Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Pokud máte v týmu hráče, kterého vůbec nenasazujete do zápasů má po nějakém čase morálku. Pokud ho chcete dostat zpět nahoru, musí hrát několik zápasů denně. Doba za kterou se dostane zpět na 100% a počet zápasů k tomu potřebných lze jednoduše snížit takto : Hráče dáte 3x za sebou na trh a hned zase zpět. Po prvním kolečku jde z 0 na 13, po druhém jde na 16 a po třetím na 17%. Toto ušetří cca 4 zápasy a 2 hrací dny. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
kopeckar wrote:Pokud máte v týmu hráče, kterého vůbec nenasazujete do zápasů má po nějakém čase morálku. Pokud ho chcete dostat zpět nahoru, musí hrát několik zápasů denně. Doba za kterou se dostane zpět na 100% a počet zápasů k tomu potřebných lze jednoduše snížit takto : Hráče dáte 3x za sebou na trh a hned zase zpět. Po prvním kolečku jde z 0 na 13, po druhém jde na 16 a po třetím na 17%. Toto ušetří cca 4 zápasy a 2 hrací dny.
jo? a neni to spíš naopak mě se zdá že když juniora pošlu na trh tak mu morálka spíš klesne ne?
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

-
no když jí má nulovou tak už mu nemá kam klesnoutpuzzle wrote:kopeckar wrote:Pokud máte v týmu hráče, kterého vůbec nenasazujete do zápasů má po nějakém čase morálku. Pokud ho chcete dostat zpět nahoru, musí hrát několik zápasů denně. Doba za kterou se dostane zpět na 100% a počet zápasů k tomu potřebných lze jednoduše snížit takto : Hráče dáte 3x za sebou na trh a hned zase zpět. Po prvním kolečku jde z 0 na 13, po druhém jde na 16 a po třetím na 17%. Toto ušetří cca 4 zápasy a 2 hrací dny.
jo? a neni to spíš naopak mě se zdá že když juniora pošlu na trh tak mu morálka spíš klesne ne?

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Tak to díky.. to jsem nevěděl a teď mi to vcelku posloužilo. A u 4 kolečka už mu morálka už klesne nebo se zase zvýší??kopeckar wrote:Pokud máte v týmu hráče, kterého vůbec nenasazujete do zápasů má po nějakém čase morálku. Pokud ho chcete dostat zpět nahoru, musí hrát několik zápasů denně. Doba za kterou se dostane zpět na 100% a počet zápasů k tomu potřebných lze jednoduše snížit takto : Hráče dáte 3x za sebou na trh a hned zase zpět. Po prvním kolečku jde z 0 na 13, po druhém jde na 16 a po třetím na 17%. Toto ušetří cca 4 zápasy a 2 hrací dny.

-
Už neroste.Azor wrote:Tak to díky.. to jsem nevěděl a teď mi to vcelku posloužilo. A u 4 kolečka už mu morálka už klesne nebo se zase zvýší??kopeckar wrote:Pokud máte v týmu hráče, kterého vůbec nenasazujete do zápasů má po nějakém čase morálku. Pokud ho chcete dostat zpět nahoru, musí hrát několik zápasů denně. Doba za kterou se dostane zpět na 100% a počet zápasů k tomu potřebných lze jednoduše snížit takto : Hráče dáte 3x za sebou na trh a hned zase zpět. Po prvním kolečku jde z 0 na 13, po druhém jde na 16 a po třetím na 17%. Toto ušetří cca 4 zápasy a 2 hrací dny.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Měl bych takový dotaz, když vylepšuju stadion tak jaký rozdíl mezi tribunama je lepší mět tribuny přiměřeně stejně velké nebo klidně 20.000 1.000 1.000 1.000?? 

