Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by kopeckar »

Pokud máte v týmu hráče, kterého vůbec nenasazujete do zápasů má po nějakém čase morálku. Pokud ho chcete dostat zpět nahoru, musí hrát několik zápasů denně. Doba za kterou se dostane zpět na 100% a počet zápasů k tomu potřebných lze jednoduše snížit takto : Hráče dáte 3x za sebou na trh a hned zase zpět. Po prvním kolečku jde z 0 na 13, po druhém jde na 16 a po třetím na 17%. Toto ušetří cca 4 zápasy a 2 hrací dny. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
puzzle

Post by puzzle »

kopeckar wrote:Pokud máte v týmu hráče, kterého vůbec nenasazujete do zápasů má po nějakém čase morálku. Pokud ho chcete dostat zpět nahoru, musí hrát několik zápasů denně. Doba za kterou se dostane zpět na 100% a počet zápasů k tomu potřebných lze jednoduše snížit takto : Hráče dáte 3x za sebou na trh a hned zase zpět. Po prvním kolečku jde z 0 na 13, po druhém jde na 16 a po třetím na 17%. Toto ušetří cca 4 zápasy a 2 hrací dny. :mrgreen:

jo? a neni to spíš naopak mě se zdá že když juniora pošlu na trh tak mu morálka spíš klesne ne?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

puzzle wrote:
kopeckar wrote:Pokud máte v týmu hráče, kterého vůbec nenasazujete do zápasů má po nějakém čase morálku. Pokud ho chcete dostat zpět nahoru, musí hrát několik zápasů denně. Doba za kterou se dostane zpět na 100% a počet zápasů k tomu potřebných lze jednoduše snížit takto : Hráče dáte 3x za sebou na trh a hned zase zpět. Po prvním kolečku jde z 0 na 13, po druhém jde na 16 a po třetím na 17%. Toto ušetří cca 4 zápasy a 2 hrací dny. :mrgreen:

jo? a neni to spíš naopak mě se zdá že když juniora pošlu na trh tak mu morálka spíš klesne ne?
no když jí má nulovou tak už mu nemá kam klesnout :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Azor

Post by Azor »

Tak to díky.. to jsem nevěděl a teď mi to vcelku posloužilo. A u 4 kolečka už mu morálka už klesne nebo se zase zvýší?? :wink:
kopeckar

Post by kopeckar »

Azor wrote:
Tak to díky.. to jsem nevěděl a teď mi to vcelku posloužilo. A u 4 kolečka už mu morálka už klesne nebo se zase zvýší?? :wink:
Už neroste. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
puzzle

Post by puzzle »

Měl bych takový dotaz, když vylepšuju stadion tak jaký rozdíl mezi tribunama je lepší mět tribuny přiměřeně stejně velké nebo klidně 20.000 1.000 1.000 1.000?? :roll:

tom17
Team President

Post by tom17 »

puzzle wrote:Měl bych takový dotaz, když vylepšuju stadion tak jaký rozdíl mezi tribunama je lepší mět tribuny přiměřeně stejně velké nebo klidně 20.000 1.000 1.000 1.000?? :roll:
Podle mě to nehraje vůbec žádnou roli.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Slanec

Post by Slanec »

tom17 wrote:
puzzle wrote:Měl bych takový dotaz, když vylepšuju stadion tak jaký rozdíl mezi tribunama je lepší mět tribuny přiměřeně stejně velké nebo klidně 20.000 1.000 1.000 1.000?? :roll:
Podle mě to nehraje vůbec žádnou roli.
Doplním. Nehraje to žádnou roli, jsou manažeři (jako já), kteří se na stadion dívají jako na komplex a proto chtějí mít všude stejný počet míst bez ohledu na to, že postavení 3 x 1000 (každý 1000 za 1 125 000........3 x 1 125 000 = 3 375 000) je dražší než postavení naráz 3000 míst (3 250 000). Beru tu nejlevnější hranici.

EDIT: Plus je to, že postavení 3 x 1000 míst v jednu chvíli ti potrvá max 10 dní a naráz 3000 min 13 dní :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Azor

Post by Azor »

Už jsem se na to jednou ptal,ale zapoměl jsem na to: Hraje styl nějakou roli? tak třeba když hraji beton,tak musím dát styl 0,nebo s imůžu dát jaký styl chci? :wink:
Last edited by Azor on Sun Nov 29, 2009 4:27 pm, edited 1 time in total.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Azor wrote:Už jsem se na to jednou psal,ale zapoměl jsem na to: Hraje styl nějakou roli? tak třeba když hraji beton,tak musím dát styl 0,nebo s imůžu dát jaký styl chci? :wink:
asi to nebude věta vytržená přímo z manuálu,ale já bych to stručně vysvětlil asi tak, že když dáš beton a styl 0 tak vyhraješ 1:0 a když dáš beton styl 100 tak vyhraješ 4:3...žiju v tom, že styl ovlivňuje jenom počet šancí :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
léblík

Post by léblík »

Papa Bouba Diop wrote:
Azor wrote:Už jsem se na to jednou psal,ale zapoměl jsem na to: Hraje styl nějakou roli? tak třeba když hraji beton,tak musím dát styl 0,nebo s imůžu dát jaký styl chci? :wink:
asi to nebude věta vytržená přímo z manuálu,ale já bych to stručně vysvětlil asi tak, že když dáš beton a styl 0 tak vyhraješ 1:0 a když dáš beton styl 100 tak vyhraješ 4:3...žiju v tom, že styl ovlivňuje jenom počet šancí :)
Já teda osobně když hraji beton se stylem 0 tak hraji an remízu a většinou to vychází :P
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
dzara20
Assistant Manager

Post by dzara20 »

zdravim , jak je to z prestupy mezi 2tymy ? Chtel bych koupit od kamose hraca ,ale jiz sem od nej koupil kdysi hraca (v 30sezone) momentalne je 32sezona , kdesi jsem cetl ,ze je tam rozmezi 2sezony , jak to je , pujde mi od nej ten hrac koupit ? dik za odpoved
edit:
Abych upresnil otazku , vim ze kazde 2sezony , ale je to presne na dny od predchoziho datumu ? nebo ciste jen podle sezony
Manager : dzara82

Team : Milovice C.F.

F79
puzzle

Post by puzzle »

dzara20 wrote:zdravim , jak je to z prestupy mezi 2tymy ? Chtel bych koupit od kamose hraca ,ale jiz sem od nej koupil kdysi hraca (v 30sezone) momentalne je 32sezona , kdesi jsem cetl ,ze je tam rozmezi 2sezony , jak to je , pujde mi od nej ten hrac koupit ? dik za odpoved
edit:
Abych upresnil otazku , vim ze kazde 2sezony , ale je to presne na dny od predchoziho datumu ? nebo ciste jen podle sezony
Pokud je to na dvě sezony, (tím si nejsem jistý) tak to určitě bude přesně na den.

lotky
Team President

Post by lotky »

nějáký novinky tady, který bych měl svejm lenochodům vysvětlit? :) Nebo je všechno při starym? :)
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

lotky wrote:nějáký novinky tady, který bych měl svejm lenochodům vysvětlit? :) Nebo je všechno při starym? :)
Vítej. No myslím že nic moc, snad jenom okamžitý přestup, a omezení přátelkých turnajů (když máš soukromý tur pro 50K nemůžeš zvát háčkaře a géčkaře, nebo tak nějak) ale nevím přesně kdys to zabalil :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”