SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
AC Had Bozak 1 - 3 Lampioni
dost bolo poháru, další týden potřebuju bodovat v lize, proto jsem des obětoval SP cup a zaslouženě jsem vypadl.
Plán bylo 5. kolo, my jsme to překročili o jedno, dle mého názoru bychom došli i dál, jen jsem to prostě dnes zabalil.
hadis
dost bolo poháru, další týden potřebuju bodovat v lize, proto jsem des obětoval SP cup a zaslouženě jsem vypadl.
Plán bylo 5. kolo, my jsme to překročili o jedno, dle mého názoru bychom došli i dál, jen jsem to prostě dnes zabalil.
hadis
AC Had Bozak
-
Překvapivě jdeme dále, soupeř neočekávaně nedal nejlepší sestavu a navíc šel krátce po hodině hry do 10-ti lidí a tak po výsledku 0:1 (126:135) jsme zůstali v osudí. Zápas byl dle předpokladů vyprodán (26.000 lidí) a tak přestože jsme hráli venku, přinesl do naší kasy 61.341 EUR. Jsme tedy ve ztrátě už jen 63.354 EUR. V příštím kole bohužel hrajeme opět venku a soupeř je z divize D. Na první pohled vypadá hratelně, ale ještě si ho raději prolustrujeme.kopeckar wrote:Kombinovaný B+C tým doplněný o Áčkového RF zvládl zápas na výbornou a tak po výsledku 2:1 (129:123) jdeme opět dále. Počasí nás moc nepotěšilo, lilo jako z konve a tak nebylo vyprodáno, přesto jsme za toto kolo v plusu o 90.710 EUR. Tímto se nám podařilo snížit letošní SP pohárovou ztrátu na 124.695 EUR. V dalším kole opět na střídačku hrajeme venku a navíc nás čeká jeden z současných lídrů divizí D rumunský tým andromeda. Šance na postup jsou 55:45, a tak bude muset nastoupit to nejlepší co máme. Radost má pokladník, protože soupeř má svatostánek pro 26.000 platících diváků.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Ježkovi voči
Libo Team - FC Letenská šlechta ...0 : 0 - ( 4 : 1 pentle )
výkony : 125 : 134
Tak se mi zase vrací realita SP letošní sezony.
V první minutě zranění CM , ptom redka , dále 9-ti bodový náskok na soupeře a nakonec nezvládnuté penalty.
Co víc si přát než vypadnout takhle.
Soupeři bych pogratuloval , ale jaksi není k čemu , za takovou haluž se medaile nedává
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... eID=929364
výkony : 125 : 134

V první minutě zranění CM , ptom redka , dále 9-ti bodový náskok na soupeře a nakonec nezvládnuté penalty.
Soupeři bych pogratuloval , ale jaksi není k čemu , za takovou haluž se medaile nedává

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... eID=929364
-
Jdeme do dalšího kola! Výhra 2:1 nám zajišťuje postup do 8. kola, kde narazíme na dým masmlejn, který opanovává 1. místo v G 96. Není nejslabší, ale postoupit bychom měli.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Posíláme gratulaci Kopečkáři a Slancovi a upřímnou soustrast Pupajdímu.
I my jdeme dále a jsme tak mezi nejlepšími 256 týmy
. Zápas v Bulharsku u E divizního soupeře však nebyl jednoduchý. Za celou první hodinu hry se Elninové nedostali ani k jediné kloudné střele. Vyrovnání přišlo v 86.minutě a při penaltách jsme měli více klidu. Unavený tým si tak notně spravil chuť po dosavadním tragickém průběhu týdne.
FC Biggis - Elnino Prague 1:1, 1:3 pen (121:126)
Zápas byl pro nás opět ziskový. Příští kolo hrajeme doma s polským soupeřem, který je aktuálně na 3.místě své D-divize. Rozhodčí hraje pro nás a my věříme v postup.
I my jdeme dále a jsme tak mezi nejlepšími 256 týmy

FC Biggis - Elnino Prague 1:1, 1:3 pen (121:126)
Zápas byl pro nás opět ziskový. Příští kolo hrajeme doma s polským soupeřem, který je aktuálně na 3.místě své D-divize. Rozhodčí hraje pro nás a my věříme v postup.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Kamaráde, copak jsi jednou neslyšel, že venku se hraje jiným stylem ? Čumím jak blázen, ale jinak gratulace Libovipupajdi13 wrote:Ježkovi voči
výkony : 125 : 134![]()
![]()
![]()
![]()
Soupeři bych pogratuloval , ale jaksi není k čemu , za takovou haluž se medaile nedává![]()

AC Had Bozak
-
No co k tomu mam rict ? K vyhre jsem prisel jako slepy k houslim, holt SP si obcas dela co chce a tentokrate mi pomohlo a pozdeji zase pomuze nekomu jinemu, holt jednou si nahore a jednou si dole 

-
no,dneska sis mě povodil ,jen co je pravdaLibo wrote:No co k tomu mam rict ? K vyhre jsem prisel jako slepy k houslim, holt SP si obcas dela co chce a tentokrate mi pomohlo a pozdeji zase pomuze nekomu jinemu, holt jednou si nahore a jednou si dole

