Divize A

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by kopeckar »

Michal Kejchal wrote:Světlým okamžikem tak zůstávají především páteční 31. narozeniny jedné z největších hvězd SP a největší opory klubu Totemo Baka Pavla DonkeyKINGa Kúdely. S přáním všeho nejlepšího se kromě manažera připojují také hráči a celý realizační tým :)
Taky pěkný. Holt věk nezastavíš. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

Michal Kejchal wrote:
oslicek wrote: klidně tě na třetí místo pustím - jakékoliv jednociferné umístění je pro mě super. mám týden českorumunského přátelství a z toho moc bodů nekouká...
Tak Oslíček dodržel slovo a pustil mě na třetí místo. Navíc se mu týden českorumunského přátelství vydařil, takže průběžně okupuje druhou pozici.
Díky tomu uvidí náš stadion v pondělí přímou bitvu o druhé místo. Oslíčci budou po víkendu (narozdíl od manažera) jistě odpočatí, což nám věci poněkud komplikuje.
Světlým okamžikem tak zůstávají především páteční 31. narozeniny jedné z největších hvězd SP a největší opory klubu Totemo Baka Pavla DonkeyKINGa Kúdely. S přáním všeho nejlepšího se kromě manažera připojují také hráči a celý realizační tým :)
Pavel děkuje za gratulaci a mrzí ho, že si asi nebude moci v pondělí kopnout, protože jeho náhradník by měl konečně dát 76 a proto se bude bohužel Pavel dívat pouze z tribuny. vzhledem k nedělnímu regionálnímu semifinále českého poháru, kdy sem si nepřipravil vhodnou pozici do odvety je ale možné, že ČP upřednostním a vyběhne na tebe béčko, tj. i Kúdela na svoji derniéru.

jinak sem měl, co se týče umístění, snovou půlsezónu - o druhém místě se nesnilo ani Janu Tleskačovi. Na body sem zatím tři body nad nejoptimističtějším plánem, který byl plánován na záchranu - počítal sem sedm domácích výher plus šest venkovních proher + dva týmy v přestavbě. myslím, že většina českých manažerů bude z půlsezónou jakž takž spokojena a jsme na dobré cestě divizi A počeštit.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Ze 4.týdne zisk šesti bodů a spokojenost – na víc jsem prostě neměl. Zatím jsem se usadil na 4.místě s jednobodovou ztrátou na druhého oslíčka. Konečné 2.místo by bylo skvělé a myslím, že není nereálné; uvidíme ale, jak se mi budou vyhýbat zranění, poněvadž vzhledem k věkovému složení mého kádru a pomalému obnovování fyzičky pociťuji každé zranění hodně citelně (oproti třeba stavu před třemi sezónami).

Jinak celkem příjemným překvapením jsou pro mě výkony MikeF a pupajdího (vzhledem ke skutečnosti, že měl období, kdy se opravdu neostýchal co se týká tranferů), naopak tak dole jsem vůbec nečekal Pattricka. Tabulka je ale vyrovnaná, 5. a 14.místo dělí pouhých 7 bodů, takže na konci příštího týdne to už může vypadat úplně jinak.

Tak hodně zdaru do odvet :!:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tom17 wrote: Jinak celkem příjemným překvapením jsou pro mě výkony MikeF a pupajdího (vzhledem ke skutečnosti, že měl období, kdy se opravdu neostýchal co se týká tranferů),:
No je pravdou , že s náladou 70% jsme neměli šanci vubec cokoli vymýšlet a když jsem to vytáhl na 100% - tak jsem odehrál 3 mače a 3krát vítězně .
Uvidím,co se bude dát vymyslet v pondělí na Tebe , bohužel jsme vyfasovali rozhodčího 63% což jsou největší záludnáci a špatně se s nimi pracuje.
každopádně tento týden ukázal,že umíme být v A divizi dustojným soupeřem , což překvapilo i mne samotného :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

I já přeji všem čechům štěstí do odvet......

..co se mého nedůstojného výkonu týče, smůla se mi lepí na paty.... neuremizuji ani shodný výkon.... a dnes, když mám mít podle BS o 1% lepší výkon a tajně doufám ve výhru, mi rozhodčí 44% vyloučí rovnou červenou hráče s agresí 7%, takže zasloužená prohra....k tomu dvě epidemie zranění, které postihly vždy jeden post...... no pořád si říkám, že horší už to nebude, ale pořád mě to dokáže překvapit :lol:

zabalit to nechci, ale vidím to bledě.....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
agamator
Team Manager

Post by agamator »

Chmelaři jsou v poločase sezony velice spokojení 8) , podařilo se nám všechny domácí zápasy vyhrát, což dalo základ současnému neuvěřitelnému pátému místu...kdyby takhle liga skončila, tak bych považoval své plánované jednosezónní působení v divizi A za velice vydařené...uvidíme jak se popereme v druhé polovině, když nám pomalu začínají odpadat staříci. Představenstvo se namlsalo a původní cíl záchrany soutěže zvedlo na 6. místo :twisted: . GL všem Čechům do dalších bojů!!!
Agamator, FK CHMEL, C.6
mouven

Post by mouven »

