Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Nevím jestli ten klučina co nabídl Xixorovi těch skoro 9M za 31 leté CF a ještě mu to tak krásně napsal do knihy návštěv je takový srandista, nebo úplný idiot 

SK Kobeřice - E.36
-
tak trochu jsme očekávali že do toho dawron nepůjde naplno, sestavu neměl v optimálním rozpoložení, k tomu si dal čtyři přáteláky, což napovídalo, že zápas s námi nemá jako svoji prioritu. To nám dovolilo pošetřit opory, které se pokusí zítra o zázrak na hřišti totemo baka. Rozhodčí je nakloněn soupeři, ale zkusíme překvapit... 

-
- Team President
Výborně, Rocky, dedukce!tomkycz wrote:tak trochu jsme očekávali že do toho dawron nepůjde naplno, sestavu neměl v optimálním rozpoložení, k tomu si dal čtyři přáteláky, což napovídalo, že zápas s námi nemá jako svoji prioritu. To nám dovolilo pošetřit opory, které se pokusí zítra o zázrak na hřišti totemo baka. Rozhodčí je nakloněn soupeři, ale zkusíme překvapit...

A kdybys zítra na Totemu uhrál alespoň bod, tak rozhodně nebudu proti.

Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

Dneska "vypuštěný" zápas s xixorem... Ale s šancí na remízu... Bohužel jsem dostal červenou a na remízu jsem neměl nárok..
Soustředil jsem se hlavně na zítřejší zápas v Boleslavi..

-
Bych řekl, že totální idiot. Takové fóry stojí akorát čas, abych to nahlásil šerifům a ještě vysvětloval, proč jako Hernán píši za Xixiho...Hák wrote:Nevím jestli ten klučina co nabídl Xixorovi těch skoro 9M za 31 leté CF a ještě mu to tak krásně napsal do knihy návštěv je takový srandista, nebo úplný idiot
Tak kdybych zremizoval i třetí zápas, to by mi Xixor teda poděkoval...FC NBG wrote:Dneska "vypuštěný" zápas s xixorem... Ale s šancí na remízu... Bohužel jsem dostal červenou a na remízu jsem neměl nárok..

Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
-
- Team President
Koukám, že MikeF vyměnil trenéra, aby získal šanci na na bod ze Střešovic, zatímco já se rozhodl neprodlužovat smlouvy a dát si místo toho jeden přáteláček s A-týmem. Hm, uvidíme, za čtvrt hodiny to vypukne.
Tatran Střešovice

Na páteční zápas jsem se připravoval dopředu, protože v něm šlo o 6 bodů v boji o udržení divize. Ve středu se mi konečně podařilo koupit posilu na post LM a tak mi nezbývalo než rychle dohnat 100% teamspiritu. Proto jsem po čtvrtečním ligovém zápase s Agamátorem sehrál další 4 přáteláky a doufal, že se nikdo z Áčka nezraní. Bohužel pro mně Dawron vypustil zápas s Tomkyčem a tak měl Áčko 100% k dispozici a dalo se čekat prodloužení smluv hráčů. Já jsem počítal s výměnou trenéra, abych získal reálnou šanci na zisk bodu. Nakonec mi Dawron sám pomohl tím, že odehrál jeden přátelák s A-týmem a tak jeho betonáři neměli ideální fyzičku. V zápase samotném to nakonec mohlo dopadnout všelijak. Týmovým výkonem jsme sahali po výhře, ale rozhodčí (51%) se postavil proti a udělil v 71 minutě mému CM (agr. 15%) po druhé žluté redku. To ovlivnilo výkon týmu a tak jsem nakonec za remízu 0-0 po výkonech 146-145 rád.dawron wrote:Koukám, že MikeF vyměnil trenéra, aby získal šanci na na bod ze Střešovic, zatímco já se rozhodl neprodlužovat smlouvy a dát si místo toho jeden přáteláček s A-týmem. Hm, uvidíme, za čtvrt hodiny to vypukne.

