Já už tam jsem taky ale připadám si stále jako prvňáček před učitelským, a čekám kdy zase přijde věta " žáku jeden ty jsi neposlouchal když jsem tě to učil "Hadis wrote:Já už tam jsemBig El wrote: Hm. Na tom něco bude. Pane Pupajdí, mohu také k Vám do učení? Prosíííííím.
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
Jaromir Blazek
- Team Board Member
Re: Šlechtická Mince 10 - Jubilejní
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Není důležité zvítězit , ale zúčastnit se
Sparta Tatobity
divize C.1
-
Jaromir Blazek
- Team Board Member
Zítra hraji zápas s největší favoritem naší skupiny s týmem FK Bolka FOREVER a doufám že střelci tohoto týmu dneska pořádně popijí a zítra budou milosrdní poněvadž náš manažer je tak trochhu srandista naplánoval plno zápasů ale přitom taky rozprodal co se dalo a co se dá tak dal ještě na trch, tudíž nálada v kelu a morálka hráčů taky někde za kopečkem zvaný Kozákov.Tak jsem tu sestavu tak různě zalepil a můžou teda přijet k nám na dědinu si zahrát vrcholný zápas.
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Sparta Tatobity
divize C.1
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Jaromir Blazek wrote:Zítra hraji zápas s největší favoritem naší skupiny s týmem FK Bolka FOREVER a doufám že střelci tohoto týmu dneska pořádně popijí ............
No dneska nás manažer tohoto týmu vyšplouchl z jednoho turnaje (1:0) - takže Vás nečeká nic lehkého
snad jedině,jestli se fakt ožrali po výhře nad námi,tam bych viděl positivum
A tohle tě naučil Pupajdí?Jaromir Blazek wrote:...naplánoval plno zápasů ale přitom taky rozprodal co se dalo a co se dá tak dal ještě na trch, tudíž nálada v kelu a morálka hráčů taky někde za kopečkem zvaný Kozákov.![]()
![]()
![]()
To bude moc zajímavá škola
Tak co bereš mě do učení?
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Mikel8
- Team Board Member
Pupajdí bere jen nadějný mladíký se skrytou 100

Manažer:Mikel8
Tým:FC Chellsea
Tým:FC Chellsea
-
Hadis
Dnes další ( kolikátá už v pořadí tohoto turnaje ? ) prohra.
Tentokrát jsme podlehli 2:0 na půdě týmu ACS.
Vypadá to, že ani tentokrát se do dalších bojů nepodívám
Tentokrát jsme podlehli 2:0 na půdě týmu ACS.
Vypadá to, že ani tentokrát se do dalších bojů nepodívám
AC Had Bozak
VýborněMikel8 wrote:Pupajdí bere jen nadějný mladíký se skrytou 100![]()
![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Jaromir Blazek
- Team Board Member
no je pravda že zrovna tohle mě Pupajdí neučil , kázání jsem si vyslechl a bylo mi doporučeno naším vedením abych navštívil naše tréninkové sídlo na Sibiři.Ale jinak škola Pupajdího je suprová.Big El wrote:A tohle tě naučil Pupajdí?Jaromir Blazek wrote:...naplánoval plno zápasů ale přitom taky rozprodal co se dalo a co se dá tak dal ještě na trch, tudíž nálada v kelu a morálka hráčů taky někde za kopečkem zvaný Kozákov.![]()
![]()
![]()
To bude moc zajímavá škola![]()
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Sparta Tatobity
divize C.1
-
Jaromir Blazek
- Team Board Member
Tak dneska od 18 hod jsme se odehrál zápas Sparta Tatobity 0 : 2 FK Bolka FOREVER .S výkony 111 : 128 .Utkání se odehrálo v předpokládaném obraze.Domácí se zuby nechty bránily a hosté bušily do obraných řad jak zběsilý.Ale zápas by se mohl odvíjet jinak kdyby náš nejzkušenější střední obránce Jaromír Kalivoda neudělal tak neohrabaný obranný zákrok
( tohle by snad neudělalo ani děcko v přípravce )
který tak dal velikánskou šanci hostům změnit stav utkání pomocí pokutového kopu.A ty se šance chopily úspěšně.Náš brankář krásně zaplachtil vzduchem ( že by ani skokan Janda se za to nestyděl )k tyči ,ale bylo to k prdu poněvadž pokutový kop byl kopnut do prostřed branky.
Tak snad příště. V 53. minutě utkání při šanci hostujícího pravého útočníka Israel Soto Torres , náš brankář Radek '*= Bláža =*' Kadlec brilantním zákrokem udržel alespon malou naději na to ,že by se mohl někdo z našeho týmu ukopnout a vyrovnat jedno brankový náskok soupeře.Ale nestalo se a v 57. minutě přišel trest za výraznou pasivitu a to v podobě vstřelení druhého gólu do naší sítě.A tím bylo dílo hotové.
