PaTTTTrick wrote:Tak i my jdeme dál a zůstáváme jedním ze 108 českých týmů, kteří zatím žijou.... takže stále přeji štěstí všem..
Jinak v osudí je poslední H-divizní celek
No ale jeho tým moc na H divizní celek nevypadá

Moderator: Czech Moderators
PaTTTTrick wrote:Tak i my jdeme dál a zůstáváme jedním ze 108 českých týmů, kteří zatím žijou.... takže stále přeji štěstí všem..
Jinak v osudí je poslední H-divizní celek
Je to doma, do slova i do písmene. Doma je postup, který byl z kategorie lehčích, dokonce jsme si dovolili, před zápasem prodat hráče a jít do něj s týmovkou 95% a doma je i příští zápas.kopeckar wrote:Příští zápas sice hrajeme venku, ale náš soupeř E-divizní belgický tým S.K. Pijpelheide má stadion pro 28.000 diváků a tak bychom mohli opět něco získat. Naším cílem je opět postoupit dále.
No, jen aby to byl ještě souboj dvou C-čkařůkopeckar wrote: No a příště jdeme do plusu a doufám že i dále. Hrajeme doma už tuto sobotu s Baníkem Ostrava s.p. a domácí prostředí by mohlo být jazýčkem na miskách vah v C-divizním souboji.![]()
Pšššššššššššššššššššššt.Hadis wrote:No, jen aby to byl ještě souboj dvou C-čkařůkopeckar wrote: No a příště jdeme do plusu a doufám že i dále. Hrajeme doma už tuto sobotu s Baníkem Ostrava s.p. a domácí prostředí by mohlo být jazýčkem na miskách vah v C-divizním souboji.![]()
![]()
![]()
No, Tomasz obávaný je, ne že ne. Jen je otázka, zda se víc obávají při penaltách soupeři, nebo spoluhráči. Ale u nás bude mít vždy úctu. Hráč, který jednu penaltu nedá a jde na další je prostě frajerLibo wrote:Libo Team - FC SLOV4N Liberec 2:1
muj obavny penaltovy suter Tomasz Krzysztalowicz, ktery je schopny i v jednom zapase nedat dve penatly, tentokrate nezavahal, asi chudak tusi, ze na jeho mista se uz shani nova posila.
Michal Kejchal wrote:No, mě na tom losu těší pouze domácí prostředí - bude to už osmý zápas domaVenku jsem hrál zatím pouze jednou, ale počítám, že pokud se mi podaří postoupit, tak si ten pech určitě vyberu ve finálových kolech...
Každopádně do zápasu jdeme bez stresu, bereme ho jako předsezónní přípravu na boje v Áčku.
No co dodat. Pěkný koníček.oslicek wrote:spíš jedna humoristická vložka - účinkování v letošním SP Cupu mě stálo 2.487.492 EUR (plusy 2.326.175 a minusy 4.813.667) při třech zápasech doma a pěti venku. při mé přestupové strategii to dává dva vkusné hráče, ale při pohledu na ligu to nic moc neřeší - jen bych asi skončil čtvrtý. odtamtud mě zítra sesadí mouven, takže je to jen rozdíl jednoho umístění.
doufám, že sem svými finančními čísly nasadil laťku dostatečně vysoko
jinak přeju všem čechům úspěch v poháru a ať nejlepší čech je zároveň vítězem poháru.
oslicek wrote:jinak přeju všem čechům úspěch v poháru a ať nejlepší čech je zároveň vítězem poháru.