Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Hadis
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Hadis »

To ne, tak to není, Ti Tvoji hráči jsou strašný lemry a proto, když odjedeš, tak jim spadne řemen a s*rou na to.
To není mnou. :lol: :lol:
AC Had Bozak

kopeckar

Post by kopeckar »

Hadis wrote:To ne, tak to není, Ti Tvoji hráči jsou strašný lemry a proto, když odjedeš, tak jim spadne řemen a s*rou na to.
Teda vy jste na něj tvrdej pane. Mám strach, aby se nesesypal. Pravda bolí. Je to citlivá duše a mohlo by se ho dotknout, že mrhá svůj čas nadarmo. Doufám, že ho nebudete mít na svědomí. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

kopeckar wrote:
Hadis wrote:To ne, tak to není, Ti Tvoji hráči jsou strašný lemry a proto, když odjedeš, tak jim spadne řemen a s*rou na to.
Teda vy jste na něj tvrdej pane. Mám strach, aby se nesesypal. Pravda bolí. Je to citlivá duše a mohlo by se ho dotknout, že mrhá svůj čas nadarmo. Doufám, že ho nebudete mít na svědomí. :mrgreen:
Já vím, pravda bolí, ale přece mu nebudu mazat med kolem huby :lol: :lol: :lol:
Však si to v červnu vyříkáme.
Až dá něco za hlídání, potom se zlepší i přístup :lol: :lol: možná :wink:
AC Had Bozak

Big El

Post by Big El »

Hadis wrote:
kopeckar wrote:
Já vím, pravda bolí, ale přece mu nebudu mazat med kolem huby :lol: :lol: :lol:
Však si to v červnu vyříkáme.
Až dá něco za hlídání, potom se zlepší i přístup :lol: :lol: možná :wink:
Dám, dám. Co proto! Počkej v červnu! Ale jsem spokojen. Vždyť máš stejný přístup k týmu mému i svému, jak jsem teď pochopil.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

Hadis wrote:Až dá něco za hlídání, potom se zlepší i přístup :lol: :lol: možná :wink:
No to jsou mi věci, pan komisař si otvírá firmu HADIS - Teamsitting sro. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

A jeste k tem vlastnostem hrace ?? Nekde pises ze trenovat ty tucne nejdulezitejsi ale me se nic neukazuje ktere to jsou...a potom mam trenovat toto a nebo energii ted vsem kdyz jsou skoro vsichni na minimum??? Pak tu treba mam hrace ktery ma prihravky pouze na 80% a uz jsou oznaceny cervene v detailech hrace... :shock: No chlapi to bude jeste rachot se mnou.... :lol: :lol:A kdyz jsme u te energie...bral jsem to skoro jako fyzicku takze jak mam pochopit tu energii ted ??? Co mi prinese co ne?? Diky jste super ale mam toho jeste mraky na vas... :D
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
Big El

Post by Big El »

Proluxis wrote:A jeste k tem vlastnostem hrace ?? Nekde pises ze trenovat ty tucne nejdulezitejsi ale me se nic neukazuje ktere to jsou...a potom mam trenovat toto a nebo energii ted vsem kdyz jsou skoro vsichni na minimum??? Pak tu treba mam hrace ktery ma prihravky pouze na 80% a uz jsou oznaceny cervene v detailech hrace... :shock: No chlapi to bude jeste rachot se mnou.... :lol: :lol:
Hlavní vlastnosti vidíš tučně v případě, že si rozklikneš detail hráče. Ale jsou to ty, které jsou u každého z nich napsány na posledních dvou místech. Konkrétně: hlavičky a střelba u útočníků, přihrávky a tvorba hry u záložníků, hlavičky a bránění u obránců a reflex a hrát vpřed u gólmanů. Osobně hráče trénuju v tomto pořadí: Obě hlavní vlastnosti, pak postupně všechny ostatní vlastnosti, pak dotrénuju ty vlastnosti, které mu během trénování "spadly" a nakonec trénuju energii. Na energii pak trénink nechávám, když je hráč komplet dotrénovaný. Takhle asi Mošna myslel svá slova.

Jinak pokud se ti přihrávky (či jakákoli jiná vlastnost) u hráče zastavily na 80%, ber to jako "mírně pozitivní" zprávu. Rozmezí na kterém se hráči můžou jednotlivé vlastnosti zastavit, je 50-100. Čili 75 je mírný nadprůměr, i když nic extra. U energie a skryté je to rozmezí 70-100.

Jinak ptej se dál, zatím trpělivost máme :lol: :lol: :lol: A je pravda, že na začátek toho je prostě hodně...
Elnino Prague

MošnaM

Post by MošnaM »

