Jj, máš pravdu, zranění tam nebylo; to si random asi řekl, že by už to bylo vůči mně moc krutéBig El wrote: Jen technická: zranění tam nebylo - to střídání byl gólman za hráče z pole, když gólman dostal červenou...

Moderator: Czech Moderators
Jj, máš pravdu, zranění tam nebylo; to si random asi řekl, že by už to bylo vůči mně moc krutéBig El wrote: Jen technická: zranění tam nebylo - to střídání byl gólman za hráče z pole, když gólman dostal červenou...
Njn a vcera pro tebe smolna remiza se mnou..koukam zacatek tydne a same radosti..jinak promin a muzu rict, ze prvni bod z acka jsem si predstavoval trochu jinak.. aspon trochu zaslouzene,..tom17 wrote:Jj, máš pravdu, zranění tam nebylo; to si random asi řekl, že by už to bylo vůči mně moc kruté
Pan klikařPaTTTTrick wrote:no tak mi to vítězství aspon trochu přejte![]()
Je mi samozřejmě líto, že to "odnesl" zrovna Resi a den předtím Bono...ale holt abych se zachránil, musím bodovat i proti čechům ... no a dvě redky pro oba golmany, to jsem taky snad ještě neviděl a to měl Resi agresi o 25% menší než já
njn, můj tým nemá na výkony skoro proti nikomu v A divizi šanci, moje jediná šance je snad slušný managerský schopnostibono25 wrote:Pan klikařPaTTTTrick wrote:no tak mi to vítězství aspon trochu přejte![]()
Je mi samozřejmě líto, že to "odnesl" zrovna Resi a den předtím Bono...ale holt abych se zachránil, musím bodovat i proti čechům ... no a dvě redky pro oba golmany, to jsem taky snad ještě neviděl a to měl Resi agresi o 25% menší než jáškoda včerejších dvou bodů, mohl jsem se vyhřívat na výsluní
Není za co se omlouvat. Kdyby to bylo o prostém součtu výkonů, tak by to byla trocha nuda, ne?mouven wrote:Njn a vcera pro tebe smolna remiza se mnou..koukam zacatek tydne a same radosti..jinak promin a muzu rict, ze prvni bod z acka jsem si predstavoval trochu jinak.. aspon trochu zaslouzene,..tom17 wrote:Jj, máš pravdu, zranění tam nebylo; to si random asi řekl, že by už to bylo vůči mně moc kruté
Věřím, že máš navíc než jen na "pouhou" záchranuPaTTTTrick wrote:no tak mi to vítězství aspon trochu přejte![]()
ale holt abych se zachránil, musím bodovat i proti čechům ...
tom17 wrote:
Není za co se omlouvat. Kdyby to bylo o prostém součtu výkonů, tak by to byla trocha nuda, ne?
Hlavně koukej ten bodový účet rozšířit; většina Rumunů zatím docela čile obchoduje, tak by záchrana nemusela být zas tak nereálná
no, vypada to dobre, ze by se vsichni cesi mohli zachranit - ale jak psal bono, asi se hraje jen od druheho mista dal...mouven wrote:No tak v noci bych snad uz mel poprve vyhrat..hraju se Spartou doma.. tak koho jinyho porazit, kdyz jsem 15 nez toho 16:-D Ale ted me ceka serie slabsich souperu, tak pak budu moct realne rict, jak to vypada.. Zatim jsem ted byl trochu zkleslej a ze sezonu zabalim:-) ALe po prostudovani souperu, kdyz treba Juvenardus zacal rozprodavat a nalada je konecne tam kde ma byt, tak to zkusime znova rozjet.. a tentokrat lip:-D
edit: Tak se zadarilo a vyhra je doma.. ted to potvrdit zitra u Gargzdas.. souper ma agresory od 30-50, tak to by mela byt moje vyhoda.. rozhodci je 56 teda klidne by mohl mit i o neco vic, tak uvidime.. Mit 7 bodu by bylo fajn navic v po a ut hraju doma s Juvenardusem a Rapidem..takze pro me dalsi dva hratelni souperi navic oba doma..
tak za to bych je vyhodil z týmu...to bylo zcela jistě domluvenýoslicek wrote:
me dneska nastvala v lize nehorazna neprofesionalita mych hracu - hral sem proti rumunovi a oba rumuni v me zakladni jedenactce se nechali v utkani vyloucit a prohral sem 5:4.
nezakřikl si to - nakonec to není debakl, ale prohra jen o gólPaTTTTrick wrote:no já po třech úspěšných zápasech s rozhodčími kolem 95%, ze kterých jsem vykouzlil 7b, zítra hraji u Oslíčka a protože rozhodčí má něco kolem 42%, tak musím doufat, že mi trochu random pomůže... přeci jen se mi na Čechy letos daří, tak ted jen to nezakřiknout