Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
jestli se nepletu, tak další áčkař vyprodává - Cetatea Rapid.
No nevím, na mě to moc dojmem výprodeje nepůsobí.bono25 wrote:jestli se nepletu, tak další áčkař vyprodává - Cetatea Rapid.
Prodává tři hráče, přičemž ve čtvrtek hraje ligu proti Babelki a v pátek je volno. Má tedy dost času náladu týmu zase zvednout.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
vypadá to podle popisu svých hráčů...navíc pár hráčů mám s dost nízkou morálkou. Možná je to moje "jen" zbožné přání před úterním soubojemtom17 wrote:No nevím, na mě to moc dojmem výprodeje nepůsobí.bono25 wrote:jestli se nepletu, tak další áčkař vyprodává - Cetatea Rapid.
Prodává tři hráče, přičemž ve čtvrtek hraje ligu proti Babelki a v pátek je volno. Má tedy dost času náladu týmu zase zvednout.

Tož to jsem přehlédlbono25 wrote:vypadá to podle popisu svých hráčů...navíc pár hráčů mám s dost nízkou morálkou. Možná je to moje "jen" zbožné přání před úterním soubojemtom17 wrote:No nevím, na mě to moc dojmem výprodeje nepůsobí.bono25 wrote:jestli se nepletu, tak další áčkař vyprodává - Cetatea Rapid.

Tak uvidíme, zda je na ten trh postupně hodí...
VIASTORE
tak se mi dnes páteční výhra vrátila i s úroky...prohra doma se Zoeloe 149:150 díky druhý žlutý v 75. minutě (rozhodčí kolem 50)....
a to jsem si tak věřil
a to jsem si tak věřil

jo, letos hraje random docela dost (docela bych tipnul, ze je i nekde v popredi tabulkybono25 wrote:tak se mi dnes páteční výhra vrátila i s úroky...prohra doma se Zoeloe 149:150 díky druhý žlutý v 75. minutě (rozhodčí kolem 50)....
a to jsem si tak věřil

oslicek wrote: jo, letos hraje random docela dost (docela bych tipnul, ze je i nekde v popredi tabulky). zitra mas ale cetateu, ktery to vede od deseti k peti a vetsina jeho hracu dostala v poslednich dnech prezdivku "for sell", tak myslim, ze si body vyberes zase zpatky. jinak zitra to vypada na velky den ceskych tymu na SP - pokud zase nebudou nijak zvlast zasahovat do deni Mr. Random a Lady Luck, tak to vypada na pet vyher. budu to z vas mit asi nejtezsi-hraju s williamsem, ale dneska sem prodluzoval smlouvy, tak bych mel dat 149-150 zitra venku taky - no, a rozhodci 71 je pekelne nevyzpytatelny, ale asi to postavim na jednu cervenou a budu se modlit, aby prisla pozdeji...
málem ti vyšla předpověď...kdyby se mi teda nezranil RF a nespadl mi kvůli tomu výkon...Rumun nejspíš blafuje s výprodejem, abychom s ním už nepočítali.
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak dneska jsi me Bono nepotesil:-) Ja mel zapas o preziti a Bizon se na to vyprdnul.. Zacina to vypadat, ze prvnich 8 bude v klidu a pak bude par vlcaku bojovat o dalsi 2 mista.. Ja se svym mistem spokojenej nejsem..hlavne teda s tim, ze z venku jsem neprivezl ani bod..sice ted budu mit sanci u Oslicka, ale tam bude nadeje jen s randomem:-) Mam 4 body ztratu a to neni zas tak hrozny..Ale timhle stylem to dal nepujde..Nevim, kde je chyba pac si myslim, ze kadr je na tom lip nez treba Catatea, ale asi spatna taktika a nevyzralost manazera..bono25 wrote: málem ti vyšla předpověď...kdyby se mi teda nezranil RF a nespadl mi kvůli tomu výkon...Rumun nejspíš blafuje s výprodejem, abychom s ním už nepočítali.
FK Bolka FOREVER
mouven wrote:Tak dneska jsi me Bono nepotesil:-) Ja mel zapas o preziti a Bizon se na to vyprdnul.. Zacina to vypadat, ze prvnich 8 bude v klidu a pak bude par vlcaku bojovat o dalsi 2 mista.. Ja se svym mistem spokojenej nejsem..hlavne teda s tim, ze z venku jsem neprivezl ani bod..sice ted budu mit sanci u Oslicka, ale tam bude nadeje jen s randomem:-) Mam 4 body ztratu a to neni zas tak hrozny..Ale timhle stylem to dal nepujde..Nevim, kde je chyba pac si myslim, ze kadr je na tom lip nez treba Catatea, ale asi spatna taktika a nevyzralost manazera..bono25 wrote: málem ti vyšla předpověď...kdyby se mi teda nezranil RF a nespadl mi kvůli tomu výkon...Rumun nejspíš blafuje s výprodejem, abychom s ním už nepočítali.
Rumun mě kliku jak od stodoly..tohle se mu příště jen tak nepovede, abych se přiznal, tak jsem tam jel pro 3 body, ale se zraněním nic neuděláš...
podle mýho se zachráníš, ale bude to o prsa 12-tileté Vietnamky

-
- Member of the Soccer Project Association
Jestli jo, tak ji klidne zaplatim plastiku:-Dbono25 wrote: Rumun mě kliku jak od stodoly..tohle se mu příště jen tak nepovede, abych se přiznal, tak jsem tam jel pro 3 body, ale se zraněním nic neuděláš...
podle mýho se zachráníš, ale bude to o prsa 12-tileté Vietnamky
FK Bolka FOREVER
Tahle oslíčkova předpověď ale zatím vychází, pouze 1 bod z posledních 3 zápasů - pěkně jsme ho sundali z 1.místaoslicek wrote: wiliamse ted postupne zarizneme, ne?

Teď by si ještě mohl ve čtvrtek zpravit chuť bono…

VIASTORE
kéž by..ale mám ve středu pohár a on volno...a navíc mi tenhle týden dost nepřeje random, tak ti nevímtom17 wrote:Tahle oslíčkova předpověď ale zatím vychází, pouze 1 bod z posledních 3 zápasů - pěkně jsme ho sundali z 1.místaoslicek wrote: wiliamse ted postupne zarizneme, ne?![]()
Teď by si ještě mohl ve čtvrtek zpravit chuť bono…

neházej předčasně gun do rye. je na čase, aby se zase random obrátil nebo ustálil. abys měl šanci bojovat s resim o stříbro, místo williamse, tak ho musíš prostě porazitbono25 wrote:
kéž by..ale mám ve středu pohár a on volno...a navíc mi tenhle týden dost nepřeje random, tak ti nevím

mj. co ten SP pohár? minulý ročník tě dostatečně nevytrestal?

já ti nevim..asi mě dost nevytrestaloslicek wrote:
neházej předčasně gun do rye. je na čase, aby se zase random obrátil nebo ustálil. abys měl šanci bojovat s resim o stříbro, místo williamse, tak ho musíš prostě porazit. věřím ti.
mj. co ten SP pohár? minulý ročník tě dostatečně nevytrestal?

ale důvod je asi jednodušší, 1.místo je daleko a sestup snad taky..tak proč nezkusit něco navíc?
těsně, ale přece....soccer boys asi nebudou tenhle týden moc spokojení