To není mnou.

Moderator: Czech Moderators
Teda vy jste na něj tvrdej pane. Mám strach, aby se nesesypal. Pravda bolí. Je to citlivá duše a mohlo by se ho dotknout, že mrhá svůj čas nadarmo. Doufám, že ho nebudete mít na svědomí.Hadis wrote:To ne, tak to není, Ti Tvoji hráči jsou strašný lemry a proto, když odjedeš, tak jim spadne řemen a s*rou na to.
To není mnou.![]()
Já vím, pravda bolí, ale přece mu nebudu mazat med kolem hubykopeckar wrote:Teda vy jste na něj tvrdej pane. Mám strach, aby se nesesypal. Pravda bolí. Je to citlivá duše a mohlo by se ho dotknout, že mrhá svůj čas nadarmo. Doufám, že ho nebudete mít na svědomí.Hadis wrote:To ne, tak to není, Ti Tvoji hráči jsou strašný lemry a proto, když odjedeš, tak jim spadne řemen a s*rou na to.
To není mnou.![]()
Dám, dám. Co proto! Počkej v červnu! Ale jsem spokojen. Vždyť máš stejný přístup k týmu mému i svému, jak jsem teď pochopil.Hadis wrote:Já vím, pravda bolí, ale přece mu nebudu mazat med kolem hubykopeckar wrote:Teda vy jste na něj tvrdej pane. Mám strach, aby se nesesypal. Pravda bolí. Je to citlivá duše a mohlo by se ho dotknout, že mrhá svůj čas nadarmo. Doufám, že ho nebudete mít na svědomí.Hadis wrote:To ne, tak to není, Ti Tvoji hráči jsou strašný lemry a proto, když odjedeš, tak jim spadne řemen a s*rou na to.
To není mnou.![]()
![]()
![]()
![]()
Však si to v červnu vyříkáme.
Až dá něco za hlídání, potom se zlepší i přístup![]()
možná
No to jsou mi věci, pan komisař si otvírá firmu HADIS - Teamsitting sro.Hadis wrote:Až dá něco za hlídání, potom se zlepší i přístup![]()
možná
Hlavní vlastnosti vidíš tučně v případě, že si rozklikneš detail hráče. Ale jsou to ty, které jsou u každého z nich napsány na posledních dvou místech. Konkrétně: hlavičky a střelba u útočníků, přihrávky a tvorba hry u záložníků, hlavičky a bránění u obránců a reflex a hrát vpřed u gólmanů. Osobně hráče trénuju v tomto pořadí: Obě hlavní vlastnosti, pak postupně všechny ostatní vlastnosti, pak dotrénuju ty vlastnosti, které mu během trénování "spadly" a nakonec trénuju energii. Na energii pak trénink nechávám, když je hráč komplet dotrénovaný. Takhle asi Mošna myslel svá slova.Proluxis wrote:A jeste k tem vlastnostem hrace ?? Nekde pises ze trenovat ty tucne nejdulezitejsi ale me se nic neukazuje ktere to jsou...a potom mam trenovat toto a nebo energii ted vsem kdyz jsou skoro vsichni na minimum??? Pak tu treba mam hrace ktery ma prihravky pouze na 80% a uz jsou oznaceny cervene v detailech hrace...No chlapi to bude jeste rachot se mnou....
![]()
Energie dává hráči jedinou věc - zpomaluje únavu. Tedy hráči s vysokou energií klesá fyzička pomaleji, než hráči s energií nízkou, nebo žádnou. A ještě jinak řečeno - hráč bez energie se fyzicky zničí po jednom ligovém zápase a hráč s enegií vysokou zvládne v řadě i více takovýchto utkání. Ale přesto nemá cenu trénovat energii na začátku, protože tato vlastnost (jak už jsem psal) neustále při každé simulaci po procentech klesá, takže bys ji musel pořád dotrénovávat a zas bys neměl čas trénovat vlastnosti ostatní. Takže ještě jednou - nejdříve vytrénovat všechny skily a nakonec energiiProluxis wrote:.......A kdyz jsme u te energie...bral jsem to skoro jako fyzicku takze jak mam pochopit tu energii ted ??? Co mi prinese co ne?? ...
OOO tak toto jsem potreboval hosi vedet abych se porad nemotal do te energie a pak hlavni vlastnosti stoji...super diky.Takze nemusi byt vse 100% kdyz je uz cerveny je to jeho maximum proste!! Je to tak??MošnaM wrote:Energie dává hráči jedinou věc - zpomaluje únavu. Tedy hráči s vysokou energií klesá fyzička pomaleji, než hráči s energií nízkou, nebo žádnou. A ještě jinak řečeno - hráč bez energie se fyzicky zničí po jednom ligovém zápase a hráč s enegií vysokou zvládne v řadě i více takovýchto utkání. Ale přesto nemá cenu trénovat energii na začátku, protože tato vlastnost (jak už jsem psal) neustále při každé simulaci po procentech klesá, takže bys ji musel pořád dotrénovávat a zas bys neměl čas trénovat vlastnosti ostatní. Takže ještě jednou - nejdříve vytrénovat všechny skily a nakonec energiiProluxis wrote:.......A kdyz jsme u te energie...bral jsem to skoro jako fyzicku takze jak mam pochopit tu energii ted ??? Co mi prinese co ne?? ....
A pro jistotu doplním ještě informaci o fyzičce. Fyzička neovlivňuje hodnocení hráče a tím jeho maximální výkon, ale podle momentálního stavu přímo ovlivňuje výkon v zápase. A to tak, že za každé chybějící 3 procenta do sta, klesá oktuální výkon hráče o jeden výkonostní bod od maxima. Tedy například hráč s fyzičkou 91% zahraje o tři výkonostní body méně, než by mohl. Fyzička klesá po zápase (po ligovém, nebo pohárovém více, než po přáteláku, nebo turnaji) v závislosti na výši energie a taky s velkým podílem náhody - randomu, takže se nedá dopředu vědět, o kolik klesne přesně. Doplňuje se jednou denně - při ranní simulaci, a o kolik podle věku a tak, to už si fakt najdi v FAQ.
Chápeš to správně. Červená je stopka.Proluxis wrote:Takze nemusi byt vse 100% kdyz je uz cerveny je to jeho maximum proste!! Je to tak??
A to přesně dělá ty rozdíly mezi klubama bo jinak by všecí už měli všchn hráče na 100%kopeckar wrote:Chápeš to správně. Červená je stopka.Proluxis wrote:Takze nemusi byt vse 100% kdyz je uz cerveny je to jeho maximum proste!! Je to tak??
Osobně bych hráče se všema skillama na 100% nechtěl. To by určitě byla nafrněná primadona.puzzle wrote:A to přesně dělá ty rozdíly mezi klubama bo jinak by všecí už měli všchn hráče na 100%kopeckar wrote:Chápeš to správně. Červená je stopka.Proluxis wrote:Takze nemusi byt vse 100% kdyz je uz cerveny je to jeho maximum proste!! Je to tak??
Neboj taky se dočkáš já hraju myslím 4 bo 5 sezonu a před sezonou jsem měl cíl se udžet a po dnešní výhře 4:3 nad 3 týmem tabulky mám cíl 3.místo.Proluxis wrote:Založil jsem topic pro nás Háčkaře do 50% tak snad se někdo přidá a budem sem lítat pouze pro rady...Dost je zápasů kde předem víme výsledek..
Alespon by páni Manageri mohli sledovat jak se ty jejich amatérští kolegové lepší...a rady nehází za hlavu...díky vám všem..a těšte se..
My tam kurna taky dorazíme..A,B,C...