-
my jsme si odvezli očekávanou prohru ze hřiště totemo baky 2:1, ikdyž musím říct, že jsme nebyli úplně bez šance. Výkony 147:145, takže celkem bída na to, že rozhodčí měl přísnost kolem 20. Tak snad to oslíčkovi pomůže k záchraně.... 
jinak v pondělí přivítáme doma peňarol, nevím, co od tohoto týmu očekávat. Rozhodčí nám nepřeje (38%), a ještě jsem si nepohlídat neděli (3 zápasy). No uvidíme, jestli to na nás zkusej...

jinak v pondělí přivítáme doma peňarol, nevím, co od tohoto týmu očekávat. Rozhodčí nám nepřeje (38%), a ještě jsem si nepohlídat neděli (3 zápasy). No uvidíme, jestli to na nás zkusej...
tento týden sem chtěl šest bodů a mám je. padl konečně komplex s tomkycze, kterého sem teď podruhé v krátké době porazil, byť to bylo pokaždé s přádným kusem štěstí a vyplýtval sem na to prodloužení smluv. nečekaně blízko byly body v zápasech s juliem (148:145) a i s resim (148:147), ale to bych chtěl už opravdu moc.
když se dívám na svoje manažerské přehmaty tuhle sezónu, tak bych si ten sestup asi snad i zasloužil. vše sem koncentroval na páteční zápas a nechal sem si vykartovat LF, ačkoliv sem musel vědět, že ve čtvrtek tu žlutou prostě dostat musí. poprvé v životě sem hrál 4-4-2 a ačkoliv byla většina týmu na 100/100 bylo z toho jen 147 - doufám, že už to nebudu muset nikdy hrát
.
příští týden bych nazval kritickým - po očekávané výhře nad agamatorem, pojedu do Uruguaye s rozhodčím 92 %, pak doma o šest bodů s bizonem (rozhodčí 44 % a zablokovaná středa jsou určitě výhodou, jen aby se někdo nezranil...) a v pátek vabank venku u účka (rozhodčí 70 %) - tam by byl bod velkým zázrakem, ale půjdu mu naproti a výkon se budu snažit maximalizovat. reálný cílem je šest bodů. nicméně na záchranu to bude chtít předvést něco více a proto sním aspoň o sedmi bodech.
jinak první trojka je jasná, od čtvrtého do dvanáctého místa se to bude asi mlít až do posledního kola. dawron by měl trochu zabrat, jestli to s udržením myslí vážně.
když se dívám na svoje manažerské přehmaty tuhle sezónu, tak bych si ten sestup asi snad i zasloužil. vše sem koncentroval na páteční zápas a nechal sem si vykartovat LF, ačkoliv sem musel vědět, že ve čtvrtek tu žlutou prostě dostat musí. poprvé v životě sem hrál 4-4-2 a ačkoliv byla většina týmu na 100/100 bylo z toho jen 147 - doufám, že už to nebudu muset nikdy hrát

příští týden bych nazval kritickým - po očekávané výhře nad agamatorem, pojedu do Uruguaye s rozhodčím 92 %, pak doma o šest bodů s bizonem (rozhodčí 44 % a zablokovaná středa jsou určitě výhodou, jen aby se někdo nezranil...) a v pátek vabank venku u účka (rozhodčí 70 %) - tam by byl bod velkým zázrakem, ale půjdu mu naproti a výkon se budu snažit maximalizovat. reálný cílem je šest bodů. nicméně na záchranu to bude chtít předvést něco více a proto sním aspoň o sedmi bodech.
jinak první trojka je jasná, od čtvrtého do dvanáctého místa se to bude asi mlít až do posledního kola. dawron by měl trochu zabrat, jestli to s udržením myslí vážně.
Pátý týden za námi a tabulka se nám rozdělila na 3 skupiny – do první patří Julius, xixor, Michal, druhou tvoří týmy na 4. až 12.místě. Žádný z těchto týmů nemá záchranu jistou, u každého z nich si dokážu představit, že by mohl za určitých okolností sestoupit. Někdo k tomu má samozřejmě blíže… obzvláště dawron by měl co nejdříve začít sekat body.
V domácích utkáních v pondělí a ve čtvrtek jsem trochu zariskoval a nepostavil to nejlepší, co jsem v tu chvíli mohl, abych zvýšil šance na bodový zisk v následujících zápasech venku, tj. v úterý a v pátek. V pondělí proti dawronovi z toho byla výhra 1-0 po výkonech 151-145, ve čtvrtek proti oslíčkovi 3-2 po nejtěsnějším rozdílu 148-147 (ufff). V úterý jsem si pak z Litoměřic přivezl bod (rozhodčí 98%), v pátek z Nizozemí bohužel ani ten ne.
Po 19.kole ztráta 4 body na třetího Michala a náskok 5 bodů na jedenácté Účko. Může to dopadnout všelijak....
V domácích utkáních v pondělí a ve čtvrtek jsem trochu zariskoval a nepostavil to nejlepší, co jsem v tu chvíli mohl, abych zvýšil šance na bodový zisk v následujících zápasech venku, tj. v úterý a v pátek. V pondělí proti dawronovi z toho byla výhra 1-0 po výkonech 151-145, ve čtvrtek proti oslíčkovi 3-2 po nejtěsnějším rozdílu 148-147 (ufff). V úterý jsem si pak z Litoměřic přivezl bod (rozhodčí 98%), v pátek z Nizozemí bohužel ani ten ne.
Po 19.kole ztráta 4 body na třetího Michala a náskok 5 bodů na jedenácté Účko. Může to dopadnout všelijak....
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Teda nemůžu se ubránit dojmu, že jsi ty skupiny rozdělil špatně.
1.skupina je podle mě Julius
Pak jsou druhá, třetí, atd...
1.skupina je podle mě Julius