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

Podle mě to nehraje vůbec žádnou roli.puzzle wrote:Měl bych takový dotaz, když vylepšuju stadion tak jaký rozdíl mezi tribunama je lepší mět tribuny přiměřeně stejně velké nebo klidně 20.000 1.000 1.000 1.000??
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
Doplním. Nehraje to žádnou roli, jsou manažeři (jako já), kteří se na stadion dívají jako na komplex a proto chtějí mít všude stejný počet míst bez ohledu na to, že postavení 3 x 1000 (každý 1000 za 1 125 000........3 x 1 125 000 = 3 375 000) je dražší než postavení naráz 3000 míst (3 250 000). Beru tu nejlevnější hranici.tom17 wrote:Podle mě to nehraje vůbec žádnou roli.puzzle wrote:Měl bych takový dotaz, když vylepšuju stadion tak jaký rozdíl mezi tribunama je lepší mět tribuny přiměřeně stejně velké nebo klidně 20.000 1.000 1.000 1.000??
EDIT: Plus je to, že postavení 3 x 1000 míst v jednu chvíli ti potrvá max 10 dní a naráz 3000 min 13 dní

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Už jsem se na to jednou ptal,ale zapoměl jsem na to: Hraje styl nějakou roli? tak třeba když hraji beton,tak musím dát styl 0,nebo s imůžu dát jaký styl chci? 

Last edited by Azor on Sun Nov 29, 2009 4:27 pm, edited 1 time in total.
-
asi to nebude věta vytržená přímo z manuálu,ale já bych to stručně vysvětlil asi tak, že když dáš beton a styl 0 tak vyhraješ 1:0 a když dáš beton styl 100 tak vyhraješ 4:3...žiju v tom, že styl ovlivňuje jenom počet šancíAzor wrote:Už jsem se na to jednou psal,ale zapoměl jsem na to: Hraje styl nějakou roli? tak třeba když hraji beton,tak musím dát styl 0,nebo s imůžu dát jaký styl chci?

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Já teda osobně když hraji beton se stylem 0 tak hraji an remízu a většinou to vycházíPapa Bouba Diop wrote:asi to nebude věta vytržená přímo z manuálu,ale já bych to stručně vysvětlil asi tak, že když dáš beton a styl 0 tak vyhraješ 1:0 a když dáš beton styl 100 tak vyhraješ 4:3...žiju v tom, že styl ovlivňuje jenom počet šancíAzor wrote:Už jsem se na to jednou psal,ale zapoměl jsem na to: Hraje styl nějakou roli? tak třeba když hraji beton,tak musím dát styl 0,nebo s imůžu dát jaký styl chci?

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
zdravim , jak je to z prestupy mezi 2tymy ? Chtel bych koupit od kamose hraca ,ale jiz sem od nej koupil kdysi hraca (v 30sezone) momentalne je 32sezona , kdesi jsem cetl ,ze je tam rozmezi 2sezony , jak to je , pujde mi od nej ten hrac koupit ? dik za odpoved
edit:
Abych upresnil otazku , vim ze kazde 2sezony , ale je to presne na dny od predchoziho datumu ? nebo ciste jen podle sezony
edit:
Abych upresnil otazku , vim ze kazde 2sezony , ale je to presne na dny od predchoziho datumu ? nebo ciste jen podle sezony
Manager : dzara82
Team : Milovice C.F.
F79
Team : Milovice C.F.
F79
Pokud je to na dvě sezony, (tím si nejsem jistý) tak to určitě bude přesně na den.dzara20 wrote:zdravim , jak je to z prestupy mezi 2tymy ? Chtel bych koupit od kamose hraca ,ale jiz sem od nej koupil kdysi hraca (v 30sezone) momentalne je 32sezona , kdesi jsem cetl ,ze je tam rozmezi 2sezony , jak to je , pujde mi od nej ten hrac koupit ? dik za odpoved
edit:
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

nějáký novinky tady, který bych měl svejm lenochodům vysvětlit?
Nebo je všechno při starym? 

old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
Vítej. No myslím že nic moc, snad jenom okamžitý přestup, a omezení přátelkých turnajů (když máš soukromý tur pro 50K nemůžeš zvát háčkaře a géčkaře, nebo tak nějak) ale nevím přesně kdys to zabalillotky wrote:nějáký novinky tady, který bych měl svejm lenochodům vysvětlit?Nebo je všechno při starym?

Andrew - Sokol Čejč