Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

Big El wrote: Jen technická: zranění tam nebylo - to střídání byl gólman za hráče z pole, když gólman dostal červenou...
Jj, máš pravdu, zranění tam nebylo; to si random asi řekl, že by už to bylo vůči mně moc kruté :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
mouven
Member of the Soccer Project Association

Post by mouven »

tom17 wrote:Jj, máš pravdu, zranění tam nebylo; to si random asi řekl, že by už to bylo vůči mně moc kruté :)
Njn a vcera pro tebe smolna remiza se mnou..koukam zacatek tydne a same radosti..jinak promin a muzu rict, ze prvni bod z acka jsem si predstavoval trochu jinak.. aspon trochu zaslouzene,..
FK Bolka FOREVER
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no tak mi to vítězství aspon trochu přejte :lol:

Je mi samozřejmě líto, že to "odnesl" zrovna Resi a den předtím Bono...ale holt abych se zachránil, musím bodovat i proti čechům ... no a dvě redky pro oba golmany, to jsem taky snad ještě neviděl a to měl Resi agresi o 25% menší než já ;)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
bono25
Team President

Post by bono25 »

PaTTTTrick wrote:no tak mi to vítězství aspon trochu přejte :lol:

Je mi samozřejmě líto, že to "odnesl" zrovna Resi a den předtím Bono...ale holt abych se zachránil, musím bodovat i proti čechům ... no a dvě redky pro oba golmany, to jsem taky snad ještě neviděl a to měl Resi agresi o 25% menší než já ;)
Pan klikař :lol: škoda včerejších dvou bodů, mohl jsem se vyhřívat na výsluní 8)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

bono25 wrote:

Pan klikař :lol: škoda včerejších dvou bodů, mohl jsem se vyhřívat na výsluní 8)
njn, můj tým nemá na výkony skoro proti nikomu v A divizi šanci, moje jediná šance je snad slušný managerský schopnosti :twisted: a hlavně nízká agrese. I když ty 95%-100% rozhodčí jsou dost na náhodu, a taky je moc nemusím, tak pro mě pořád lepší než rozhodčí 20% - 30%.....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

mouven wrote:
tom17 wrote:Jj, máš pravdu, zranění tam nebylo; to si random asi řekl, že by už to bylo vůči mně moc kruté :)
Njn a vcera pro tebe smolna remiza se mnou..koukam zacatek tydne a same radosti..jinak promin a muzu rict, ze prvni bod z acka jsem si predstavoval trochu jinak.. aspon trochu zaslouzene,..
Není za co se omlouvat. Kdyby to bylo o prostém součtu výkonů, tak by to byla trocha nuda, ne?
Hlavně koukej ten bodový účet rozšířit; většina Rumunů zatím docela čile obchoduje, tak by záchrana nemusela být zas tak nereálná :wink:
VIASTORE
tom17
Team President

Post by tom17 »

ale holt abych se zachránil, musím bodovat i proti čechům ...
Věřím, že máš navíc než jen na "pouhou" záchranu :wink:
VIASTORE
bono25
Team President

Post by bono25 »

tom17 wrote:
Není za co se omlouvat. Kdyby to bylo o prostém součtu výkonů, tak by to byla trocha nuda, ne?
Hlavně koukej ten bodový účet rozšířit; většina Rumunů zatím docela čile obchoduje, tak by záchrana nemusela být zas tak nereálná :wink:

myslím, že nikdo z nás Čechů nemůže pomýšlet na příčky nejvyšší, takže jen budeme čeřit vodu od 2. místa dál...a my starousedlíci bychom se měli zachránit - třeba na úkor všech Rumunů :lol: ale nejsem zas takovej fanoušek sci-fi :D
mouven

Post by mouven »

No tak v noci bych snad uz mel poprve vyhrat..hraju se Spartou doma.. tak koho jinyho porazit, kdyz jsem 15 nez toho 16:-D Ale ted me ceka serie slabsich souperu, tak pak budu moct realne rict, jak to vypada.. Zatim jsem ted byl trochu zkleslej a ze sezonu zabalim:-) ALe po prostudovani souperu, kdyz treba Juvenardus zacal rozprodavat a nalada je konecne tam kde ma byt, tak to zkusime znova rozjet.. a tentokrat lip:-D

edit: Tak se zadarilo a vyhra je doma.. ted to potvrdit zitra u Gargzdas.. souper ma agresory od 30-50, tak to by mela byt moje vyhoda.. rozhodci je 56 teda klidne by mohl mit i o neco vic, tak uvidime.. Mit 7 bodu by bylo fajn navic v po a ut hraju doma s Juvenardusem a Rapidem..takze pro me dalsi dva hratelni souperi navic oba doma..
FK Bolka FOREVER
oslicek

Post by oslicek »

mouven wrote:No tak v noci bych snad uz mel poprve vyhrat..hraju se Spartou doma.. tak koho jinyho porazit, kdyz jsem 15 nez toho 16:-D Ale ted me ceka serie slabsich souperu, tak pak budu moct realne rict, jak to vypada.. Zatim jsem ted byl trochu zkleslej a ze sezonu zabalim:-) ALe po prostudovani souperu, kdyz treba Juvenardus zacal rozprodavat a nalada je konecne tam kde ma byt, tak to zkusime znova rozjet.. a tentokrat lip:-D

edit: Tak se zadarilo a vyhra je doma.. ted to potvrdit zitra u Gargzdas.. souper ma agresory od 30-50, tak to by mela byt moje vyhoda.. rozhodci je 56 teda klidne by mohl mit i o neco vic, tak uvidime.. Mit 7 bodu by bylo fajn navic v po a ut hraju doma s Juvenardusem a Rapidem..takze pro me dalsi dva hratelni souperi navic oba doma..
no, vypada to dobre, ze by se vsichni cesi mohli zachranit - ale jak psal bono, asi se hraje jen od druheho mista dal...

me dneska nastvala v lize nehorazna neprofesionalita mych hracu - hral sem proti rumunovi a oba rumuni v me zakladni jedenactce se nechali v utkani vyloucit a prohral sem 5:4 :-(.
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:

me dneska nastvala v lize nehorazna neprofesionalita mych hracu - hral sem proti rumunovi a oba rumuni v me zakladni jedenactce se nechali v utkani vyloucit a prohral sem 5:4 :-(.
tak za to bych je vyhodil z týmu...to bylo zcela jistě domluvený :lol: já zítra očekávám první letošní prohru
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no já po třech úspěšných zápasech s rozhodčími kolem 95%, ze kterých jsem vykouzlil 7b, zítra hraji u Oslíčka a protože rozhodčí má něco kolem 42%, tak musím doufat, že mi trochu random pomůže 8) ... přeci jen se mi na Čechy letos daří, tak ted jen to nezakřiknout ;)
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:no já po třech úspěšných zápasech s rozhodčími kolem 95%, ze kterých jsem vykouzlil 7b, zítra hraji u Oslíčka a protože rozhodčí má něco kolem 42%, tak musím doufat, že mi trochu random pomůže 8) ... přeci jen se mi na Čechy letos daří, tak ted jen to nezakřiknout ;)
nezakřikl si to - nakonec to není debakl, ale prohra jen o gól :-). dělám si legraci - samozřejmě jsem šťastný za výhru, protože sem s ní moc nepočítal.
bono25
Team President

Post by bono25 »

i já jsem spokojen s bodem na hřišti 14. týmu v tabulce :)
mouven

Post by mouven »

Ach jo, tak jsem to v patek podelal.. Teda spis souper.. hral na soucet 156 a dostal 9 zlutejch a samozrejme bez cerveny a tak jsem prohral..skoda mohl jsem jit na 11 fleka a byly by to dulezity 3 body.. A jak psal Oslicek k ty zachrane..tak verim, ze vy 4 to zvladnete, ale ja asi nee:-D
FK Bolka FOREVER
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”