Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Papa Bouba Diop »

Azor wrote:Potřebuji vědět jaký kolik mám dát u stylu,když hraji beton.Ale potřebuji to dát tak,aby se mi ještě více snížil výkon,bo hraji dnes v Dr.Jekyll a Mr.Hyde I :wink:

zvolený styl ti výkon nesníží...
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Jak to vypadá s battle-strategy? Aktualizuje tam někdo ceny hráčů, nebo už je to minulost? Dík
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
Big El

Post by Big El »

amoszamba wrote:Jak to vypadá s battle-strategy? Aktualizuje tam někdo ceny hráčů, nebo už je to minulost? Dík
Myslím, že pokud jde o ceny hráčů, bral bych BS hooooooooodně orientačně. Jinými slovy - pokud ti ukáže, že jeden hráč je dražší, než jiný - tomu bych věřil. Ale absolutním hodnotám moc ne...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Minnesota
Groundsman

Post by Minnesota »

Ahojte všichni,

jsem tu docela nový a mám dotaz.
Můžu si nějak nastavit sestavu (uložit sestavu) s tím, že když si např. na přátelák provedu změny v sestavě, tak se můžu vrátit k uložené (standardní neboli základní) sestavě a nemusím ji znovu ručně vytvářet?

díky
tom17
Team President

Post by tom17 »

Minnesota wrote:Ahojte všichni,

Můžu si nějak nastavit sestavu (uložit sestavu) s tím, že když si např. na přátelák provedu změny v sestavě, tak se můžu vrátit k uložené (standardní neboli základní) sestavě a nemusím ji znovu ručně vytvářet?

díky
V horní liště Taktika ---> Výběr
Pokud máš členství SPFA, tak si můžeš takhle přednastavit až 4 různé sestavy.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Minnesota
Groundsman

Post by Minnesota »

tom17 wrote:

díky

Jasně to jsem udělal. Takhle si nastavím sestavu.....

A když budu chtít nastavit např. na přátelák jinou? to udělám kde? členství v SPFA nemám....

Jeidné o co mi jde, abych si nastavil základní sestavu a tu mohl kdykoliv vyvolat...jde to?
tom17
Team President

Post by tom17 »

Minnesota wrote:
tom17 wrote:

díky

Jasně to jsem udělal. Takhle si nastavím sestavu.....

A když budu chtít nastavit např. na přátelák jinou? to udělám kde? členství v SPFA nemám....

Jeidné o co mi jde, abych si nastavil základní sestavu a tu mohl kdykoliv vyvolat...jde to?
Vždyť jsem Ti odpověděl. Standardní (nebo základní) sestavu si nastavíš v Taktika ---> Výběr

Na jednotlivé zápasy si nastavuješ sestavu v Programu (horní lišta Tým ---> Zápasy ---> Program).
Přednastavenou pro každý zápas máš v tuto chvíli tu, kterou sis zvolil ve Výběru; v Programu si ji můžeš upravit dle potřeby.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Minnesota
Groundsman

Post by Minnesota »

Super díky

je trochu složité se tu zorientovat.....

takže díky za každou radu. Vůbec jsem si nevšiml, že se tady dá taktika nastavit.

A ještě mám prozatím poslední otázku. Je možné hrát 2 zápasy za den? Hraju ligu a uspořádal jsem turnaj a zápasy se mi tam vygenerovaly na stejný den jako mám ligu. Nevadí to nečemu?
Big El

Post by Big El »

Minnesota wrote:Super díky

takže díky za každou radu. Vůbec jsem si nevšiml, že se tady dá taktika nastavit.