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Sparta Tatobity
divize C.1
-
pupajdi13
[/quote]Big El wrote:
A tohle tě naučil Pupajdí?
No já se přiznám, že si nemyslím,že bys zrovinak ty potřeboval Pupajdího školu
spíš bych tě vzal jako svýho asistenta , na problémové neposlušné žáčky
-
Jaromir Blazek
- Team Board Member
pupajdi13 wrote:Big El wrote:
spíš bych tě vzal jako svýho asistenta , na problémové neposlušné žáčky[/i]
hm tak to je asi na mě co jako neposlušný žáček??
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Sparta Tatobity
divize C.1
No já se přiznám, že si nemyslím,že bys zrovinak ty potřeboval Pupajdího školupupajdi13 wrote:Big El wrote:
spíš bych tě vzal jako svýho asistenta , na problémové neposlušné žáčky
No, kdy koupit, kdy prodat, jak koupit levně a jak prodat draze, to jsou takový ty věci, které ještě ani Mr. Big El vychytaný nemá. Popravdě řečeno - když se mistr Big El podíval na konci loňské sezóny do truhličky, tak zaplakal. A když se podíval na to, kolik zaplatil za příchody posil, tak taky plakal dál a zpytoval svědomí
Ale jinak místo asistenta beru. Mám jen tři dotazy: 1) Kolik platíš? 2) Bude to stejně náročné jako práce toho asistenta, kterého jsem nikdy neměl? 3) Poskytneš mi bič, nebo si mám koupit vlastní?
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
pupajdi13
1.) tak platím v Šlechtických mincích to se víBig El wrote:
Ale jinak místo asistenta beru. Mám jen tři dotazy: 1) Kolik platíš? 2) Bude to stejně náročné jako práce toho asistenta, kterého jsem nikdy neměl? 3) Poskytneš mi bič, nebo si mám koupit vlastní?
2.) občas se je více jak náročná,když se ti sejde víc žáčků dychtivývh po vědění v jeden moment,tak to je pěknej kolotoč
3.) Rákosku samozřejmě vyfasuješ
Výborně, výborně. Ještě uvidíme na tom pohovoru, kolik dáš. To bude klíčové. Jinak si to ale zkusím zařídit co nejjednodušší. Lekce budou probíhat na Maledivách, já budu v lehátku, po boku sexy krasavice, v ruce koktejl, v druhé ruce bič a študentíci se potí. Takže předběžně se mnou počítej.pupajdi13 wrote:1.) tak platím v Šlechtických mincích to se víBig El wrote:
Ale jinak místo asistenta beru. Mám jen tři dotazy: 1) Kolik platíš? 2) Bude to stejně náročné jako práce toho asistenta, kterého jsem nikdy neměl? 3) Poskytneš mi bič, nebo si mám koupit vlastní?( přesnou cifru necháme až na osobní pohovor )
![]()
2.) občas se je více jak náročná,když se ti sejde víc žáčků dychtivývh po vědění v jeden moment,tak to je pěknej kolotoč![]()
3.) Rákosku samozřejmě vyfasuješ, k ní roubík , klepeta a pepřák
![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
Vyždímaná sestava Elnina předvedla proti B diviznímu Lundometu výkon na hranici sebeobětování. Žel nestačilo to na víc, než na VÝHRU O DVA GÓLY
Těžkopádné soupeře jsme utopili v dešti. Nám naopak pršelo štěstí. Nadšení v Modřanech popsat nelze
Elnino Prague - 1. FC Lundomet 4:2 (131:109)
Prohra s Primisimem jest tak odčiněna. Avšak lehké to ještě nebude. V odvetách hrajeme doma s Valencií, ale u Lundy i u Prima.
1 Primisimo FC 6 2 0 1 +5 7 2
2 Elnino Prague 6 2 0 1 +2 6 4
3 1. FC Lundomet 6 2 0 1 0 4 4
4 ValenciaCF 0 0 0 3 -7 2 9
Těžkopádné soupeře jsme utopili v dešti. Nám naopak pršelo štěstí. Nadšení v Modřanech popsat nelze
Elnino Prague - 1. FC Lundomet 4:2 (131:109)
Prohra s Primisimem jest tak odčiněna. Avšak lehké to ještě nebude. V odvetách hrajeme doma s Valencií, ale u Lundy i u Prima.
1 Primisimo FC 6 2 0 1 +5 7 2
2 Elnino Prague 6 2 0 1 +2 6 4
3 1. FC Lundomet 6 2 0 1 0 4 4
4 ValenciaCF 0 0 0 3 -7 2 9
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům