Divize A

Moderator: Czech Moderators

bono25
Team President

Re: Divize A

Post by bono25 »

jestli se nepletu, tak další áčkař vyprodává - Cetatea Rapid.
tom17
Team President

Post by tom17 »

bono25 wrote:jestli se nepletu, tak další áčkař vyprodává - Cetatea Rapid.
No nevím, na mě to moc dojmem výprodeje nepůsobí.
Prodává tři hráče, přičemž ve čtvrtek hraje ligu proti Babelki a v pátek je volno. Má tedy dost času náladu týmu zase zvednout.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
bono25
Team President

Post by bono25 »

tom17 wrote:
Prodává tři hráče, přičemž ve čtvrtek hraje ligu proti Babelki a v pátek je volno. Má tedy dost času náladu týmu zase zvednout.
vypadá to podle popisu svých hráčů...navíc pár hráčů mám s dost nízkou morálkou. Možná je to moje "jen" zbožné přání před úterním soubojem :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

bono25 wrote:
tom17 wrote:
vypadá to podle popisu svých hráčů...navíc pár hráčů mám s dost nízkou morálkou. Možná je to moje "jen" zbožné přání před úterním soubojem :lol:
Tož to jsem přehlédl :)
Tak uvidíme, zda je na ten trh postupně hodí...
VIASTORE
bono25
Team President

Post by bono25 »

tak se mi dnes páteční výhra vrátila i s úroky...prohra doma se Zoeloe 149:150 díky druhý žlutý v 75. minutě (rozhodčí kolem 50)....
a to jsem si tak věřil :evil:
oslicek
Member of the Soccer Project Association

Post by oslicek »

bono25 wrote:tak se mi dnes páteční výhra vrátila i s úroky...prohra doma se Zoeloe 149:150 díky druhý žlutý v 75. minutě (rozhodčí kolem 50)....
a to jsem si tak věřil :evil:
jo, letos hraje random docela dost (docela bych tipnul, ze je i nekde v popredi tabulky :mrgreen: ). zitra mas ale cetateu, ktery to vede od deseti k peti a vetsina jeho hracu dostala v poslednich dnech prezdivku "for sell", tak myslim, ze si body vyberes zase zpatky. jinak zitra to vypada na velky den ceskych tymu na SP - pokud zase nebudou nijak zvlast zasahovat do deni Mr. Random a Lady Luck, tak to vypada na pet vyher. budu to z vas mit asi nejtezsi-hraju s williamsem, ale dneska sem prodluzoval smlouvy, tak bych mel dat 149-150 zitra venku taky - no, a rozhodci 71 je pekelne nevyzpytatelny, ale asi to postavim na jednu cervenou a budu se modlit, aby prisla pozdeji...
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote: jo, letos hraje random docela dost (docela bych tipnul, ze je i nekde v popredi tabulky :mrgreen: ). zitra mas ale cetateu, ktery to vede od deseti k peti a vetsina jeho hracu dostala v poslednich dnech prezdivku "for sell", tak myslim, ze si body vyberes zase zpatky. jinak zitra to vypada na velky den ceskych tymu na SP - pokud zase nebudou nijak zvlast zasahovat do deni Mr. Random a Lady Luck, tak to vypada na pet vyher. budu to z vas mit asi nejtezsi-hraju s williamsem, ale dneska sem prodluzoval smlouvy, tak bych mel dat 149-150 zitra venku taky - no, a rozhodci 71 je pekelne nevyzpytatelny, ale asi to postavim na jednu cervenou a budu se modlit, aby prisla pozdeji...

málem ti vyšla předpověď...kdyby se mi teda nezranil RF a nespadl mi kvůli tomu výkon...Rumun nejspíš blafuje s výprodejem, abychom s ním už nepočítali.
mouven

Post by mouven »

bono25 wrote: málem ti vyšla předpověď...kdyby se mi teda nezranil RF a nespadl mi kvůli tomu výkon...Rumun nejspíš blafuje s výprodejem, abychom s ním už nepočítali.
Tak dneska jsi me Bono nepotesil:-) Ja mel zapas o preziti a Bizon se na to vyprdnul.. Zacina to vypadat, ze prvnich 8 bude v klidu a pak bude par vlcaku bojovat o dalsi 2 mista.. Ja se svym mistem spokojenej nejsem..hlavne teda s tim, ze z venku jsem neprivezl ani bod..sice ted budu mit sanci u Oslicka, ale tam bude nadeje jen s randomem:-) Mam 4 body ztratu a to neni zas tak hrozny..Ale timhle stylem to dal nepujde..Nevim, kde je chyba pac si myslim, ze kadr je na tom lip nez treba Catatea, ale asi spatna taktika a nevyzralost manazera..
FK Bolka FOREVER
bono25
Team President

Post by bono25 »

mouven wrote:
bono25 wrote: málem ti vyšla předpověď...kdyby se mi teda nezranil RF a nespadl mi kvůli tomu výkon...Rumun nejspíš blafuje s výprodejem, abychom s ním už nepočítali.
Tak dneska jsi me Bono nepotesil:-) Ja mel zapas o preziti a Bizon se na to vyprdnul.. Zacina to vypadat, ze prvnich 8 bude v klidu a pak bude par vlcaku bojovat o dalsi 2 mista.. Ja se svym mistem spokojenej nejsem..hlavne teda s tim, ze z venku jsem neprivezl ani bod..sice ted budu mit sanci u Oslicka, ale tam bude nadeje jen s randomem:-) Mam 4 body ztratu a to neni zas tak hrozny..Ale timhle stylem to dal nepujde..Nevim, kde je chyba pac si myslim, ze kadr je na tom lip nez treba Catatea, ale asi spatna taktika a nevyzralost manazera..

Rumun mě kliku jak od stodoly..tohle se mu příště jen tak nepovede, abych se přiznal, tak jsem tam jel pro 3 body, ale se zraněním nic neuděláš...
podle mýho se zachráníš, ale bude to o prsa 12-tileté Vietnamky :D
mouven

Post by mouven »

bono25 wrote: Rumun mě kliku jak od stodoly..tohle se mu příště jen tak nepovede, abych se přiznal, tak jsem tam jel pro 3 body, ale se zraněním nic neuděláš...
podle mýho se zachráníš, ale bude to o prsa 12-tileté Vietnamky :D
Jestli jo, tak ji klidne zaplatim plastiku:-D
FK Bolka FOREVER
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: wiliamse ted postupne zarizneme, ne? :-)
Tahle oslíčkova předpověď ale zatím vychází, pouze 1 bod z posledních 3 zápasů - pěkně jsme ho sundali z 1.místa :D
Teď by si ještě mohl ve čtvrtek zpravit chuť bono… :wink:
VIASTORE
bono25
Team President

Post by bono25 »

tom17 wrote:
oslicek wrote: wiliamse ted postupne zarizneme, ne? :-)
Tahle oslíčkova předpověď ale zatím vychází, pouze 1 bod z posledních 3 zápasů - pěkně jsme ho sundali z 1.místa :D
Teď by si ještě mohl ve čtvrtek zpravit chuť bono… :wink:
kéž by..ale mám ve středu pohár a on volno...a navíc mi tenhle týden dost nepřeje random, tak ti nevím :lol:
oslicek

Post by oslicek »

bono25 wrote:
kéž by..ale mám ve středu pohár a on volno...a navíc mi tenhle týden dost nepřeje random, tak ti nevím :lol:
neházej předčasně gun do rye. je na čase, aby se zase random obrátil nebo ustálil. abys měl šanci bojovat s resim o stříbro, místo williamse, tak ho musíš prostě porazit :-). věřím ti.

mj. co ten SP pohár? minulý ročník tě dostatečně nevytrestal? :mrgreen:
bono25
Team President

Post by bono25 »

oslicek wrote:
neházej předčasně gun do rye. je na čase, aby se zase random obrátil nebo ustálil. abys měl šanci bojovat s resim o stříbro, místo williamse, tak ho musíš prostě porazit :-). věřím ti.

mj. co ten SP pohár? minulý ročník tě dostatečně nevytrestal? :mrgreen:
já ti nevim..asi mě dost nevytrestal :lol: tuhle sezonu jsem chtěl vypadnout první týden, ale když se to nepovedlo, tak jsem si řekl, že mi je to letos souzený vyhrát 8)
ale důvod je asi jednodušší, 1.místo je daleko a sestup snad taky..tak proč nezkusit něco navíc?
bono25
Team President

Post by bono25 »

těsně, ale přece....soccer boys asi nebudou tenhle týden moc spokojení :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”