u mě po prvním týdnu naprostá spokojenost.... 9bodů za první týden je o 9 bodů více než za první týden minulé sezony

Moderator: Czech Moderators
Škoda, přece jenom disponoval pořád hodně silným týmem (což jsem okusil hned v 1. kole). Samozřejmě má hodně úzký kádr, na více postech nemá adekvátní náhradu, ale k záchraně by to pravdopodobně stačilo.PaTTTTrick wrote:no tak máme dalšího sestupujícího... Ferda po zápase se mnou vyprovádá svůj tým....
já bych to neodpískával, vem si, že tu bude opravdu každý ztrácet body s každým (vyjma cartusa a teď ferdy), tudíž se to může vyvrbit ještě všelijak. rozhodně se to ještě vyrovná.bono25 wrote:dneska jsme dopadli stejně..já doma taky o dva lepší 149:147 a nestačilo to na výhru...letošní sezonu nejspíš zítra po prohře u našlápnutýho De Zoeloe´s odpískám a zkusim poprvé od géčka pohár
dík za gratulaci, ale měl sem staženou prdel, protože takový rozhodčí pro mě bývá pohromou. rozhodly tvoje tři přátelské poháry, které ti rozkopaly morálku a fyzičku - když sem si to hodil ráno do BS, vypadalo to na plně vyrovnaný výkony.PaTTTTrick wrote:tak gratulace Oslikovi k výhře. I s červenou kartou měl lepší výkon a tak vyhrál zaslouženě....
Vypadá to, že letos to je souboj De Zoele´s s Totema Baka..... tak věřme v český vítězný konec
no, já sem úplně zapomněl na Patttricka, čímž se mu omlouvám, který má zatím fazónu jak víno a docela dost těžkých soupeřů za sebou. což je asi i ten šestý tým, který by mohl skončit před teboubono25 wrote:letos to vypadá na opravdu zajímavou sezonu....bohužel pro mě jsem ztratil dost zásadně hned zkraje a nemá smysl bojovat o 5.místo...takže letos to vidim na boj o pohár a snad bezproblémovou záchranu (i když to tak snadné jako v posledních sezonách nebude).
minimálně 6 týmů letos skončí přede mnou, netřeba je jmenovatloni mi asi přála více štěstěna, jinak si nedovedu představit ten hrozný start
no já bych to nepřeceňoval, přece jen mám stejný tým, který loni na poslední chvili ukopal záchranu v posledním kole. Na posilách bych sice rád pracoval, pár mega mám, ale vhodný hráči jsou hrozně přeplacený a do takových bojů nejdu.....oslicek wrote: no, já sem úplně zapomněl na Patttricka, čímž se mu omlouvám, který má zatím fazónu jak víno a docela dost těžkých soupeřů za sebou. což je asi i ten šestý tým, který by mohl skončit před tebou