Toť otázkaMichal Kejchal wrote: Mimochodem, koho hodláš stáhnout pod čáru? Rumun to asi nebude, dneska u nás zahrál 150...

Moderator: Czech Moderators
Toť otázkaMichal Kejchal wrote: Mimochodem, koho hodláš stáhnout pod čáru? Rumun to asi nebude, dneska u nás zahrál 150...
Mě by ani ta redka nepomohla, Juliu jí dostal díky tomu,že já hrál agr 0 .kopeckar wrote:Tady bude dnes někdo nasratý, že pane pupajdi. Takovou šanci jste dneska měl na import bodů a vzdal jste to předem. To vás může mrzet pane kolego. Bojujte.
nic mu neříkej už takhle toho ví a umí mocpupajdi13 wrote:Vysvetlím pres SZ, ale az v noci,az dorazím z tyhle predvanocňí pakarny
Klídek, Pupajdí ví co dělá. Jen ho nech, ať mu nakuká brouky do hlavy.tomkycz wrote:nic mu neříkej už takhle toho ví a umí mocpupajdi13 wrote:Vysvetlím pres SZ, ale az v noci,az dorazím z tyhle predvanocňí pakarnyještě aby pak věděl víc než my...
Ježiši, doufám, že mu nelátne, že unavení hráči hrajou nejlíp.dawron wrote:Klídek, Pupajdí ví co dělá. Jen ho nech, ať mu nakuká brouky do hlavy.tomkycz wrote:nic mu neříkej už takhle toho ví a umí mocještě aby pak věděl víc než my...
Musíte se všichni snažit a já bych ho v posledním kole dorazilMikeF wrote: Pokud by se povedlo u utd poslat do Béčka, tak by to byla paráda. Nezbývá než spojit české síly a soupeřům z Rumunska nedarovat nic zadarmo.
Tak nevím, jestli tu "národnostní otázku" trochu moc neprožívátepupajdi13 wrote:Musíte se všichni snažit a já bych ho v posledním kole dorazilMikeF wrote: Pokud by se povedlo u utd poslat do Béčka, tak by to byla paráda. Nezbývá než spojit české síly a soupeřům z Rumunska nedarovat nic zadarmo.![]()