No co se tyka mizerne ucasti, ja bych o tom taky nevedel, kdybych nedostal dve zpravy na SP

A myslim, ze nebudu sam. Ale ted uz k veci. Co se tyka terminu tak zatim netusim, jenom tak na okraj, patky maji v lednu terminy 15, 22 a 29, teda pokud se nemelo jednat o soboty. Normalne bych to asi taky prehledl, ale 13. ledna ma narozeniny moje hodne dobra kamaradka a urcite na jeji oslave nesmim chybet, ale zatim nevim, ktery patek se to bude konat, ale rikala az po vyplate, takze bych to videl na 22. nebo 29. Ale 100 pro to nevim. Co se tyka lokalit, tak ackoliv jsem z Ostravy, tak hospody u Svinova nebo Vitkovickeho nadrazi mi nic nerikaji, jsou to konciny, kde se moc nepohybuju, takze vubec netusim. Co se tyka Slezske, tam by to slo, i kdyz maji na Stodolni povest, ze si obcas na listek pripisi neco, co jste ve skutecnosti nepili. Jeste me napadla hospoda Spolek, je to taky zastavku od Uanu, zastavka Elektra a od ni asi pet minut, hospoda je naproti Krajskeho soudu, pokud se nepletu. Ale netusim, kolik tam stoji pivo a jake cepuji ci toci

Ale neni problem to zjistit.