Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by PaToM »

puzzle wrote:
puzzle wrote:
pupajdi13 wrote:To Hadis: podle pocatecňího nazvu tveho tymu,pokud je stejne skore i body
počátečního písmene týmu ne? a co má přednost písmena nebo čísla?
Aha já sem mysle že se to řadí podle abecedy :mrgreen:
Veď asi tak, asi podľa abecedného poradia názvov tímov ako SP tímov.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
puzzle

Post by puzzle »

PaToM wrote: Veď asi tak, asi podľa abecedného poradia názvov tímov ako SP tímov.
Já sem myslel podle toho co máš teď
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Hadis

Post by Hadis »

Díky Pupajdi....
Jen doufám, že se tento systém nebude uplatňovat po 30. kole :lol:
AC Had Bozak

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Hadis wrote:mám takový blbý dotaz :
dnes jsem v lize remizoval v lize 2:2, k tomu ještě jeden zápas skončil stejným výsledkem, ale já jsem v tabulce na 9. místě.
Podle čeho se dělá tabulka, když má více týmů stejný počet bodů, vstřelené branky, obdržené i +/- ? ?

díky
jsem si skoro jistý, že se to dělá podle pořadového čísla, které máš na SP.... tedy kdo se dříve přihlásil, ten má nižší číslo a tudíž přednost....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaToM

Post by PaToM »

PaTTTTrick wrote:
Hadis wrote:mám takový blbý dotaz :
dnes jsem v lize remizoval v lize 2:2, k tomu ještě jeden zápas skončil stejným výsledkem, ale já jsem v tabulce na 9. místě.
Podle čeho se dělá tabulka, když má více týmů stejný počet bodů, vstřelené branky, obdržené i +/- ? ?

díky
jsem si skoro jistý, že se to dělá podle pořadového čísla, které máš na SP.... tedy kdo se dříve přihlásil, ten má nižší číslo a tudíž přednost....
Ee, to som checkoval a podľa toho to neni.
Ale možno je to podľa sobotného rozlosovania. Kto bol vyššie, ten zostane vyššie pri zhode bodov. To si len myslím.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Jsem v praci,nestíham.
Tak znovu: podle prvňího písmena v tymu,potazmo císla, 1 ma prednost,pred abecedou,resil jsem to tehda,kdyz jsem nechapal,proc jsou prede mnou 1.fc zabobvresky
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote:Jsem v praci,nestíham.
Tak znovu: podle prvňího písmena v tymu,potazmo císla, 1 ma prednost,pred abecedou,resil jsem to tehda,kdyz jsem nechapal,proc jsou prede mnou 1.fc zabobvresky

Asi má pravdu předseda.
Ti dva jsou nade mnou protože hráli venku a dali branky venku a ten poslední nade mnou má v názvu 1. ......

Takže záhada vyřešena :lol:
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Ps- to vase Almette má ale vymazleny logo , přesňe moje krevňí skupina,jestli tam tahle beha jako maskot po hřišti,tak to bych si tam taky rád zahrál:)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaToM

Post by PaToM »

pupajdi13 wrote:Ps- to vase Almette má ale vymazleny logo , přesňe moje krevňí skupina,jestli tam tahle beha jako maskot po hřišti,tak to bych si tam taky rád zahrál:)
Hej Tara Reid je fajn. Kto videl Prcičky, vie o čom hovorím :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
ps2512

Post by ps2512 »

PaToM wrote:
pupajdi13 wrote:Ps- to vase Almette má ale vymazleny logo , přesňe moje krevňí skupina,jestli tam tahle beha jako maskot po hřišti,tak to bych si tam taky rád zahrál:)
Hej Tara Reid je fajn. Kto videl Prcičky, vie o čom hovorím :wink:
jj....je to kočka :twisted:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
koster

Post by koster »

Zdravím. Máte nějakou optimální strategii co se týče nastavení agresivity vs. přísnost rozhodčího? 0-35přísnost - tady asi není problém napálit agresivitu na 100. Ale jak u těch vyšších přísností? Máte nějak vysledovaný jak moc dle přísnosti sypou karty? Ono to asi dost ovlivní i agresivita hráčů. No budu rád když někdo hodí nějaký tipy.
Wellweak
MošnaM

Post by MošnaM »

koster wrote:Zdravím. Máte nějakou optimální strategii co se týče nastavení agresivity vs. přísnost rozhodčího? 0-35přísnost - tady asi není problém napálit agresivitu na 100. Ale jak u těch vyšších přísností? Máte nějak vysledovaný jak moc dle přísnosti sypou karty? Ono to asi dost ovlivní i agresivita hráčů. No budu rád když někdo hodí nějaký tipy.
Tipy najdeš ve FAQ.
Ale jinak obecně samozřejmě záleží na agresivitě hráčů v týmu. A určující číslo je součet přísnosti rozhodčího a týmové agrese. Ono to má i drobné nuance, ale na to máš čas :wink: .
Tedy pokud máš hráče s agresivitou i kolem 100%, tak hrávej na součet přísnosti + týmové agresivity = 100. Pokud máš hráče s agresivitou do 10%, můžeš si dovolit hrát prakticky pořád 100% týmovou agresi - tedy klidně i na součet 200.
Last edited by MošnaM on Mon Jan 11, 2010 9:02 pm, edited 1 time in total.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
puzzle

Post by puzzle »

koster wrote:Zdravím. Máte nějakou optimální strategii co se týče nastavení agresivity vs. přísnost rozhodčího? 0-35přísnost - tady asi není problém napálit agresivitu na 100. Ale jak u těch vyšších přísností? Máte nějak vysledovaný jak moc dle přísnosti sypou karty? Ono to asi dost ovlivní i agresivita hráčů. No budu rád když někdo hodí nějaký tipy.
Agre hráčů výkon neovlivní pouze týmová. Já jakožto mám tým středně agresivní používám agre + rozhodčí 100 ale min agre dávám 40. Ale ti co hrají výš co mají málo agresivní tým hraji klidně agre + rozhodčí 150 i více

koster

Post by koster »

MošnaM wrote:
Tipy najdeš ve FAQ.
Ale jinak obecně samozřejmě záleží na agresivitě hráčů v týmu. A určující číslo je součet přísnosti rozhodčího a týmové agrese. Ono to má i drobné nuance, ale na to máš čas :wink: .
Tedy pokud máš hráče s agresivitou i kolem 100%, tak hrávej na součet přísnosti + týmové agresivity = 100. Pokud máš hráče s agresivitou do 10%, můžeš si dovolit hrát prakticky pořád 100% týmovou agresi - tedy klidně i na součet 200.
Takže např. rozhodčí je 55- agresivitu dám 45=100. No koukl sem na základní jedenáctku a průměr agresivity je tak 25, ale zas rozptyl hráče s nejvyšší a nejnižší je 60. Asi bude nejlepší zkoušet a zkoušet, občas to napálit i přes nepříznivýho sudího a pak se modlit.
Wellweak
puzzle

Post by puzzle »

koster wrote:Takže např. rozhodčí je 55- agresivitu dám 45=100. No koukl sem na základní jedenáctku a průměr agresivity je tak 25, ale zas rozptyl hráče s nejvyšší a nejnižší je 60. Asi bude nejlepší zkoušet a zkoušet, občas to napálit i přes nepříznivýho sudího a pak se modlit.
POZOR! Přepálení tě může stát zápas, ale za zkoušku nic nedáš.

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”