Veď asi tak, asi podľa abecedného poradia názvov tímov ako SP tímov.puzzle wrote:Aha já sem mysle že se to řadí podle abecedypuzzle wrote:počátečního písmene týmu ne? a co má přednost písmena nebo čísla?pupajdi13 wrote:To Hadis: podle pocatecňího nazvu tveho tymu,pokud je stejne skore i body
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
Já sem myslel podle toho co máš teďPaToM wrote: Veď asi tak, asi podľa abecedného poradia názvov tímov ako SP tímov.
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

-
Díky Pupajdi....
Jen doufám, že se tento systém nebude uplatňovat po 30. kole
Jen doufám, že se tento systém nebude uplatňovat po 30. kole

AC Had Bozak
-
jsem si skoro jistý, že se to dělá podle pořadového čísla, které máš na SP.... tedy kdo se dříve přihlásil, ten má nižší číslo a tudíž přednost....Hadis wrote:mám takový blbý dotaz :
dnes jsem v lize remizoval v lize 2:2, k tomu ještě jeden zápas skončil stejným výsledkem, ale já jsem v tabulce na 9. místě.
Podle čeho se dělá tabulka, když má více týmů stejný počet bodů, vstřelené branky, obdržené i +/- ? ?
díky
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Ee, to som checkoval a podľa toho to neni.PaTTTTrick wrote:jsem si skoro jistý, že se to dělá podle pořadového čísla, které máš na SP.... tedy kdo se dříve přihlásil, ten má nižší číslo a tudíž přednost....Hadis wrote:mám takový blbý dotaz :
dnes jsem v lize remizoval v lize 2:2, k tomu ještě jeden zápas skončil stejným výsledkem, ale já jsem v tabulce na 9. místě.
Podle čeho se dělá tabulka, když má více týmů stejný počet bodů, vstřelené branky, obdržené i +/- ? ?
díky
Ale možno je to podľa sobotného rozlosovania. Kto bol vyššie, ten zostane vyššie pri zhode bodov. To si len myslím.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
Jsem v praci,nestíham.
Tak znovu: podle prvňího písmena v tymu,potazmo císla, 1 ma prednost,pred abecedou,resil jsem to tehda,kdyz jsem nechapal,proc jsou prede mnou 1.fc zabobvresky
Tak znovu: podle prvňího písmena v tymu,potazmo císla, 1 ma prednost,pred abecedou,resil jsem to tehda,kdyz jsem nechapal,proc jsou prede mnou 1.fc zabobvresky
-
pupajdi13 wrote:Jsem v praci,nestíham.
Asi má pravdu předseda.
Ti dva jsou nade mnou protože hráli venku a dali branky venku a ten poslední nade mnou má v názvu 1. ......
Takže záhada vyřešena

AC Had Bozak
-
Ps- to vase Almette má ale vymazleny logo , přesňe moje krevňí skupina,jestli tam tahle beha jako maskot po hřišti,tak to bych si tam taky rád zahrál:)
-
Hej Tara Reid je fajn. Kto videl Prcičky, vie o čom hovorímpupajdi13 wrote:Ps- to vase Almette má ale vymazleny logo , přesňe moje krevňí skupina,jestli tam tahle beha jako maskot po hřišti,tak to bych si tam taky rád zahrál:)

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
jj....je to kočkaPaToM wrote:Hej Tara Reid je fajn. Kto videl Prcičky, vie o čom hovorímpupajdi13 wrote:Ps- to vase Almette má ale vymazleny logo , přesňe moje krevňí skupina,jestli tam tahle beha jako maskot po hřišti,tak to bych si tam taky rád zahrál:)

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Zdravím. Máte nějakou optimální strategii co se týče nastavení agresivity vs. přísnost rozhodčího? 0-35přísnost - tady asi není problém napálit agresivitu na 100. Ale jak u těch vyšších přísností? Máte nějak vysledovaný jak moc dle přísnosti sypou karty? Ono to asi dost ovlivní i agresivita hráčů. No budu rád když někdo hodí nějaký tipy.
Wellweak
-
Tipy najdeš ve FAQ.koster wrote:Zdravím. Máte nějakou optimální strategii co se týče nastavení agresivity vs. přísnost rozhodčího? 0-35přísnost - tady asi není problém napálit agresivitu na 100. Ale jak u těch vyšších přísností? Máte nějak vysledovaný jak moc dle přísnosti sypou karty? Ono to asi dost ovlivní i agresivita hráčů. No budu rád když někdo hodí nějaký tipy.
Ale jinak obecně samozřejmě záleží na agresivitě hráčů v týmu. A určující číslo je součet přísnosti rozhodčího a týmové agrese. Ono to má i drobné nuance, ale na to máš čas

Tedy pokud máš hráče s agresivitou i kolem 100%, tak hrávej na součet přísnosti + týmové agresivity = 100. Pokud máš hráče s agresivitou do 10%, můžeš si dovolit hrát prakticky pořád 100% týmovou agresi - tedy klidně i na součet 200.
Last edited by MošnaM on Mon Jan 11, 2010 9:02 pm, edited 1 time in total.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Agre hráčů výkon neovlivní pouze týmová. Já jakožto mám tým středně agresivní používám agre + rozhodčí 100 ale min agre dávám 40. Ale ti co hrají výš co mají málo agresivní tým hraji klidně agre + rozhodčí 150 i vícekoster wrote:Zdravím. Máte nějakou optimální strategii co se týče nastavení agresivity vs. přísnost rozhodčího? 0-35přísnost - tady asi není problém napálit agresivitu na 100. Ale jak u těch vyšších přísností? Máte nějak vysledovaný jak moc dle přísnosti sypou karty? Ono to asi dost ovlivní i agresivita hráčů. No budu rád když někdo hodí nějaký tipy.
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

Takže např. rozhodčí je 55- agresivitu dám 45=100. No koukl sem na základní jedenáctku a průměr agresivity je tak 25, ale zas rozptyl hráče s nejvyšší a nejnižší je 60. Asi bude nejlepší zkoušet a zkoušet, občas to napálit i přes nepříznivýho sudího a pak se modlit.MošnaM wrote:Tipy najdeš ve FAQ.koster wrote:Zdravím. Máte nějakou optimální strategii co se týče nastavení agresivity vs. přísnost rozhodčího? 0-35přísnost - tady asi není problém napálit agresivitu na 100. Ale jak u těch vyšších přísností? Máte nějak vysledovaný jak moc dle přísnosti sypou karty? Ono to asi dost ovlivní i agresivita hráčů. No budu rád když někdo hodí nějaký tipy.
Ale jinak obecně samozřejmě záleží na agresivitě hráčů v týmu. A určující číslo je součet přísnosti rozhodčího a týmové agrese. Ono to má i drobné nuance, ale na to máš čas.
Tedy pokud máš hráče s agresivitou i kolem 100%, tak hrávej na součet přísnosti + týmové agresivity = 100. Pokud máš hráče s agresivitou do 10%, můžeš si dovolit hrát prakticky pořád 100% týmovou agresi - tedy klidně i na součet 200.
Wellweak
POZOR! Přepálení tě může stát zápas, ale za zkoušku nic nedáš.koster wrote:Takže např. rozhodčí je 55- agresivitu dám 45=100. No koukl sem na základní jedenáctku a průměr agresivity je tak 25, ale zas rozptyl hráče s nejvyšší a nejnižší je 60. Asi bude nejlepší zkoušet a zkoušet, občas to napálit i přes nepříznivýho sudího a pak se modlit.
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)