Toť otázkaMichal Kejchal wrote: Mimochodem, koho hodláš stáhnout pod čáru? Rumun to asi nebude, dneska u nás zahrál 150...
Divize A
Moderator: Czech Moderators
- 
				pupajdi13
 - Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A
- 
				kopeckar

Tady bude dnes někdo nasratý, že pane pupajdi. Takovou šanci jste dneska měl na import bodů a vzdal jste to předem. To vás může mrzet pane kolego. Bojujte.  

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
						55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
- 
				pupajdi13

Mě by ani ta redka nepomohla, Juliu jí dostal díky tomu,že já hrál agr 0 .kopeckar wrote:Tady bude dnes někdo nasratý, že pane pupajdi. Takovou šanci jste dneska měl na import bodů a vzdal jste to předem. To vás může mrzet pane kolego. Bojujte.
Pro mne jsou duležitý jiný zápasy , např hned ten čvrteční doma s MikeF
Bojujeme,bojujeme.
- 
				JuliusCaesar
 - Coach

Neviem, velmi tomu nerozumiem, ale nevidim ziadnu priamu suvislost medzi agresivitou, ktoru hra super, a tym ako dostanem karty. Podla mna som bol dnes len na zlej strane variacie, vdaka comu si mohol bodovat (aj ked teda chapem preco si to vypustil) 
.

- 
				pupajdi13

Souvislost to ma velikou,ale to bys mel jako zkuseny manager vedet

- 
				JuliusCaesar
 - Coach

Dostal som standardny pocet kariet, pre danu prisnost rozhodcu. To, ze jedna z toho bola cervena v 1x. minute je podla mna len variacia (takisto ako napr. sest zapasov dozadu http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=32 ). Ja tam ziadnu priamu suvislost nevidim (aj ked teda ruku do ohna by som zato nedal 
).

- 
				pupajdi13

Vysvetlím pres SZ, ale az v noci,az dorazím z tyhle predvanocňí pakarny

- 
				tomkycz

nic mu neříkej už takhle toho ví a umí mocpupajdi13 wrote:Vysvetlím pres SZ, ale az v noci,az dorazím z tyhle predvanocňí pakarny
- 
				dawron
 - Team President

Klídek, Pupajdí ví co dělá. Jen ho nech, ať mu nakuká brouky do hlavy.tomkycz wrote:nic mu neříkej už takhle toho ví a umí mocpupajdi13 wrote:Vysvetlím pres SZ, ale az v noci,az dorazím z tyhle predvanocňí pakarnyještě aby pak věděl víc než my...
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

My máme slabý kádr jak hovado!
- 
				kopeckar

Ježiši, doufám, že mu nelátne, že unavení hráči hrajou nejlíp.dawron wrote:Klídek, Pupajdí ví co dělá. Jen ho nech, ať mu nakuká brouky do hlavy.tomkycz wrote:nic mu neříkej už takhle toho ví a umí mocještě aby pak věděl víc než my...
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
						55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Pupajdi: "...Pro mne jsou duležitý jiný zápasy , např hned ten čvrteční doma s MikeF  
 Bojujeme,bojujeme."
Pro mně teď budou důležité všechny zápasy až do konce sezóny. Bohužel mi tento týden CML nepřeje a před naším zápasem jsem přišel o 3 hráče základu, kteří skončili na marodce a jeden se vykartoval. Bohužel marodi se vrátí až na pondělní zápas, takže nebudou moct nastoupit ani v pátek proti Agamátorovi. Takže nezbývá než doufat v zázrak a každý bod z těchto zápasů bude mít cenu zlata. Pokud zápasy nedopadnou podle mých představ, tak mně bude těšit jen to, že body nepoputují do zahraničí.
  Pokud by se povedlo u utd poslat do Béčka, tak by to byla paráda. Nezbývá než spojit české síly a soupeřům z Rumunska nedarovat nic zadarmo.

Pro mně teď budou důležité všechny zápasy až do konce sezóny. Bohužel mi tento týden CML nepřeje a před naším zápasem jsem přišel o 3 hráče základu, kteří skončili na marodce a jeden se vykartoval. Bohužel marodi se vrátí až na pondělní zápas, takže nebudou moct nastoupit ani v pátek proti Agamátorovi. Takže nezbývá než doufat v zázrak a každý bod z těchto zápasů bude mít cenu zlata. Pokud zápasy nedopadnou podle mých představ, tak mně bude těšit jen to, že body nepoputují do zahraničí.
- 
				pupajdi13

Musíte se všichni snažit a já bych ho v posledním kole dorazilMikeF wrote: Pokud by se povedlo u utd poslat do Béčka, tak by to byla paráda. Nezbývá než spojit české síly a soupeřům z Rumunska nedarovat nic zadarmo.
- 
				Michal Kejchal
 - Team Board Member

Tak nevím, jestli tu "národnostní otázku" trochu moc neprožívátepupajdi13 wrote:Musíte se všichni snažit a já bych ho v posledním kole dorazilMikeF wrote: Pokud by se povedlo u utd poslat do Béčka, tak by to byla paráda. Nezbývá než spojit české síly a soupeřům z Rumunska nedarovat nic zadarmo.![]()
FC Strakapùd
http://www.spnoviny.wz.cz
						http://www.spnoviny.wz.cz
- 
				PaTTTTrick

tak já dneska udělal vyznamný krok k záchraně.... vypadnul jsem z poháru.....  

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!  

)
						- 
				mouven

Hmmmm zas CML zauradovalo a Blsany o de me odvezli bodik za remizu po vykonech 142-135 v muj prospech:-( Snad ty 2 body nebudou v zaverecnem uctovani moc chybet..

FK Bolka FOREVER