Dovolím si trochu poreferovat o zajímavém předposledním kole 32.sezóny, jak jsem ho viděl já:
FC Strakapůd - FC Widlaks 3:3 (výkony 147:147)
Michal jemně naznačil, že by se příští sezónu mohl přidat k honu na Julia. Škoda zraněného hráče, mohly být z toho i 3 body.
Viastore – u utd 2:2 (výkony 142:143)
Bohužel mně se můj zápas zvládnout nepodařilo, vzhledem ke 3 zraněným a 3 vykartovaným hráčům ze základní sestavy jsem dopředu tušil, že to bude velmi obtížný zápas. Při rozhodčím 86 jsme oba nastavili agresivitu 95 a ačkoli Účko vyslal do zápasu agresivnější hráče (5 nejagresivnějších Účka: 24,22,18,17,14; 5 mých nejagresivnějších: 16,9,8,6,4), červenalo se na mé straně. Ale jak už jsem výše uváděl, na random si příliš tuto sezónu stěžovat nemůžu. Julia tak v tuto chvíli už předběhnout nemohu.
PC Bonner - Bizone TM 2:3 (výkony 143:144)
Pattrick klíčový zápas žel nezvládl, rozhodčí mu vůbec nebyl nakloněn. Po 4 sezónách tak opouští nejvyšší divizi, ale věřím, že vzhledem ke svému kádru bude už v sezóně 34 nazpět.
Jeho sestup jsem však před sezónou nečekal.
FC Letenská šlechta - Bunicii 1:0 (výkony 145:138)
Trochu překvapivě (alespoň pro mě) se Buníci v sestupové hádance nijak neangažovali a odevzdali pupajdimu pokorně všechny 3 body.
The Williams Soccer Boys - FK Bolka FOREVER 2:2 (výkony 145:146)
Mouven zahrál v úterý venku hodně slušný výkon 146, za který obdržel ale pouze bod. Jím si však definitivně zajistil setrvání v nejvyšší soutěži i pro příští sezónu (nebo tu už měl před tímto kolem? – to si nejsem jistý) a reálně může pomýšlet na celkové 6.místo, což by znamenalo vylepšení loňského pěkného umístění ještě o stupínek.
Blšany - FCB Mikef 2:3 (výkony 130:140)
Bono již připravuje tým na další sezónu (7 transferů za posledních 5 dnů), takže si MikeF celkem pohodlně odvezl z Blšan 3 body.
Týmy
FK CHMEL a
Totemo Baka absolvovaly zápas s posledními 2 týmy, bezpečně naplno bodovaly a trochu si vylepšily skóre.
Před posledním kolem je rozhodnuto o umístění v první pětce (čtvrtý Michal a pátý Agamator si tedy můžou ještě umístění prohodit) a o pěti sestupujících. Šestý černý petr zbyde na někoho ze čtveřice u utd, FCB Mikef, FC Letenská šlechta a Bizone TM . Netřeba asi dodávat, že bych preferoval odchod rumunského týmu