Nemlč a pozvi nás k sobě..jancarik wrote:no nechci se vam do toho motat ale 32.- za pzen se mi vazne nezda moc snad naopakamoszamba wrote:S tou cenou piva to fakt ulítli. Snad se najde poblíž něco rozumnějšího.![]()
jo a kdyby stalo 30 vypijes max 10 tak si prave usetril 20.-![]()
![]()
uz mlcim...
Srazy manažerů
Moderator: Czech Moderators
-
Sokol Cejc
- Member of the Soccer Project Association
Re: Srazy manažerů
Andrew - Sokol Čejč
-
jancarik
je to divny ale znam je taky a docela dost tak dobre usetris 30.- jsou i jedinci tech uz moc neni co by usetrili i vicSokol Cejc wrote:Nemlč a pozvi nás k sobě..jancarik wrote:no nechci se vam do toho motat ale 32.- za pzen se mi vazne nezda moc snad naopakamoszamba wrote:S tou cenou piva to fakt ulítli. Snad se najde poblíž něco rozumnějšího.![]()
![]()
uz mlcim...Btw, znám lidi co dají i víc než 10 plzní
po pravde klido az pojedes do prahy tak se ozvy nacepuju ti jedno... tocit totiz neumim
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
Sokol Cejc
Mohl by nám Big El udělat nějakou hromadnou presentaci u Janči...zabili bychom tím několikero moušek narázjancarik wrote:po pravde klido az pojedes do prahy tak se ozvy nacepuju ti jedno... tocit totiz neumim
Snad Big El čte i tento topik
Andrew - Sokol Čejč
jancarik wrote:no nechci se vam do toho motat ale 32.- za pzen se mi vazne nezda moc snad naopakamoszamba wrote:S tou cenou piva to fakt ulítli. Snad se najde poblíž něco rozumnějšího.![]()
![]()
uz mlcim...
Já jsem zvyklý na radka za 24 +-. A už taky mlčím.
Kurňá na to že je na sokru hafo Ostravaku tak zatím účast mizerná.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Pánové, čtu. Jen jsem asi nedodal, že pracuju v oblasti Zdravého životního styluSokol Cejc wrote:Mohl by nám Big El udělat nějakou hromadnou presentaci u Janči...zabili bychom tím několikero moušek narázjancarik wrote:po pravde klido az pojedes do prahy tak se ozvy nacepuju ti jedno... tocit totiz neumim![]()
Snad Big El čte i tento topik
Nu, ale což. Pitný režim je koneckonců velmi důležitý a klientům ho hodně zdůrazňuju
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
xixor
Tak necháme to na Těšíňácích - jestli restauraci ve Svinově, nebo u ÚANu.
Ještě mě napadá - není nějaká slušná restaurace někde kolem nádraží ve Vítkách
Ještě mě napadá - není nějaká slušná restaurace někde kolem nádraží ve Vítkách
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Libo
No co se tyka mizerne ucasti, ja bych o tom taky nevedel, kdybych nedostal dve zpravy na SP
A myslim, ze nebudu sam. Ale ted uz k veci. Co se tyka terminu tak zatim netusim, jenom tak na okraj, patky maji v lednu terminy 15, 22 a 29, teda pokud se nemelo jednat o soboty. Normalne bych to asi taky prehledl, ale 13. ledna ma narozeniny moje hodne dobra kamaradka a urcite na jeji oslave nesmim chybet, ale zatim nevim, ktery patek se to bude konat, ale rikala az po vyplate, takze bych to videl na 22. nebo 29. Ale 100 pro to nevim. Co se tyka lokalit, tak ackoliv jsem z Ostravy, tak hospody u Svinova nebo Vitkovickeho nadrazi mi nic nerikaji, jsou to konciny, kde se moc nepohybuju, takze vubec netusim. Co se tyka Slezske, tam by to slo, i kdyz maji na Stodolni povest, ze si obcas na listek pripisi neco, co jste ve skutecnosti nepili. Jeste me napadla hospoda Spolek, je to taky zastavku od Uanu, zastavka Elektra a od ni asi pet minut, hospoda je naproti Krajskeho soudu, pokud se nepletu. Ale netusim, kolik tam stoji pivo a jake cepuji ci toci
Ale neni problem to zjistit.
-
zbynek..s
Možná zkusit napsat na SP poštu těm co hráli Banik cupamoszamba wrote: Já jsem zvyklý na radka za 24 +-. A už taky mlčím.
Kurňá na to že je na sokru hafo Ostravaku tak zatím účast mizerná.
to xixor: u Vítkovického nádraží je hospada/restaurace Eliáš
http://www.orio.cz/index.php/elia
I tam se dobře sedí
Kurňa zjištuji, že znám hospod okolo nádraží
-
zbynek..s
Tak jsem napsal všem co hráli SP cupzbynek..s wrote:Možná zkusit napsat na SP poštu těm co hráli Banik cup![]()
No, mě by nejlépe seděl ten termín 23.1. tam zatim nic nemam. A pokud mi tam nic nevleze tak bych určitě jel. A možná i 16.1 bych jel. Tam taky nic nemám, ale vypapadá to že budu. No a co se týče hospody- je mi to šumafuk, akorát bych chtěl, aby tu někdo dal jak se tam dostanu
Bo v Ostravě se umim bez problémů dostat na Bazaly a do fakultky 
-
kopeckar
Nechtěl jsi napsat na Bazaly a pak do fakultky?Azor wrote:Bo v Ostravě se umim bez problémů dostat na Bazaly a do fakultky
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
zbynek..s
kopeckar wrote:Nechtěl jsi napsat na Bazaly a pak do fakultky?Azor wrote:Bo v Ostravě se umim bez problémů dostat na Bazaly a do fakultky
Fifejdy jsou blíž
Tak já se taky rád přidám. Jak správně napsal Libo tak pátky vycházejí o den dříve a tak jsem pro pátek 22.1. nebo soboty 23.1. a 30.1. - jiné dny mi bohužel nevychází. A volba restaurace Eliáš u Vítkovického nádraží nezní špatně.
-
xixor
Tak pojďme hlasovat o výběru data a místa srazu, ať se nějak dohodnem
Já hlasuji takto:
DATUM: Pá 22.1.2009
MÍSTO: rest Eliáš ve Vítkovicích.
Já hlasuji takto:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
-
zbynek..s
Souhlasím a hlasuji uplně stejněxixor wrote:Tak pojďme hlasovat o výběru data a místa srazu, ať se nějak dohodnem![]()
Já hlasuji takto: