to zda je hráč z tréninkového centra, či ne a pak také hodnoty jednotlivých vlastností. Když je hodnota vlastnosti do cca 35%, je velmi pravděpodobné, že ještě nebylo zjištěno maximum dané vlastnosti = je šance, že daná vlastnost bude mít ve vytrénovaném stavu vysokou hodnotu. Ale v okamžiku, kdy je vlastnost třeba 46% a nebo nedejbože třeba 52%, předpokládám, že byla vlastnost již vytrénována a zkončila někde blízko nad 50%, což je špatné a takový hráč už asi nikdy nebude vynikající. Na druhou stranu pokud se prodává nevytrénovaný junior a obě hlavní vlastnosti má vytrénované přes 90%, tak se prodá za velmi dobrou cenu - je zde prakticky jistota, že nebude úplně špatný :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Tak se taky jako nováček zeptám. :D
Když dám na trh hráče za 0€, klesne v týmu po jeho prodeji nálada o 5% jako při prodeji, nebo se to bere jako při neprodloužení smlouvy :?:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Mirek wrote:Tak se taky jako nováček zeptám. :D
Když dám na trh hráče za 0€, klesne v týmu po jeho prodeji nálada o 5% jako při prodeji, nebo se to bere jako při neprodloužení smlouvy :?:
ty jsi myslel spíš "zdarma" když dáš hráče na trh vid??
ale mám ten pocit,že i zdarmoš ti srazí morálku v týmu.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

kua lidi, proc mi klesla nalada v týmu o 25% n zacatku novy sezony? to takle nikdy nebylo ne???? Misto 89 mam 74.... to je nahouby...Mi to sebere body zvykonu :(
jancarik

Post by jancarik »

Alexej.K wrote:kua lidi, proc mi klesla nalada v týmu o 25% n zacatku novy sezony? to takle nikdy nebylo ne???? Misto 89 mam 74.... to je nahouby...Mi to sebere body zvykonu :(
tak proc ti klesla o 25% tak to teda nevim neprodaval si neco? normalne klesne vsem o 10% na zacatku kazdy sezony
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
agamator
Team Manager

Post by agamator »

Alexej.K wrote:kua lidi, proc mi klesla nalada v týmu o 25% n zacatku novy sezony? to takle nikdy nebylo ne???? Misto 89 mam 74.... to je nahouby...Mi to sebere body zvykonu :(
Vem si kalkulačku :lol: 89-74=15 a ne 25...jinak na začátku sezony klesá o 10% všem a ty jsi udělal včera obchod za 5% :wink:
Agamator, FK CHMEL, C.6
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

oooups :oops: se omlouvam.. sem na to koukal z postele po probuzeni:D chybička :oops:

edit: kdyz vyhodim kouče kterýho mam ´4 sezony, zvýší se mi týmový duch nebo ne?:D
kofi

Post by kofi »

Alexej.K wrote:oooups :oops: se omlouvam.. sem na to koukal z postele po probuzeni:D chybička :oops:

edit: kdyz vyhodim kouče kterýho mam ´4 sezony, zvýší se mi týmový duch nebo ne?:D
Zvýší se ti morálka hráčů...
FC Alkoholicks
Slanec

Post by Slanec »

kofi wrote:Zvýší se ti morálka hráčů...
Teď opravdu nevim, takže se ptám. To ho stačí jen vyhodit nebo se ti zvýší až po najmutí nového? A stejně tohle slyším prvně (po dvou a půl letech hraní), no člověk se furt učí :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
foppa 13

Post by foppa 13 »

Ne, až najmeš novýho. A je jedno, jestli bude mít hodnocení 30% a nebo 100%. Všem hráčům stoupne morálka tuším o 10%
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
TULEN
Team Manager

Post by TULEN »

Poradte prosím někdo jakou taktiku má upřednostňovat, do teď sem hrál 4-3-3,ale po postupu do E zvažuju prodat LF a RF a hrát 4-4-2 resp. 5-3-2 jak to vidíte vy?jaké máte zkušenosti?všem děkuji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

TULEN wrote:Poradte prosím někdo jakou taktiku má upřednostňovat, do teď sem hrál 4-3-3,ale po postupu do E zvažuju prodat LF a RF a hrát 4-4-2 resp. 5-3-2 jak to vidíte vy?jaké máte zkušenosti?všem děkuji
to je strašně individualní, záleží jakej máš tým a čeho jsou tvoji hráči schopní v ruzných rozestaveních, pokud se bojíš , že budeš v E slabším týmem,tak mužu jedině doporučit nákup kvalitního SW a proti silnějším soupeřům hrát styl 5-4-1 beton ,ale to neznamená,že by ses měl zbavovat křídelních utočníků.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”