Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

tomkycz wrote:tak to bylo xixi vo fous škoda... teď už to budeš mít hodně těžké to dohnat...
Kolik ztratil vítěz soutěže během 30 kol bodů?
v 30.sezóně: 15
v 31.sezóně: 15
v 32.sezóně: 17
v 33.sezóně: 8 (poněvadž xixor už nezaváhá :D )
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

xixor wrote:FC Widlaks - FCB Shucadlo 3:2 (152-151)

Dlouho očekávaný souboj nastal. Domácí nemohli tolik taktizovat jako hosté, protože měli v pondělí těžký domácí zápas. Zato hosté mohli čekat až do poslední chvíle, což se také stalo :mrgreen:

Rozhodčí 70%, taktika domácích 3-5-2 přihrávky, taktika hostů 3-4-3 protiútoky. Jullius mě překvapil, čekal jsem, že nasadí sestavu se třemi útočníky, které posílí ofenzivními pokyny ze zálohy. To jsem si říkal, že je šance a proto jsem také šel do sestavy se třemi útočníky. Jenže Julius je mazák z A divize a šel do pětičlenné zálohy.
Domácí prodloužili smlouvy některým hráčům, hosté vyměnili trenéra a ta byla záruka zápasu těch nejvyšších kvalit.
Samotný zápas rozebírat nebudu, to si každý může přečíst v souhrnu. Ale fakt, že i přes zranění a těžký zápas v pondělí dal dneska ráno Julius výkon 152, z něj dělá skutečného mistra. POKLONA :!:
Ja som zase cakal 3-5-2 aj u teba. 3-4-3 som nemohol hrat, lebo jedno LF malo fyzicku 88% a druhe zase agresivitu 23%. Povodne som chcel hrat v pondelok 3-5-2 a dnes 3-4-3, ale kvoli trestom za karty mi to nevyslo. Vcera aj dnes boli dost prisni rozhodcovia, tak som mal dost problem nejako rozumne nakombinovat zostavy, aby bola sanca vyhrat oba zapasy. 151 u mna este myslim nikto nezahral, takze poklona aj tebe ;-)
oslicek
Member of the Soccer Project Association

Post by oslicek »

jak je to áčko paradoxní - xixor zahraje 151 a nemá ani bod a já sem dneska zahrál 126 a bod mám :oops:

xixor s juliem předvedli pěkný zápas - pěkná práce chlapi.

dneska sem přemýšlel jak na peňarol, který hlava-nehlava dává agresivitu 100 ačkoliv na to tým zdaleka nemá. předpokládal sem, že stejnou agresivitu dá i dneska, a tak sem počítal a počítal až mi vyšlo, že pokud dostanu o jednu červenou více v posledních deseti minutách, tak bych měl o 2-3 body vyhrát. bohužel červený sem chytnul hned tři (z toho první dvě v 62. a 69. minutě), takže ve finále sem s bodem spokojený a můžu si zamachrovat: chlapi, kdo z vás kdy dal v áčku zápas proti nepřestavujícímu týmu, ve kterém by dohrál v osmi a získal aspoň bod :-).

jinak se musím pochlubit jaký sem bystrý manažer - mám zraněných sedm hráčů, z toho nemám LB (resp. mám ale s fyzičkou někde okolo jeho věku) a CF. tak sem se rozhodl koupit aspoň toho středního útočníka. jednoho předraženého sem našel a koupil. vypadá docela dobře, akorát má jednu menší chybku - je zraněný...
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

oslicek wrote:jinak se musím pochlubit jaký sem bystrý manažer - mám zraněných sedm hráčů, z toho nemám LB (resp. mám ale s fyzičkou někde okolo jeho věku) a CF. tak sem se rozhodl koupit aspoň toho středního útočníka. jednoho předraženého sem našel a koupil. vypadá docela dobře, akorát má jednu menší chybku - je zraněný...
stane se no :) já zas jednou potřeboval nutně na příští ligový zápas koupit brankáře, protože jeden byl v trestu a druhý zraněný...pochopitelně jsem přivedl solidního golmana,ale v trestu pro ligu :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

oslicek wrote:tak sem se rozhodl koupit aspoň toho středního útočníka. jednoho předraženého sem našel a koupil. vypadá docela dobře, akorát má jednu menší chybku - je zraněný...
Jančařík si píše :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
xixor

