Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

xixor wrote:

... A ještě jim u toho vyklepat zadek....
:mrgreen:
to měla bejt jako podpora ? :lol: :mrgreen: :lol:

jinak díky kucí za podporu, ukázal jsem ten topic ted v kabině a hned jsou mládenci víc natěšení na čtvrtou ranní :D

Edit : Buník tu už byl,ale zatím trenera neměnil, Patrezeho Bizon má 3 trejdy za poslední 3 dny , tudíž pokud to takhle vydrží tak by jsme mohli ráno oba uspět.
Last edited by pupajdi13 on Mon Dec 28, 2009 11:50 pm, edited 1 time in total.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
jancarik

Post by jancarik »

pupajdi13 wrote:
xixor wrote:

... A ještě jim u toho vyklepat zadek....
:mrgreen:
to měla bejt jako podpora ? :lol: :mrgreen: :lol:

jinak díky kucí za podporu, ukázal jsem ten topic ted v kabině a hned jsou mládenci víc natěšení na čtvrtou ranní :D
tak hlavne aby to zvladli pane drzime palec :wink:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
bono25
Team President

Post by bono25 »

Mám jít teda konat šerifskou práci? Ať se taky trošku přimotám do bojů o titul a o záchranu? :lol:
mouven

Post by mouven »

Tak jdu pomalu spat a stav je, ze Patrik i Bizon zurive prodluzovali smlouvy a asi padnou hodne vysoky cisla.. Ja vymenil trenera, ale i tak nevim, jestli to bude stacit... zalezi, jak k tomu williams pristoupi, ale snad mi muj plan 9 bodu neprekazi:-D Jinak Bunicii tu byl znova a zase trenera nemenil a ani nepodepisoval smlouvy, tak Pupajdi ma velkou sanci..
FK Bolka FOREVER
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mouven wrote: Jinak Bunicii tu byl znova a zase trenera nemenil a ani nepodepisoval smlouvy, tak Pupajdi ma velkou sanci..
tak se i stalo a rumuni jedou z Letné s prázdnou po výkonech 145 : 138 ( 1 : 0 )

Patréze svůj boj bohužel prohrál :? :?

Já se budu muset ve čvrtek modlit za Oslíka, že u Bizonů aspon bod ukope.
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:
mouven wrote: Jinak Bunicii tu byl znova a zase trenera nemenil a ani nepodepisoval smlouvy, tak Pupajdi ma velkou sanci..
tak se i stalo a rumuni jedou z Letné s prázdnou po výkonech 145 : 138 ( 1 : 0 )

Patréze svůj boj bohužel prohrál :? :?

Já se budu muset ve čvrtek modlit za Oslíka, že u Bizonů aspon bod ukope.
Bojujte pane. Držíme palce. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no a pro mě je vyřešeno... tak jako celou sezonu, ani tentokráte mi rozhodčí nepřál a tak se tu s Vámi loučím...snad ne na dlouho..... bizone má hráče s agresí 20-35% a já krom golmana s 0-8%..... a jak to dopadlo...přímá redka mému 8%..sice o chvíli později dostal i bizonák, ale co.....

... no nebudu brečet nad rozlitým mlíkem.... první sestup v životě, tak i to si člověk musí užít... byl jsem nejslabší a tak mám padáka... snad se mnou pošlete bizona :o)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

pupajdi13 wrote: Já se budu muset ve čvrtek modlit za Oslíka, že u Bizonů aspon bod ukope.
spíš bys měl porazit u utd a měl bys to pak jistý. s bizonem máme hráče oba okolo agr. 20-30 a rozhodčí má 100 % - tam klidně nastavím agresivitu, jakou si napíšeš :-) - chci dát 100 a modlit se, že dostanu maximálně o jednu červenou více a to ještě v posledních deseti minutách - pokud máš jinačí ideu, klidně si nechám poradit a nastavím to - půjde mi na něj kompletní áčko na 99/100.

škoda, že se Pattrickovi dneska nezadařilo - pomalu se stával spolu s bonem a resim itinerářem v áčku. doufám, že se co nevidět vrátí.

last but not least. gratulace juliovi k obhájení titulu - tentokrát to měl o něco napínavější než loni, nicméně byl opět o krůček nejlepší a vyhrál podle mě zaslouženě. příští sezónu se sem řítí xixor a i strakapúd bude mít tým o rok zkušenější. čekal bych, že spolu s resim nám tu předvedou na konci příští sezóny podobný adrenalín v boji o titul jako teď kluci v boji o záchranu.
mouven

Post by mouven »