A ještě mám prozatím poslední otázku. Je možné hrát 2 zápasy za den? Hraju ligu a uspořádal jsem turnaj a zápasy se mi tam vygenerovaly na stejný den jako mám ligu. Nevadí to nečemu?
Není v tom problém. Můžeš hrát dokonce 5 zápasů denně. V tom je jediný problém - že se ti hodně unaví hráči. A vzhledem k tomu, že na začátku nemáš hráčů tolik a nemají vytrénovanou energii, tak to není rozumné. Lepší je skutečně hrát ty 2 zápasy denně. Jednu ligu a jeden přátelák a stavět jiné hráče do ligy a jiné do přáteláku, abys všem udržoval morálku a nikoho příliš neunavil. K tomu možná poslední varování. Hráčům se doplňuje fyzička PO ranní lize (resp. pokud není liga, tak zkrátka v té ranní simulaci) - takže ti, co budou hrát ligu, by neměli hrát přátelák den předtím.
Elnino Prague

Hadis

Post by Hadis »

Minnesota wrote:Super díky

V ligové sezóně jsou následující simulace :
ve 4 hod - liga
a poté v 10:00, 14:00, 18:00 a 22:00.
Tzn, že za jeden den můžeš sehrát až 5 zápasů.
Vše se odvíjí od toho, kolik máš hráčů a jakou mají fyzičku.
Dva zápasy za den je pro začátek až až. postupně to budeš sám zvyšovat :wink:
AC Had Bozak

martak1221
Groundsman

Post by martak1221 »

Blbne taky někomu soccer? Mě se nezobrazuje třeba hlavní stránka tak to musím třeba 10x aktualizovat než najede.. když chci reklamní tabule tak ty mě vůbec nenaběhnou a i s nastavováním sestav mám problémy:( Nevíte o tom někdo něco?
Thelxiap
Team Manager

Post by Thelxiap »

Jsem se prihlasil do Ceske ligy. Nekdo rikal ze rozpisy na zapasy budou v sekci 5.liga A,B,C. Ja se tam dival, ale nic tam nebylo a kde mam zjistit, s kym budu hrat ? Nevim komu poslat pozvanku atd.
Thelxiap - Mercenarias - H.227

Sezóna 28 - 6. v H.227; 59 bodů.
Sezóna 29 - 1. v H.227; 87 bodů.

Hlaste se do Thelxiap Cup II - 32 týmů F - G -H.
Big El

Post by Big El »

Thelxiap wrote:Jsem se prihlasil do Ceske ligy. Nekdo rikal ze rozpisy na zapasy budou v sekci 5.liga A,B,C. Ja se tam dival, ale nic tam nebylo a kde mam zjistit, s kym budu hrat ? Nevim komu poslat pozvanku atd.
Myslím, že je ještě třeba nějakou dobu vydržet. Docela bych tipoval, že se nový ročník ČL rozběhne až od příští sezóny. Přidávám jeden užitečný link, kde je i mnoho o ČL a ČP, ale ani tam to zatím není rozlosované, tak vydrž chce to nějaký čas a jistě to zabere i nějakou tu práci :wink:

http://www.soccerproject.co.cz/
Elnino Prague

TULEN
Team Manager

Post by TULEN »

Když mám v týmu golmana a útočníka se stejnýma zkušenostma (98%) koho mám dát kapitánem?SPMT mi píše golmana,je v tom nějaký rozdíl kdybych dal útočníka?díky za odpověď!
Hadis

Post by Hadis »

Big El wrote:
Thelxiap wrote:Jsem se prihlasil do Ceske ligy. Nekdo rikal ze rozpisy na zapasy budou v sekci 5.liga A,B,C. Ja se tam dival, ale nic tam nebylo a kde mam zjistit, s kym budu hrat ? Nevim komu poslat pozvanku atd.
Myslím, že je ještě třeba nějakou dobu vydržet. Docela bych tipoval, že se nový ročník ČL rozběhne až od příští sezóny. Přidávám jeden užitečný link, kde je i mnoho o ČL a ČP, ale ani tam to zatím není rozlosované, tak vydrž chce to nějaký čas a jistě to zabere i nějakou tu práci :wink:

http://www.soccerproject.co.cz/

česká liga je už rozlosována :!: :!: :!: :!:
Dal jsem tu práci a v sobotu kolem 14:00 to dodělal.
Nejdříve v pondělí to bude zveřejněné na ligovém webu, poté, co dám Angeemu zelenou ke zvěřejnění ( potřebuju udělat kontrolu, jestli tam mám všechny přihlášené ).
čl začne nejdříve po startu nové sezóny, tzn. že na pozvánky je spousta času :wink:
Los poháru bude nejdříve v polovině nadcházejícího týdne.
AC Had Bozak

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”