tomkycz wrote:chtěli jsme remízu s bakou a tu máme !!! takže s tímto panuje spokojenost. Za současné situace v kádru to je pro nás zisk... uvidíme co přinese další týden...

málokdy se stane, aby byli oba soupeři po zápase spokojeni. já sem se zbavil své noční můry, kdy sem s tebou na x-tý pokus konečně neprohrál, i když sem kvůli tomu musel dělat stojku v podobě výměny trenéra. na odvetu je rozhodčí 24, takže bych to nechtěl zakřiknout, ale vidím tam šanci dokonce i na tři body.
kdyby mi někdo řekl, že po prvním týdnu budu před Michalem, xixorem i účkem, pokládal bych ho za nebetyčného blázna. nicméně los i agresivita rozhodčích mi přály mírou vrchovatou a namísto očekávaných 4 bodů (3b - williams a 1b - viastore) jich mám nečekaných osm. pravděpodobně po velice dlouhou dobu se nedočkám třístovek v zápase, které se povedly tento týden hned dvě, tak sem si je aspoň užil s dvěma velikány posledních třech sezón.
na příští týden mám cíl 6 bodů (3 - agamator a 3 - peňarol), na bizona půjde béčko a na účko se budou áčku prodlužovat smlouvy, protože mi přeje agresivita rozhodčího a vidím tam možnost urvat bodík - nicméně sem realista a myslím, že na něj ani přesto mít nebudu, ale o sedmi bodech z příštího týdne tajně sním.
po prvním týdnu je pro mě překvapením nízké postavení michala, xixora a hlavně tomkycze - doufám, že se do toho příští týden obujete!