Michal Kejchal wrote:oslicek wrote:
klidně tě na třetí místo pustím - jakékoliv jednociferné umístění je pro mě super. mám týden českorumunského přátelství a z toho moc bodů nekouká...
Tak Oslíček dodržel slovo a pustil mě na třetí místo. Navíc se mu týden českorumunského přátelství vydařil, takže průběžně okupuje druhou pozici.
Díky tomu uvidí náš stadion v pondělí přímou bitvu o druhé místo. Oslíčci budou po víkendu (narozdíl od manažera) jistě odpočatí, což nám věci poněkud komplikuje.
Světlým okamžikem tak zůstávají především páteční 31. narozeniny jedné z největších hvězd SP a největší opory klubu Totemo Baka Pavla DonkeyKINGa Kúdely. S přáním všeho nejlepšího se kromě manažera připojují také hráči a celý realizační tým

Pavel děkuje za gratulaci a mrzí ho, že si asi nebude moci v pondělí kopnout, protože jeho náhradník by měl konečně dát 76 a proto se bude bohužel Pavel dívat pouze z tribuny. vzhledem k nedělnímu regionálnímu semifinále českého poháru, kdy sem si nepřipravil vhodnou pozici do odvety je ale možné, že ČP upřednostním a vyběhne na tebe béčko, tj. i Kúdela na svoji derniéru.
jinak sem měl, co se týče umístění, snovou půlsezónu - o druhém místě se nesnilo ani Janu Tleskačovi. Na body sem zatím tři body nad nejoptimističtějším plánem, který byl plánován na záchranu - počítal sem sedm domácích výher plus šest venkovních proher + dva týmy v přestavbě. myslím, že většina českých manažerů bude z půlsezónou jakž takž spokojena a jsme na dobré cestě divizi A počeštit.