Proluxis wrote:.......A kdyz jsme u te energie...bral jsem to skoro jako fyzicku takze jak mam pochopit tu energii ted ??? Co mi prinese co ne?? ...
Energie dává hráči jedinou věc - zpomaluje únavu. Tedy hráči s vysokou energií klesá fyzička pomaleji, než hráči s energií nízkou, nebo žádnou. A ještě jinak řečeno - hráč bez energie se fyzicky zničí po jednom ligovém zápase a hráč s enegií vysokou zvládne v řadě i více takovýchto utkání. Ale přesto nemá cenu trénovat energii na začátku, protože tato vlastnost (jak už jsem psal) neustále při každé simulaci po procentech klesá, takže bys ji musel pořád dotrénovávat a zas bys neměl čas trénovat vlastnosti ostatní. Takže ještě jednou - nejdříve vytrénovat všechny skily a nakonec energii :wink: .
A pro jistotu doplním ještě informaci o fyzičce. Fyzička neovlivňuje hodnocení hráče a tím jeho maximální výkon, ale podle momentálního stavu přímo ovlivňuje výkon v zápase. A to tak, že za každé chybějící 3 procenta do sta, klesá oktuální výkon hráče o jeden výkonostní bod od maxima. Tedy například hráč s fyzičkou 91% zahraje o tři výkonostní body méně, než by mohl. Fyzička klesá po zápase (po ligovém, nebo pohárovém více, než po přáteláku, nebo turnaji) v závislosti na výši energie a taky s velkým podílem náhody - randomu, takže se nedá dopředu vědět, o kolik klesne přesně. Doplňuje se jednou denně - při ranní simulaci, a o kolik podle věku a tak, to už si fakt najdi v FAQ.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

MošnaM wrote:
Proluxis wrote:.......A kdyz jsme u te energie...bral jsem to skoro jako fyzicku takze jak mam pochopit tu energii ted ??? Co mi prinese co ne?? ...
Energie dává hráči jedinou věc - zpomaluje únavu. Tedy hráči s vysokou energií klesá fyzička pomaleji, než hráči s energií nízkou, nebo žádnou. A ještě jinak řečeno - hráč bez energie se fyzicky zničí po jednom ligovém zápase a hráč s enegií vysokou zvládne v řadě i více takovýchto utkání. Ale přesto nemá cenu trénovat energii na začátku, protože tato vlastnost (jak už jsem psal) neustále při každé simulaci po procentech klesá, takže bys ji musel pořád dotrénovávat a zas bys neměl čas trénovat vlastnosti ostatní. Takže ještě jednou - nejdříve vytrénovat všechny skily a nakonec energii :wink: .
A pro jistotu doplním ještě informaci o fyzičce. Fyzička neovlivňuje hodnocení hráče a tím jeho maximální výkon, ale podle momentálního stavu přímo ovlivňuje výkon v zápase. A to tak, že za každé chybějící 3 procenta do sta, klesá oktuální výkon hráče o jeden výkonostní bod od maxima. Tedy například hráč s fyzičkou 91% zahraje o tři výkonostní body méně, než by mohl. Fyzička klesá po zápase (po ligovém, nebo pohárovém více, než po přáteláku, nebo turnaji) v závislosti na výši energie a taky s velkým podílem náhody - randomu, takže se nedá dopředu vědět, o kolik klesne přesně. Doplňuje se jednou denně - při ranní simulaci, a o kolik podle věku a tak, to už si fakt najdi v FAQ.
OOO tak toto jsem potreboval hosi vedet abych se porad nemotal do te energie a pak hlavni vlastnosti stoji...super diky.Takze nemusi byt vse 100% kdyz je uz cerveny je to jeho maximum proste!! Je to tak??
..Meloon Cup..
kopeckar

Post by kopeckar »

Proluxis wrote:Takze nemusi byt vse 100% kdyz je uz cerveny je to jeho maximum proste!! Je to tak??
Chápeš to správně. Červená je stopka. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
puzzle

Post by puzzle »

kopeckar wrote:
Proluxis wrote:Takze nemusi byt vse 100% kdyz je uz cerveny je to jeho maximum proste!! Je to tak??
A to přesně dělá ty rozdíly mezi klubama bo jinak by všecí už měli všchn hráče na 100%
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Big El

Post by Big El »

puzzle wrote:
kopeckar wrote:
A to přesně dělá ty rozdíly mezi klubama bo jinak by všecí už měli všchn hráče na 100%
Osobně bych hráče se všema skillama na 100% nechtěl. To by určitě byla nafrněná primadona.

Ovšem kdyby měl všechny skilly na 98 tak bych ho už bral :wink:
Elnino Prague

Hadis

Post by Hadis »

Překonal jsem svoji lenost a zkontroloval jsem trénink po 18:00 simulaci.
Pouze u jednoho hráče jsem vyměnil trénovanou vlastnost.
Zítra to zkusím ještě jednou, pokud to bude zase u max 1-2 hráčů, budu pokračovat ve své teorii, že jednou denně stačí :lol:
AC Had Bozak

Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

Založil jsem topic pro nás Háčkaře do 50% tak snad se někdo přidá a budem sem lítat pouze pro rady... :lol: Dost je zápasů kde předem víme výsledek.. :wink: Alespon by páni Manageri mohli sledovat jak se ty jejich amatérští kolegové lepší...a rady nehází za hlavu...díky vám všem..a těšte se.. :lol: My tam kurna taky dorazíme..A,B,C... 8)
..Meloon Cup..
puzzle

Post by puzzle »

Proluxis wrote:Založil jsem topic pro nás Háčkaře do 50% tak snad se někdo přidá a budem sem lítat pouze pro rady... :lol: Dost je zápasů kde předem víme výsledek.. :wink: Alespon by páni Manageri mohli sledovat jak se ty jejich amatérští kolegové lepší...a rady nehází za hlavu...díky vám všem..a těšte se.. :lol: My tam kurna taky dorazíme..A,B,C... 8)
Neboj taky se dočkáš já hraju myslím 4 bo 5 sezonu a před sezonou jsem měl cíl se udžet a po dnešní výhře 4:3 nad 3 týmem tabulky mám cíl 3.místo. :lol:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”