SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Hadis
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by Hadis »

AC Had Bozak 1 - 3 Lampioni

dost bolo poháru, další týden potřebuju bodovat v lize, proto jsem des obětoval SP cup a zaslouženě jsem vypadl.
Plán bylo 5. kolo, my jsme to překročili o jedno, dle mého názoru bychom došli i dál, jen jsem to prostě dnes zabalil.

hadis
AC Had Bozak

kopeckar

Post by kopeckar »

kopeckar wrote:Kombinovaný B+C tým doplněný o Áčkového RF zvládl zápas na výbornou a tak po výsledku 2:1 (129:123) jdeme opět dále. Počasí nás moc nepotěšilo, lilo jako z konve a tak nebylo vyprodáno, přesto jsme za toto kolo v plusu o 90.710 EUR. Tímto se nám podařilo snížit letošní SP pohárovou ztrátu na 124.695 EUR. V dalším kole opět na střídačku hrajeme venku a navíc nás čeká jeden z současných lídrů divizí D rumunský tým andromeda. Šance na postup jsou 55:45, a tak bude muset nastoupit to nejlepší co máme. Radost má pokladník, protože soupeř má svatostánek pro 26.000 platících diváků. :wink:
Překvapivě jdeme dále, soupeř neočekávaně nedal nejlepší sestavu a navíc šel krátce po hodině hry do 10-ti lidí a tak po výsledku 0:1 (126:135) jsme zůstali v osudí. Zápas byl dle předpokladů vyprodán (26.000 lidí) a tak přestože jsme hráli venku, přinesl do naší kasy 61.341 EUR. Jsme tedy ve ztrátě už jen 63.354 EUR. V příštím kole bohužel hrajeme opět venku a soupeř je z divize D. Na první pohled vypadá hratelně, ale ještě si ho raději prolustrujeme. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Ježkovi voči

Libo Team - FC Letenská šlechta ...0 : 0 - ( 4 : 1 pentle )

výkony : 125 : 134 :roll: :shock: :roll: :shock:

Tak se mi zase vrací realita SP letošní sezony.

V první minutě zranění CM , ptom redka , dále 9-ti bodový náskok na soupeře a nakonec nezvládnuté penalty.
Co víc si přát než vypadnout takhle.

Soupeři bych pogratuloval , ale jaksi není k čemu , za takovou haluž se medaile nedává :lol:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... eID=929364
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Slanec

Post by Slanec »

Jdeme do dalšího kola! Výhra 2:1 nám zajišťuje postup do 8. kola, kde narazíme na dým masmlejn, který opanovává 1. místo v G 96. Není nejslabší, ale postoupit bychom měli.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Big El

Post by Big El »

Posíláme gratulaci Kopečkáři a Slancovi a upřímnou soustrast Pupajdímu.

I my jdeme dále a jsme tak mezi nejlepšími 256 týmy :mrgreen: . Zápas v Bulharsku u E divizního soupeře však nebyl jednoduchý. Za celou první hodinu hry se Elninové nedostali ani k jediné kloudné střele. Vyrovnání přišlo v 86.minutě a při penaltách jsme měli více klidu. Unavený tým si tak notně spravil chuť po dosavadním tragickém průběhu týdne.

FC Biggis - Elnino Prague 1:1, 1:3 pen (121:126)

Zápas byl pro nás opět ziskový. Příští kolo hrajeme doma s polským soupeřem, který je aktuálně na 3.místě své D-divize. Rozhodčí hraje pro nás a my věříme v postup.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote:Ježkovi voči

Libo Team - FC Letenská šlechta ...0 : 0 - ( 4 : 1 pentle )

výkony : 125 : 134 :roll: :shock: :roll: :shock:

Tak se mi zase vrací realita SP letošní sezony.

V první minutě zranění CM , ptom redka , dále 9-ti bodový náskok na soupeře a nakonec nezvládnuté penalty.
Co víc si přát než vypadnout takhle.

Soupeři bych pogratuloval , ale jaksi není k čemu , za takovou haluž se medaile nedává :lol:

Kamaráde, copak jsi jednou neslyšel, že venku se hraje jiným stylem ? Čumím jak blázen, ale jinak gratulace Libovi :!:
AC Had Bozak

Libo

Post by Libo »

No co k tomu mam rict ? K vyhre jsem prisel jako slepy k houslim, holt SP si obcas dela co chce a tentokrate mi pomohlo a pozdeji zase pomuze nekomu jinemu, holt jednou si nahore a jednou si dole 8)
39th season - F.179
Image
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Libo wrote:No co k tomu mam rict ? K vyhre jsem prisel jako slepy k houslim, holt SP si obcas dela co chce a tentokrate mi pomohlo a pozdeji zase pomuze nekomu jinemu, holt jednou si nahore a jednou si dole 8)
no,dneska sis mě povodil ,jen co je pravda :lol: - 2 zraněný , 2 redky , dvakrát vyřazen , že se nestydíš :lol:
žádná ucta ke strašímu pánovi z B divize :mrgreen:
V turnaji Nemesis už ti gratulaci dám,tam sis to ukopal :wink:
Libo

Post by Libo »

pupajdi13 wrote:
Libo wrote:No co k tomu mam rict ? K vyhre jsem prisel jako slepy k houslim, holt SP si obcas dela co chce a tentokrate mi pomohlo a pozdeji zase pomuze nekomu jinemu, holt jednou si nahore a jednou si dole 8)
no,dneska sis mě povodil ,jen co je pravda :lol: - 2 zraněný , 2 redky , dvakrát vyřazen , že se nestydíš :lol:
žádná ucta ke strašímu pánovi z B divize :mrgreen:
V turnaji Nemesis už ti gratulaci dám,tam sis to ukopal :wink:
No ucta z me strany byla pred zapasem a po zapase, prece jenom jak rika muj oblibeny fotbalovy odbornik, fotbal nejsou tanecni :P

Jinak dekuju za gratulaci, ale kdyby jsi to toho vecernho zapasu nasadil acko, kdo vi, jak by to dopadlo :wink:
39th season - F.179
Image
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Libo wrote: No ucta z me strany byla pred zapasem a po zapase, prece jenom jak rika muj oblibeny fotbalovy odbornik, fotbal nejsou tanecni :P

Jinak dekuju za gratulaci, ale kdyby jsi to toho vecernho zapasu nasadil acko, kdo vi, jak by to dopadlo :wink:
JJ,takovej byl plán, pohár Ačkem, turnaj bečkem,myslel jsem,že to bude takhle idealní, leč to jsem se přepočítal .
Potřeboval jsem taky něco na zítra na ligu,tak jsem to musel rozdělit , rozhodlo pak především to,že pan rozhodčí byl na tvé střaně neagresivního týmu :wink:
hodně štěstí v dalších bojích.
Kméros
foppa 13

Post by foppa 13 »

Tak to já takové štěstí jako Libo v poháru neměl :lol:
FC Widlaks 1:0 Foppa Killers Team
výkony 149:138
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

foppa 13 wrote:Tak to já takové štěstí jako Libo v poháru neměl :lol:
FC Widlaks 1:0 Foppa Killers Team
výkony 149:138
to je těžký no, když chytneš někoho takovýho :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Big El

Post by Big El »

Tak v SP Cupu stále čekáme, kdy se zjeví soupeř, jenž bude nad naše síly a stále se jej nemůžeme dočkat. Což nám však vůbec nevadí. Polský Juventus Tuszyn velký odpor nekladl, v čemž možná sehrálo roli i to, že stejně jako Elnino vyznává černobílou barvu dresů a volbu jsme jako domácí měli my:

Elnino Prague - Juventus Tuszyn 2:0 (133:120)

Zápas se hrál u nás, takže byl pro nás opět ziskový. V příštím kole k nám přivítá lídr z divize F Spartak Klenčí. Tento tým, ač v F divizi, rozhodně není radno podceňovat, navíc nepříliš přísný rozhodčí také nehraje pro nás, přesto jsme favority, této role se nezříkáme a chceme jít dál.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Slanec

Post by Slanec »

Tak výhra 2:0 po výkonu 130 nás posouvá do dalšího boje. Velká spokojenost panuje v táboře FC Tigers po tom, co jsme si tímto zápasem vyrovnali klubový rekord co se týče SP Poháru - jsme opět v 9. kole. Kdysi jsme z 9. kola vypadli jako Fkaři, které porazil na penlatly po výsledku 2:2 Dčkař (tým FC Caligula). Ovšem strašně bychom chtěli tento rekord překonat a dostat se do kola, které bude mít dvojciferné číslo, proto jsme se hned běželi podívat na další los a soupeře pro 9. kolo SP Poháru. Ovšem po losu nastal obrovský šok a dokonce se objevili i slzy v očích některých fanoušků, hráčů, činovníků a asi taky v očích manažera. Souboj to bude sice prestižní, krásný, ale bohužel pro nás s největší pravděpodobností nebude postupový. O jakém týmu je řeč? Los 9. kola nám přisoudil vedoucí tým divize C.8, mnozí už jistě tuší - Ano je to tým FC Strakapůd, který vede manažer Michal Kejchal. Takže uvidíme, ale na 99% se s pohárem ve středu 26. srpna 2009 rozloučíme a nepřekonáme tak náš rekord, který jsme dosáhli v sezóně 19, takže to už nějaký ten pátek je.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
kopeckar

Post by kopeckar »

kopeckar wrote:Překvapivě jdeme dále, soupeř neočekávaně nedal nejlepší sestavu a navíc šel krátce po hodině hry do 10-ti lidí a tak po výsledku 0:1 (126:135) jsme zůstali v osudí. Zápas byl dle předpokladů vyprodán (26.000 lidí) a tak přestože jsme hráli venku, přinesl do naší kasy 61.341 EUR. Jsme tedy ve ztrátě už jen 63.354 EUR. V příštím kole bohužel hrajeme opět venku a soupeř je z divize D. Na první pohled vypadá hratelně, ale ještě si ho raději prolustrujeme. :mrgreen:
Soupeř nás vůbec neprověřil, nekladl nejmenší odpor a po výsledku 2:3 (119:129) se s pohárem loučí. Bohužel jeho nízkokapacitní stadion přinesl finanční ztrátu v tomto kole ve výši 60.363 EUR. Letos jsme tedy zatím ve ztrátě 123.717 EUR. V dalším kole opět venku, jedeme na půdu holandského E-divizního klubu a šance na postup tam je. Záleží na tom, kam se nám podaří za ten týden vyhnat týmová nálada. Nesmíme soupeře podcenit. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”