Post by xixor »

JuliusCaesar wrote: Ja som zase cakal 3-5-2 aj u teba. 3-4-3 som nemohol hrat, lebo jedno LF malo fyzicku 88% a druhe zase agresivitu 23%. Povodne som chcel hrat v pondelok 3-5-2 a dnes 3-4-3, ale kvoli trestom za karty mi to nevyslo. Vcera aj dnes boli dost prisni rozhodcovia, tak som mal dost problem nejako rozumne nakombinovat zostavy, aby bola sanca vyhrat oba zapasy. 151 u mna este myslim nikto nezahral, takze poklona aj tebe ;-)
Já jsem 3-5-2 nehrál, protože té sestavě nějak nevěřím. Všechny moje pomocné prográmky mi ukazují výkon 148-150, jen battle mi ukazuje přes 152. Tak se mi zdá, že battle sestavu 3-5-2 nadhodnocuje. Nemáte k tomu někdo nějaké poznatky nebo poznámky :?:
Last edited by xixor on Tue Jan 19, 2010 8:51 pm, edited 1 time in total.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
oslicek

Post by oslicek »

tomkycz wrote:hodně mě překvapil dneska Oslíček a jeho agresivita 95 proti rozhodčímu 100, to bych nečekal. Bohužel si tak daroval další bod peňarolu...
hodně sem váhal jak to hrát. myslíš, že bylo lepší dát agresivitu 60 a modlit se, že dostane o jednu červenou více soupeř?
při agresivitě 60 vůči soupeřovým 100 bych prohrál bez červených 141:143, při agr. 95 by to bylo bez červených 147-148:143. agresivitu hráčů mám v průměru o deset větší. jak bys to dal?
dawron
Team President

Post by dawron »

oslicek wrote:jinak se musím pochlubit jaký sem bystrý manažer - mám zraněných sedm hráčů, z toho nemám LB (resp. mám ale s fyzičkou někde okolo jeho věku) a CF. tak sem se rozhodl koupit aspoň toho středního útočníka. jednoho předraženého sem našel a koupil. vypadá docela dobře, akorát má jednu menší chybku - je zraněný...
Kéž by ti tato hvězdně osvícená forma chtěla vydržet do příštího úterý, v současné situaci by mi tři body od Totema přišly tuze vhod.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
dawron
Team President

Post by dawron »

xixor wrote:Já jsem 3-5-2 nehrál, protože té sestavě někaj nevěřím. Všechny moje pomocné prográmky mi ukazují výkon 148-150, jen battle mi ukazuje přes 152. Tak se mi zdá, že battle sestavu 3-5-2 nadhodnocuje. Nemáte k tomu někdo nějaké poznatky nebo poznámky :?:
Ano, je to tak, BS tu sestavu nadhodnocuje, podobně jako 4-5-1. Tedy přinejmenším pro taktickou variantu hry s důrazem na přihrávky, ostatní varianty jsou možná i na BS počítány správně. Souhlasím i s odhadem nadhodnocení o cca 2 body. Ta odchylka ale není konstantní, má celkem velký rozptyl. Takže u těchto variant bych se na BS vyprdnul a dal bych na vlastní otestování v sobotních přátelácích.