No tak sicak Williams se mnou uhral remizku po vykonech 145-146, tak 9 bodu nebude, ale snad tech 7 uhraju a chtel bych skoncit na 7 nebo 6 miste:-) Skoda Patrika a Pupajdi makej!! Ja uz mam zachranu zajistenou a tak pomalu muzu zacit kalkulovat a letos toho bude asi viic..
FK Bolka FOREVER
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Edit Oslík: ja bych doporucil 95-
Stovkovy rozhodcí jsou krotky,mohlo by to ten bod urvat:)
Mozna by to chtelo nacíhnout do rumunskeho topicu.
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

mouven wrote:No tak sicak Williams se mnou uhral remizku po vykonech 145-146, tak 9 bodu nebude, ale snad tech 7 uhraju a chtel bych skoncit na 7 nebo 6 miste:-) Skoda Patrika a Pupajdi makej!! Ja uz mam zachranu zajistenou a tak pomalu muzu zacit kalkulovat a letos toho bude asi viic..
Hmm... říkal jsem si, že si nebudu té opakované provokace se třema bodama ze čtvrtka všímat, protože neměla reálné základy. Ale po dnešku, kdy jsem pro čtvrtek ztratil dalších 5 hráčů základu, už je to možný scénář... :?
dawron
Team President

Post by dawron »

Nazdar kucí, tak už je to oficiální: příští sezónu Vám budu dělat křoví. Už se na Vás moc těším. :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom17
Team President

Post by tom17 »

Dovolím si trochu poreferovat o zajímavém předposledním kole 32.sezóny, jak jsem ho viděl já:

FC Strakapůd - FC Widlaks 3:3 (výkony 147:147)
Michal jemně naznačil, že by se příští sezónu mohl přidat k honu na Julia. Škoda zraněného hráče, mohly být z toho i 3 body.

Viastore – u utd 2:2 (výkony 142:143)
Bohužel mně se můj zápas zvládnout nepodařilo, vzhledem ke 3 zraněným a 3 vykartovaným hráčům ze základní sestavy jsem dopředu tušil, že to bude velmi obtížný zápas. Při rozhodčím 86 jsme oba nastavili agresivitu 95 a ačkoli Účko vyslal do zápasu agresivnější hráče (5 nejagresivnějších Účka: 24,22,18,17,14; 5 mých nejagresivnějších: 16,9,8,6,4), červenalo se na mé straně. Ale jak už jsem výše uváděl, na random si příliš tuto sezónu stěžovat nemůžu. Julia tak v tuto chvíli už předběhnout nemohu.

PC Bonner - Bizone TM 2:3 (výkony 143:144)
Pattrick klíčový zápas žel nezvládl, rozhodčí mu vůbec nebyl nakloněn. Po 4 sezónách tak opouští nejvyšší divizi, ale věřím, že vzhledem ke svému kádru bude už v sezóně 34 nazpět.
Jeho sestup jsem však před sezónou nečekal.

FC Letenská šlechta - Bunicii 1:0 (výkony 145:138)
Trochu překvapivě (alespoň pro mě) se Buníci v sestupové hádance nijak neangažovali a odevzdali pupajdimu pokorně všechny 3 body.

The Williams Soccer Boys - FK Bolka FOREVER 2:2 (výkony 145:146)
Mouven zahrál v úterý venku hodně slušný výkon 146, za který obdržel ale pouze bod. Jím si však definitivně zajistil setrvání v nejvyšší soutěži i pro příští sezónu (nebo tu už měl před tímto kolem? – to si nejsem jistý) a reálně může pomýšlet na celkové 6.místo, což by znamenalo vylepšení loňského pěkného umístění ještě o stupínek.

Blšany - FCB Mikef 2:3 (výkony 130:140)
Bono již připravuje tým na další sezónu (7 transferů za posledních 5 dnů), takže si MikeF celkem pohodlně odvezl z Blšan 3 body.

Týmy FK CHMEL a Totemo Baka absolvovaly zápas s posledními 2 týmy, bezpečně naplno bodovaly a trochu si vylepšily skóre.

Před posledním kolem je rozhodnuto o umístění v první pětce (čtvrtý Michal a pátý Agamator si tedy můžou ještě umístění prohodit) a o pěti sestupujících. Šestý černý petr zbyde na někoho ze čtveřice u utd, FCB Mikef, FC Letenská šlechta a Bizone TM . Netřeba asi dodávat, že bych preferoval odchod rumunského týmu :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Tak tu jsem taky oficiálně..
Moc jsem se sem s mýma klukama těšil.. :D Splnil se mi sen... 8)
tom17
Team President

Post by tom17 »

FC NBG wrote:Tak tu jsem taky oficiálně..
Moc jsem se sem s mýma klukama těšil.. :D Splnil se mi sen... 8)
Vítáme Tě tu mezi námi; stejně tak dawrona, tomkycze a samozřejmě také xixora :wink:
Hodně zdaru :!:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”