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Team President
&oslicek wrote:jinak první trojka je jasná, od čtvrtého do dvanáctého místa se to bude asi mlít až do posledního kola. dawron by měl trochu zabrat, jestli to s udržením myslí vážně.
Tento týden jsem si vypil do dna nováčkovskou daň za nezkušenost a místo pohlídání si šesti domácích bodů od přímých konkurentů v boji o záchranu jsem jim čtyři body daroval a dva nechal propadnout. Chybami se ale člověk učí a mohu slíbit, že si je dobře zapamatuji.tom17 wrote:Pátý týden za námi a tabulka se nám rozdělila na 3 skupiny – do první patří Julius, xixor, Michal, druhou tvoří týmy na 4. až 12.místě. Žádný z těchto týmů nemá záchranu jistou, u každého z nich si dokážu představit, že by mohl za určitých okolností sestoupit. Někdo k tomu má samozřejmě blíže… obzvláště dawron by měl co nejdříve začít sekat body.

A kurva, zalogoval jsem se za účelem nastudování podkladů pro druhý odstavec a koukám, že jeden ze tří mých nejlepších hráčů chytil na tréninku chřipku. Tři dny na lůžku a pak ještě jeden odpočinkový... chjo. Štěstím v neštěstí je fakt, že je pro pondělní zápas s u utd vykartovaný. Bude tak chybět jen v úterý venku na Strakapůdu.
Kromě Strakapůda nás v týdnu čekají tři mezinárodní zápasy. My se zaměříme na zisk šesti bodů z těch dvou domácích, i když v pondělí to budeme mít velmi těžké. Utd sice chybí dva ze tří hráčů s nejvyšším výkonem (LF a RF), ale má na tyto posty dobré náhradníky. Rozhodčí s přísností 40% nám také moc nepřeje. Hrozba pokračování černého týdne je tak velmi reálná.
Tatran Střešovice

-
I podle mě.Big El wrote:Teda nemůžu se ubránit dojmu, že jsi ty skupiny rozdělil špatně.
1.skupina je podle mě JuliusPak jsou druhá, třetí, atd...

Tohle mě člověče překvapuje. Co tě znám, tak si hlídáš všechno a najednou taková poraženecká náladadawron wrote: Tento týden jsem si vypil do dna nováčkovskou daň za nezkušenost a místo pohlídání si šesti domácích bodů od přímých konkurentů v boji o záchranu jsem jim čtyři body daroval a dva nechal propadnout.

Že by jsi člověče kromě rozumu rozdával i body

FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
- Team President
I kdepak poraženecká nálada, spíše pohlédnutí pravdě do očí. V první půli sezóny jsem také měl po prvních dvou týdnech s deseti body negativní zápasovou bilanci. Teď bych těch deset chtěl potvrdit, ale je to velmi nepravděpodobné.xixor wrote:Tohle mě člověče překvapuje. Co tě znám, tak si hlídáš všechno a najednou taková poraženecká náladaU Dawrona
![]()
Že by jsi člověče kromě rozumu rozdával i body![]()
To snad ne....
Edit: Koukám na propočty výkonů a s pondělním domácím zápasem to nevypadá ani trochu dobře. Utd by mělo podat lepší výkon, nezbývá tak než doufat v přízeň Štěstěny a pana rozhodčího.

Tatran Střešovice

Máte pravdu, Julius si tuto sezónu samostatnou skupinu zasloužíxixor wrote:I podle mě.Big El wrote:Teda nemůžu se ubránit dojmu, že jsi ty skupiny rozdělil špatně.
1.skupina je podle mě JuliusPak jsou druhá, třetí, atd...
![]()

VIASTORE