žádná ucta ke strašímu pánovi z B divize

V turnaji Nemesis už ti gratulaci dám,tam sis to ukopal

-
No ucta z me strany byla pred zapasem a po zapase, prece jenom jak rika muj oblibeny fotbalovy odbornik, fotbal nejsou tanecnipupajdi13 wrote:no,dneska sis mě povodil ,jen co je pravdaLibo wrote:No co k tomu mam rict ? K vyhre jsem prisel jako slepy k houslim, holt SP si obcas dela co chce a tentokrate mi pomohlo a pozdeji zase pomuze nekomu jinemu, holt jednou si nahore a jednou si dole- 2 zraněný , 2 redky , dvakrát vyřazen , že se nestydíš
![]()
žádná ucta ke strašímu pánovi z B divize![]()
V turnaji Nemesis už ti gratulaci dám,tam sis to ukopal

Jinak dekuju za gratulaci, ale kdyby jsi to toho vecernho zapasu nasadil acko, kdo vi, jak by to dopadlo

-
JJ,takovej byl plán, pohár Ačkem, turnaj bečkem,myslel jsem,že to bude takhle idealní, leč to jsem se přepočítal .Libo wrote: No ucta z me strany byla pred zapasem a po zapase, prece jenom jak rika muj oblibeny fotbalovy odbornik, fotbal nejsou tanecni![]()
Jinak dekuju za gratulaci, ale kdyby jsi to toho vecernho zapasu nasadil acko, kdo vi, jak by to dopadlo
Potřeboval jsem taky něco na zítra na ligu,tak jsem to musel rozdělit , rozhodlo pak především to,že pan rozhodčí byl na tvé střaně neagresivního týmu

hodně štěstí v dalších bojích.
Kméros
-
Tak to já takové štěstí jako Libo v poháru neměl
FC Widlaks 1:0 Foppa Killers Team
výkony 149:138

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
to je těžký no, když chytneš někoho takovýhofoppa 13 wrote:Tak to já takové štěstí jako Libo v poháru neměl![]()

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Tak v SP Cupu stále čekáme, kdy se zjeví soupeř, jenž bude nad naše síly a stále se jej nemůžeme dočkat. Což nám však vůbec nevadí. Polský Juventus Tuszyn velký odpor nekladl, v čemž možná sehrálo roli i to, že stejně jako Elnino vyznává černobílou barvu dresů a volbu jsme jako domácí měli my:
Elnino Prague - Juventus Tuszyn 2:0 (133:120)
Zápas se hrál u nás, takže byl pro nás opět ziskový. V příštím kole k nám přivítá lídr z divize F Spartak Klenčí. Tento tým, ač v F divizi, rozhodně není radno podceňovat, navíc nepříliš přísný rozhodčí také nehraje pro nás, přesto jsme favority, této role se nezříkáme a chceme jít dál.
Elnino Prague - Juventus Tuszyn 2:0 (133:120)
Zápas se hrál u nás, takže byl pro nás opět ziskový. V příštím kole k nám přivítá lídr z divize F Spartak Klenčí. Tento tým, ač v F divizi, rozhodně není radno podceňovat, navíc nepříliš přísný rozhodčí také nehraje pro nás, přesto jsme favority, této role se nezříkáme a chceme jít dál.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Tak výhra 2:0 po výkonu 130 nás posouvá do dalšího boje. Velká spokojenost panuje v táboře FC Tigers po tom, co jsme si tímto zápasem vyrovnali klubový rekord co se týče SP Poháru - jsme opět v 9. kole. Kdysi jsme z 9. kola vypadli jako Fkaři, které porazil na penlatly po výsledku 2:2 Dčkař (tým FC Caligula). Ovšem strašně bychom chtěli tento rekord překonat a dostat se do kola, které bude mít dvojciferné číslo, proto jsme se hned běželi podívat na další los a soupeře pro 9. kolo SP Poháru. Ovšem po losu nastal obrovský šok a dokonce se objevili i slzy v očích některých fanoušků, hráčů, činovníků a asi taky v očích manažera. Souboj to bude sice prestižní, krásný, ale bohužel pro nás s největší pravděpodobností nebude postupový. O jakém týmu je řeč? Los 9. kola nám přisoudil vedoucí tým divize C.8, mnozí už jistě tuší - Ano je to tým FC Strakapůd, který vede manažer Michal Kejchal. Takže uvidíme, ale na 99% se s pohárem ve středu 26. srpna 2009 rozloučíme a nepřekonáme tak náš rekord, který jsme dosáhli v sezóně 19, takže to už nějaký ten pátek je.
Slanec - FC Tigers
-
Soupeř nás vůbec neprověřil, nekladl nejmenší odpor a po výsledku 2:3 (119:129) se s pohárem loučí. Bohužel jeho nízkokapacitní stadion přinesl finanční ztrátu v tomto kole ve výši 60.363 EUR. Letos jsme tedy zatím ve ztrátě 123.717 EUR. V dalším kole opět venku, jedeme na půdu holandského E-divizního klubu a šance na postup tam je. Záleží na tom, kam se nám podaří za ten týden vyhnat týmová nálada. Nesmíme soupeře podcenit.kopeckar wrote:Překvapivě jdeme dále, soupeř neočekávaně nedal nejlepší sestavu a navíc šel krátce po hodině hry do 10-ti lidí a tak po výsledku 0:1 (126:135) jsme zůstali v osudí. Zápas byl dle předpokladů vyprodán (26.000 lidí) a tak přestože jsme hráli venku, přinesl do naší kasy 61.341 EUR. Jsme tedy ve ztrátě už jen 63.354 EUR. V příštím kole bohužel hrajeme opět venku a soupeř je z divize D. Na první pohled vypadá hratelně, ale ještě si ho raději prolustrujeme.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152