Na druhou stranu jsou mi právě tímto tyto varianty velmi sympatické, neboť znemožňují soupeřům pořádně si Tě propočítat. Minulou sezónu jsem právě na tohle dojel v jednom zápase s patqou, liškákem starým, podšitým.
Tatran Střešovice
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

oslicek wrote:
tomkycz wrote:hodně mě překvapil dneska Oslíček a jeho agresivita 95 proti rozhodčímu 100, to bych nečekal. Bohužel si tak daroval další bod peňarolu...
hodně sem váhal jak to hrát. myslíš, že bylo lepší dát agresivitu 60 a modlit se, že dostane o jednu červenou více soupeř?
při agresivitě 60 vůči soupeřovým 100 bych prohrál bez červených 141:143, při agr. 95 by to bylo bez červených 147-148:143. agresivitu hráčů mám v průměru o deset větší. jak bys to dal?
no já bych spoléhal na to že to peňarol přestřelí s agresí jak je u něj zvykem a nedohraje v plném počtu nebo sníží týmovou agr. a zahraje míň... teď se to zdá jako správná volba, ale po bitvě... a pokavaď víš že ti to nevyjde jednou z pěti zápasů tak je to pohoda 8)

pzn. Nějak mi tam ten pohárovej zápas nesedí, s úzkým kádrem co mám se těžko hledá optimální sestava a vypadnou nepůjde... ještě jeden takovej soupeř a jsme k.o. :?
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:Nějak mi tam ten pohárovej zápas nesedí, s úzkým kádrem co mám se těžko hledá optimální sestava a vypadnou nepůjde... ještě jeden takovej soupeř a jsme k.o. :?
Jak jsi tedy pořídil? Já do 3. kola vyfasoval Arielkovo Lenciugas, takže jsem mu hnedka poslal gratulaci k postupu do 4. kola. :-)
Tatran Střešovice
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

dawron wrote:
tomkycz wrote:Nějak mi tam ten pohárovej zápas nesedí, s úzkým kádrem co mám se těžko hledá optimální sestava a vypadnou nepůjde... ještě jeden takovej soupeř a jsme k.o. :?
Jak jsi tedy pořídil? Já do 3. kola vyfasoval Arielkovo Lenciugas, takže jsem mu hnedka poslal gratulaci k postupu do 4. kola. :-)
no já v první chvíli rezignoval na to něco se zápasem zkusit udělat a nasadil B+C, hráče na své posty. Pak jsem si projel protivníka, zjistil že za ten týden hráče trochu dotrénoval a že v lize hraje už krásných 70+, tak jsem to přenastavil ve stylu plakety slepého kormidelníka a světě div se, jsme venku. Po výkonech 77:76 jsme to dotáhli k remíze a vypadli na penalty viz. topic pohár...
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:jsem to přenastavil ve stylu plakety slepého kormidelníka a světě div se, jsme venku. Po výkonech 77:76 jsme to dotáhli k remíze a vypadli na penalty viz. topic pohár...
Já to ani takhle šroubovaně zkusit nemohl, ale není to ničemu na škodu. S Arielkou jsme se právě na pevno domluvili, on má pohárové ambice a já příští čtvrtek hostím doma The Williams Soccer Boys. :-)
Tatran Střešovice
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

tak se zadařílo a vezeme z půdy u utd. všechny body. Prodloužit smlouvy se vyplatilo... dawron - tak si to zvládl, to ti přeju, super. Mikefovi to nevyšlo proti juliovi, holt, ten je všude favorit 8)
dawron
Team President

Post by dawron »

Tak remízové prokletí Penarolu jsme konečně zlomili a ukořistili první letošní body z venku! Zítra máme doma Bizone a to by měla být pouze formalita, neboť nemá skoro s kým hrát. Nevím jak to udělal, ale z 11 jeho hráčů s největším celkovým hodnocením má hned 5 stopku a ve zbytku týmu se najdou i další takoví - čaroděj.

Horší je, že ani s 10 body se již tento týden z průběžné sestupové pozice nevymaníme. Zato pořadí na špici se mi začíná líbit, zbývá jen aby znovu zabralo Totemo (o dalším stoupání Schucadla nepochybuji).
Tatran Střešovice
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”