Hezkyyy Pupajdi, ale uklidnim te, ze nejsi jedinej blbec:-D Ja jsem taky ve ctvrtek perlil nehoraznym zpusobem.. Nejak mi nevyslo uterni nastaveni, tak jsem sel do ligy asi s 97 moralkou, tak jsem musel skoro vsem chlapcum prihodit prasule, aby po ty blbosti byla nejaka nadeje a prijdu rano a koukam prohra a na rozhodciho 37 bylo nastaveno 70:-D vubec nevim, jak je to mozny, protoze mam vsude pro jistotu predvolenou 100:-D
Jinak pro me je 8 misto hezky, ale je to desne vyrovnany.. cil je zachrana, takze toho se budu drzet.. CML je mirne proti, kdyz mi nedala ani jednou a vzala 2 body s Patrikem:-( Jediny na co jsem vazne hrdej je, ze jsem porazil vsechny cizaky:-D Kdyz nepocitam Julia.. Takze s Rumuna a Belgicanama skore 6-0-0 a se zbytkem 1-1-7:-D
FK Bolka FOREVER
oslicek

Post by oslicek »

mouven wrote: Jediny na co jsem vazne hrdej je, ze jsem porazil vsechny cizaky:-D Kdyz nepocitam Julia.. Takze s Rumuna a Belgicanama skore 6-0-0 a se zbytkem 1-1-7:-D
kdyz nepocitam Julia, tak mam 5-1-0, ale je to ovlivneny tim, ze prvni zapas venku v teto sezone hraju az v 21. kole (u cartuse sem ve 14. kole nehral a vyhral kontumacne, protoze zrovna sklizel na hristi brambory ci co).
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

FC Letenská šlechta - Viastore 2 : 3

výkony - 146:150
diváci : 17.000 vyprodáno

Čůrání proti větru nám nikdy moc nešlo a tak jsem si nakonec v 83.minutě kápnul na kalhoty :mrgreen: (redka)
Na bodík by ale stejně asi nebylo, protože jsem si bez redky počítal na tuhle agre 148 .
Škoda ,že Tom k utkání nepřistoupil jako minulý týden na půdě U utd
Pohled na tabulku mne ted moc netěší - pod čarou jen já s bratry rumuny :lol: a že jich tam mám kolem sebe .
tom17
Team President

Post by tom17 »

pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta - Viastore 2 : 3

výkony - 146:150
diváci : 17.000 vyprodáno

Čůrání proti větru nám nikdy moc nešlo a tak jsem si nakonec v 83.minutě kápnul na kalhoty :mrgreen: (redka)
Na bodík by ale stejně asi nebylo, protože jsem si bez redky počítal na tuhle agre 148 .
Škoda ,že Tom k utkání nepřistoupil jako minulý týden na půdě U utd
Pohled na tabulku mne ted moc netěší - pod čarou jen já s bratry rumuny :lol: a že jich tam mám kolem sebe .
Mel jsi docela smulu v tom, ze po dvou tydnech lepeni sestavy, jak se dalo, jsem proti Tobe nastoupil takrka v idealnim slozeni. Proti utd jsem na hriste poslal to nejlepsi, co v tu chvili slo, vic nez vykon 143 ale z toho nebyl.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
mouven

Post by mouven »

novy rekord v dnesnim zapase s Chmelem, kde vsechno vyslo a krasny vykon 149 samozrejme vitezny.. Bohuzel 5-14 misto je strasne vyrovnany a necekal jsem, ze to takovy bude a trochu to komplikuje primarni cil zachranu a s dnesnim vykonem vznikl dalsi cil a to vykon 150.. ten se neslucuje s prvnim cilem.. proste jsem si zarekl, co chci splnit a co se musi stat a neco se uz stalo neco se brzy stane a vsechno je to na nic..
FK Bolka FOREVER
kopeckar

Post by kopeckar »

mouven wrote:novy rekord v dnesnim zapase s Chmelem, kde vsechno vyslo a krasny vykon 149 samozrejme vitezny.. Bohuzel 5-14 misto je strasne vyrovnany a necekal jsem, ze to takovy bude a trochu to komplikuje primarni cil zachranu a s dnesnim vykonem vznikl dalsi cil a to vykon 150.. ten se neslucuje s prvnim cilem.. proste jsem si zarekl, co chci splnit a co se musi stat a neco se uz stalo neco se brzy stane a vsechno je to na nic..
Gratulace pane kolego. Hlavu vzhůru, bojujte a keep smilling. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
dawron
Team President

Post by dawron »

Koukám na tu Vaši tabulku a je to fakt mazec. Rozdíl mezi 9. a 14. místem tři body? Hezky pěkně! Držím palce, ať Vás pod čarou zůstane co nejméně.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

dawron wrote:Koukám na tu Vaši tabulku a je to fakt mazec. Rozdíl mezi 9. a 14. místem tři body? Hezky pěkně! Držím palce, ať Vás pod čarou zůstane co nejméně.
I když tam nastrkáme ty rumuny,tak stejně zbyde černej Petr na jednoho čecha :roll: a bohužel žádnej jinej adept na shození tam už není , takže nejlepší varianta je jeden čech z kola ven . největší pravděpodobnost toho máme asi My.
mouven

Post by mouven »

Pupajdi nehazej flintu do zita.. jeste mame pred sebou hodne kol.. Ja jsem dneska diky randomu udrzel pod carou Bunika a letos poprve mi CML neco dalo a ve ctvrtek se pokusim pod caru dostat u, ale bude to hodne tezky.. Sice hraju doma a on hraje pohar, ale mam zraneny dve CB a treti ma stop, tak budu muset vymyslet nejakou novou taktiku..:-(
FK Bolka FOREVER
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”